Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fin oplevelse, ved både handel og værkstedsbesøg ved Smart Autohus. Vi købte en Mercedes C220d af Andreas - ærlig og reel rådgivning. Jeg har nu her efter 8 måneder været forbi til serv... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Concesionario de automóviles usados
  2. Mercado de automóviles
  3. Concesionario de autos
  4. Servicio de arrendamiento de automóviles
  5. Agencia de alquiler de automóviles

Escrito por la empresa

Hos Smart Autohus finder du et bredt udvalg af brugte biler, hvor vi altid har mellem 60 og 80 biler på lager. Vores sortiment spænder bredt – fra nyere elbiler til klassiske benzin- og dieselmodeller – og størstedelen af bilerne er fra 2018 og frem. Vi stræber efter at kunne tilbyde noget for enhver smag og ethvert behov, og alle biler er klar til hurtig levering. Vi ved, at køb af bil er en stor beslutning, og derfor sætter vi kundeoplevelsen i højsædet. Vores mål er at give dig den bedst mulige rådgivning, så du føler dig tryg hele vejen igennem processen. Hos os møder du en ærlig og personlig tilgang, hvor vi altid tager os tid til at lytte til dine ønsker og behov. Alle biler gennemgår en grundig kontrol på vores eget værksted, inden de bliver sendt videre til deres nye ejere. Det betyder, at du kan køre herfra med visheden om, at din nye bil er klargjort og i orden. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Smart Autohus – og til at hjælpe dig godt videre på vejen i din næste bil

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God oplevelse fra start til slut.

Jeg har efterhånden købt brugtbil rigtig mange gange, og sjældent har jeg haft så god en oplevelse, som jeg havde, da jeg købte min nye brugtbil af Andreas fra SMART AUTOHUS. Det var en god og tryg oplevelse fra start til slut, og må jeg tilføje: usædvanlig god kundeservice. Turen fra Sjælland til Jylland tager jeg gerne igen for at købe bil af Andreas ved SMART AUTOHUS.

23 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget fin service og rolig stemning

Meget fin service og rolig stemning, når man vil se på bil hos Smart Autohus. Thea var meget serviceminded og nede på jorden. Man blev ikke pranget alt muligt på, men hvis man selv efterspurgte noget, fik man et kompetent svar. Fik en fin pris for min gamle bil, og et ok afslag på den nye. Blev leveret topklar, nyserviceret og synet. Alle aftaler overholdt. Alt i alt en god oplevelse :-)

16 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er efter handlen man mærker…

Det er efter handlen man mærker forskellen. Vi købte en Peugeot Rifter, hvor der viste sig at være nogle mindre fejl efter vi havde afhentet den, f.eks et defekt varmeanlæg og skydedøre der gik meget stramt. Hele behandlingen af udbedring af fejlene har været en ukompliceret og god oplevelse, hvor Christian har ydet en ekstraordinær god service, hvor man som kunde har følt sig tryg. Det er ikke sidste gang vi køber bil hos jer!

13 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og gode priser

Købte en bil ved Andreas, han var hjælpsom med et godt lånetilbud, og da vi havde udfordring med dæktryksventil, kom vi bare med bilen og fik en låne bil kvit og frit.
Venlig og meget i møde kommende service

24 de noviembre de 2025

5 kæmpe stjerner

Det var en rigtig god oplevelse fra start til slut. Købt min første Elbil hos Smart autohus.
Andreas var utrolig hjælpsom og professionelt hele vejen igennem.
Jeg ville til enhver tid anbefale Andreas og Smart Autohus.
Kæmpe anbefaling herfra

4 de febrero de 2026

Hej Aitsi,

Tak for den fine anmeldelse.

Jeg er glad for tilliden - at du valgte at købe en brugt bil ubeset, så du kun skulle tage turen til Jylland en gang.

Jeg håber den fine Enyaq kommer til at tjene dig godt i fremtiden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en rigtig god oplevelse købe…

Det var en rigtig god oplevelse købe vores første El bil hos SmartAutohus.
Andreas var utrolig hjælpsom og professionelt hele vejen igennem.
Jeg ville til enhver tid anbefale Andreas og Smart-Autohus.

14 de enero de 2026

Hej Abdul,

Tak for anmeldelsen - jeg håber Mustang Mach-E'eren kommer til at tjene dig godt i fremtiden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God oplevelse med at købe elbil hos…

God oplevelse med at købe elbil hos Smart Autohus. Begge sælgere jeg mødte havde god tid til at sætte mig ind i bilen. Desuden gav de en god pris for min gamle bil.

21 de enero de 2026

Hej Frank,

Tak for de fine ord - vi er glade for at du havde en god oplevelse ved at handle bil her i huset.

Vi håber den fine ID.4 kommer til at tjene dig godt i fremtiden.

Kan varmt anbefale Smart Autohus

Min kærste og jeg havde en rigtig god oplevelse med at købe en elbil hos Smart Autohus i Horsens. Rigtig god betjening af Andreas, som vi havde en behagelig snak med. Vi fik mulighed for at prøve bilen to gange, for at sikre os at det var det rigtige valg. De tog tilmed vores bil i byt og var meget fair omkring handlen. Kan varmt anbefale at handle hos Smart Autohus.

