Massagekompagniet Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik 35 minutters par-massage sammen med min søster. Både i telefonen og ved fremmødet var det en enormt varm og personlig oplevelse. Vagn og Kenneth som masserede os, gav os mere end vi have håbet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionelt og behageligt! Min mand og jeg fik parmassage af Mathias og Wagn. Vi kan begge klart anbefale Massagekompagniet! Som højgravid fik jeg en tilpasset briks, hvor jeg kunne ligge på mav... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været kunde hos Massagekompagniet de seneste måneder og er yderst tilfreds med den behandling jeg har fået hver gang. Min nakke og ryg har været enormt spændte grundet mit arbejde, og har... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

13 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har gået hos hos Pernille og Grethe…

Jeg har gået hos hos Pernille og Grethe gennem mange år. De er begge utrolig dygtige og professionelle, og jeg ville aldrig vælge at gå andre steder hen. De får mine varmeste anbefalinger – 5 store stjerner herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐

4 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trine er en super dygtig massør

Trine er en super dygtig massør, som jeg har besøgt flere gange. Kan varmt anbefale hende da Trine har stor medfølelse og forståelse for hvad man reelt har brug for under behandlingen.

24 de febrero de 2026

Nicola - Sports Massage

Nicola, just gave me the best Sports Massage I have ever had. He was seriously good, got straight into the problem area (my shoulder) that was full of knots. I can already feel the tension released. Highly recommended.

11 de febrero de 2026

Meget professionelle

Jeg har kun haft gode oplevelser hos massagekompagniet. De er altid dygtige og professionelle. De sidste to gange har jeg været hos Ignacio, som jeg varmt kan anbefale. Han er lyttende, grundig og meget kompetent. Jeg har allerede booket min næste tid :-).

9 de diciembre de 2025

Meget tilfreds

Har gået hos Andreas i snart 2 år nu.
Mærker en stor forskel og fremgang fra gang til gang. Er intet mindre end meget tilfreds 🙌

8 de diciembre de 2025

Magiske hænder!

Det er altid en kæmpe fornøjelse at "være i hænderne" på Andreas hos Massagekompagniet.
Han tager fat alle de steder, hvor det er nødvendigt, og jeg forlader altid klinikken som et nyt og bedre menneske!
Alt fra booking over massage til betaling fungerer supernemt.

3 de noviembre de 2025

Bedste massør i Kbh området Sebastian Massagekompagniet øaterbro

Sebastian var utrolig faktastisk til at hjælpe mig med mig ryg nakke og iskiasnerve smerter,jeg døjer med daglig, efter 8 ryg oprationer jeg har endelig efter at have prøvet næsten samtlig,massage,akupunktur,cupping og alverdens alternative behandlinger for at prøve at leve et “normalt” liv med så få smerter som muligt og evt kan gå ned i de mange forskellige medicin jeg tager hverdag,Føler jeg at jeg endelig har fundet en behandler der lytter,tager fat de rigtige steder og når jeg går der der fra er jeg næste flyvend og ser VIRKELIG frem til min næste behandling

16 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sebastian er super dygtig!

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos MassageKompagniet. Sebastian B var både professionel og imødekommende, og han tog sig tid til at lytte til mine behov. Massagen var grundig og effektiv, og jeg gik derfra med en følelse af ro og lettelse i kroppen. Tak for denne gang.

9 de agosto de 2025

Ignacio-Massagekompagniet Amazing

Ignacio at Massagekompagniet is an absolute gift. Extremely skilled and accomplished. He has helped me approve to get past diskus prolaps and I have no doubt that with his help I will fully recover. Before being treated by Ignacio I had tried so many different things so I am so grateful to have found Ignacio. I give him my highest recommendations.

21 de junio de 2025

Pernille er fantastisk dygtig

Pernille er super dygtigt og jeg har gået hos hende i mange år og efter en længere pause/rejse er jeg tilbage igen. Dejlig oplevelse hver gang og virkelig dygtig massør. Kan anbefale hende og massage kompagniet. Simon går min kone hos og er også meget tilfreds

5 de mayo de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Mere ondt efter massagen

Jeg har næsten altid stærke spændinger i nakke og skuldre. Da jeg skulle besøge Massagekompagniet, havde jeg for en sjælden gang skyld ikke ondt. Men efter den 50 minutter lange massage, gik jeg derfra med smerter i nakke og skuldre og spændingshovedpine. Øv

27 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Laver ulovlig markedsføring og…

Laver ulovlig markedsføring og fremsender reklamer, man ikke kan framelde sig.

19 de marzo de 2025
Logotipo de Massagekompagniet

Respuesta de Massagekompagniet

Hej Pep

Når man opretter sin onlineprofil er det altid mulig at vælge eller fravælge marketing.
Efter login kan man stadig redigere i sine profiloplysninger og fravælge marketing ved at fjerne et flueben.
Alternativt kan man afmelde på telefon eller med få ord på mail.

Hvis du har sendt os en mail, hvor du har anmodet om at blive afmeldt, sørger vi for det inden for 1-2 hverdage.
Vi kan desværre ikke kontrollere om vi har modtaget en mail fra dig, baseret på dit profilnavn herinde, men kan bekræfte, at vi har ajourført alle anmodninger til d.d.

Vi er kede af din oplevelse, men vi gør vores bedste for at undgå at generer nogen med uønsket mails, udover blot at overholde lovgivningen.
PS. Såfremt du ikke har sendt os en mail med din anmodning, må du meget gerne gøre det (til info@massagekompagniet.dk), så vi kan kontrollere og sikre at du er afmeldt.

Venlige hilsener
MassageKompagniet

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.