Jeg har købt en Bach 26 deluxe ca 2021
Jeg har købt en Bach 26 deluxe ca 2021. Jeg har en oplevelse af generelt dårlig service fra kabinescooter.dk og de prøver som udgangspunkt at give mig skylden for at deres produkt går i stykker selv om sandheden er at det de sælger er lavet dårligt og derfor går det i stykker hele tiden samlet set ville det have kostet mig ca det samme at købe en lille billig bil i stedet for, fordi kabinescooteren har været så meget på værksted og kabinescoote.dk ikke overholder garantien, jeg har haft den i lidt under 2 år hvor en plastik krog inden i døren gik i stykker så man ikke længere kunne åbne den, det samme skete for den anden dør en måned efter kabinescooter.dk mener det er min skyld og påstår hårdnakket det er fordi jeg trækker for hårdt og forkert i døren, alle mekanikkerer jeg kender siger dog at det er pga et dårligt produkt og at denne del på en dør til et køretøj normalt er lavet af metal dette er en typisk oplevelse af måden kabinescooter.dk håndtere garantien. Når jeg kontakter dem og finder ud af at de tidligere værksteder ikke har overholdt deres indregistrering af service tjek er det ikke nok at jeg selv har min servicebog i orden, kabinescooter.dk vil have at jeg selv kontakter samtlige værksteder for at få dette på plads, vindues viskeren virkede ikke cå 2-3 mdr efter køb og det kom først på plads efter 1 år, kontakten til bremselyset gik efter 1 år, jeg har konstant haft problemer med forreste bremse og jeg har min tvivl om firmaets etik grundet deres dårlige service og produkt, dette er kun et lille udkast af dårlige oplevelser jeg har i forbindelse med købet af kabinescooteren og jeg er normalt ikke typen der gider at bruge tid på at brokke mig eller lave anmeldelser, men det har været så urimelig en oplevelse at jeg håber på det her jeg skriver vil kunne redde andre fra at skulle gennemgå de samme prøvelser jeg er blevet udsat for MVH Rene'
1 de enero de 2023
Opinión espontánea