6 de noviembre de 2025

Hej Mia,

Jeg håber fortsat I er glade for den fine Kia Niro.
Tak for de fine ord.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - både til salg og værksted

Super fin oplevelse, ved både handel og værkstedsbesøg ved Smart Autohus.
Vi købte en Mercedes C220d af Andreas - ærlig og reel rådgivning.

Jeg har nu her efter 8 måneder været forbi til service på værkstedet.
Super fair priser, god service og ikke mindst hurtigt og effektivt.

Fulde 5 stjerner her fra.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

30 de octubre de 2025

Hej Allan,

Tak for de fine ord - vi er glade for at hører, at du er tilfreds med den service vi yder her i bilhuset.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde min Audi a5 quattro inde til…

Jeg havde min Audi a5 quattro inde til service og bremser de fik det fikset hurtigt og mekanikerne er meget venlige

Anbefaler alle til at bruge det værksted hvis i gerne have god service

12 de diciembre de 2025

Hej Jood,

Tak for anmeldelsen - vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse på vores værksted.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har en bmw m3 som jeg havde på…

Jeg har en bmw m3 som jeg havde på værksted virkelig god service mekanikerne var gode til at vise hvad fejl der var og forklar hvorfor fejlen er kommet super venlig mekanikere andbefaler dem kraftigt til jer andre

12 de diciembre de 2025

Hej Bakri,

Tak for de fine ord - vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse på vores værksted, og at de fik dig hurtigt på vejene igen.

God oplevelse

Andreas har hele vejen igennem været utrolig hjælpsom og løsningsorienteret.
Grundig gennemgang ved afhentning af bil og problem med defekt ladekabel blev løst med det samme.
Kun anbefalinger herfra til Andreas og teamet.

2 de diciembre de 2025

Hej Thomas,

Tak for en hyggelig handel.
Vi håber den fine ID.3'er kommer til at tjene dig godt i fremtiden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg skrev til Smart Autohus angående en…

Jeg skrev til Smart Autohus angående en Hyundai og Andreas meldte tilbage samme dag! Vi fik hurtig arrangeret en prøvetur alt var fint og kunne hente bilen et par dage efter, da den blev leveret nysynet og serviceret!

16 de noviembre de 2025

Hej Mikael,

Tak for for en hyggelig handel - vi håber den fine Hyundai I10 kommer til at tjene dig godt i fremtiden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og handl altid smilede

God service og handl man går der fra med smile på læben

14 de noviembre de 2025

Hej Diako,

Tak for den fine anmeldelse.

Vi håber den fine Kia Ceed PHEV kommer til at tjene dig og familien godt i fremtiden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

har lige været forbi med min IDbuzz og…

har lige været forbi med min IDbuzz og fået vinterhjul på...det gik hurtigt og kaffen var god....:)

4 de noviembre de 2025

Hej Morten,

Godt at høre du kunne lide vores kaffe☕️
- og at vores værksted fik dig hurtigt kørende igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget fin oplevelse som sælger via…

Meget fin oplevelse som sælger via Smart Autohus. Vores bil blev solgt på under en uge til en fin pris.
Dejligt at have kompetente folk (Andreas) til hjælp omkring bil salg.
Kan kun anbefale dette Autohus.

19 de octubre de 2025

Hej Simon,

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse her i huset.
Vi håber at se dig igen, næste gang vi kan hjælpe.

Stor anbefaling herfra😊

Vi har købt en super fin brugt Seat Ibiza FR hos Smart Autohus til en god pris. Vi er kun blevet mødt med venlighed og hjælpsomhed gennem hele forløbet, og Andreas har været yderst professionel og serviceminded, så vi kan kun anbefale andre at handle hos Smart Autohus😊

19 de octubre de 2025

Hej Britt og Michael,

Tak for handlen - jeg er glad for at I har haft en god oplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En god oplevelse med køb af brugt bil…

En god oplevelse med køb af brugt bil hos Smart Autohus
Der er plads til at kunne prøvekøre forskellige biler, og svar på diverse spørgsmål.
Bilen blev klargjort som aftalt og alt forløb fint

Tak for handlen. Her vender jeg gerne tilbage, men forhåbentlig er det ikke nødvendigt de næste mange år

22 de octubre de 2025

Hej Dianna,

Tak for en hyggelig handel - jeg håber den fine Hyundai I10 kommer til tjene dig godt.

Jeg ser frem til at tage den i bytte, når den engang skal skiftes ud igen.

Rigtig god oplevelse.

Jeg har netop hentet min Polestar 2 hos Andreas ved Smart Autohus.
Det har været et rigtigt godt forløb, jeg er meget tilfreds med den service og support jeg har fået i valget af min første el-bil.
Jeg anbefaler bestemt et besøg hos Smart Autohus.

10 de octubre de 2025

Hej Søren,

Tak for de fine ord - vi håber den fine Polestar kommer til at tjene jer godt i fremtiden.

Andreas // SmartAutohus

Pålidelig brugtvognsforhandler…

Jeg har netop købt en brugt Peugeot 208. Jeg kan kun anbefale Smart Autohaus. Alt forløb som planlagt og Andreas var særdeles serviceorienteret og fuldte op på alle aftalt punkter før overdragelsen af bilen. Alt i alt en 100 % god oplevelse. Tjek herfra.

22 de septiembre de 2025

Hej Peter,

Jeg er glad for at du havde en god oplevelse.
Jeg håber 208'eren kommer til at tjene dig godt i fremtiden.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.