Kachelmaterialenshop.nl Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Helaas was er breuk bij een zending, maar één emailtje was genoeg om nieuwe stukken klaar te laten zetten in hun magazijn (Deze keer wel afhalen)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

's Morgens isolatie materiaal voor de rookgas afvoer besteld. 's Middags zelf afgehaald. Klantenservice is zeer klantvriendelijk, ook als je voor een kleine order belt of het inderdaad klaar ligt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helaas is het pakket bij DPD of de Hubo te Maasdam zoek geraakt. Dit gemeld bij kachelmaterialenshop . En zij hebben het gelijk opgepakt . Pakket nog niet in mij bezit. Maar is buiten de schuld van k... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Aardige mensen maar ze hebben me wel een 80mm regenkap meegegeven, terwijl alle bestelde spullen 100mm waren. Omdat ik verwachtte dat de juiste spullen voor me waren klaargezet, kom ik er thuis pas ac... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de comercio electrónico

Escrito por la empresa

Over ons: Bij kachelmaterialenshop.nl kunt u terecht voor alles dat met uw haard of kachel te maken heeft. Het assortiment bestaat uit rookkanalen, vuurvaste stenen, isolatiematerialen en onderhoudsartikelen. De belangrijkste voordelen van onze we..

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 14% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

178 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Snel geleverd

Snel geleverd, precies volgens afspraak. Keramisch vilt gekocht om mijn ovenplaten te beschermen tegen glazuur.
Het werkt geweldig

15 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

In het begin lijkt alles goed geregeld

In het begin lijkt alles goed geregeld: ze denken mee, maken een offerte en communiceren netjes. Na mijn aanbetaling bleek echter dat de levertijd van het rookkanaal 1 à 2 weken was, terwijl ik het sneller nodig had. Dit is uiteindelijk aangepast naar RVS omdat dat wel op voorraad was, wat in eerste instantie netjes werd opgelost.

Daarna ging het echter volledig mis. Ik heb te veel betaald en wacht nog steeds op een credit. Er werd beloofd dat dit begin van de volgende week geregeld zou zijn, maar er gebeurde niets. Na bellen zou het via de mail worden afgehandeld, maar ook daar blijft reactie uit.

Op meerdere mails wordt niet gereageerd en er is geen enkele duidelijke terugkoppeling. Het is onacceptabel dat wanneer je te veel betaalt en een deel niet geleverd wordt, je zo lang op je geld moet wachten.

Wees hier dus voorzichtig: zolang alles goed gaat is er niks aan de hand, maar zodra er iets misloopt of geld terug moet komen, wordt het blijkbaar erg slecht opgepakt.

17 de abril de 2026

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Ik heb een stalen schoorsteen voor mijn open haard besteld. Snelle levering en een goede prijs.

25 de marzo de 2026

Respuesta de Kachelmaterialenshop.nl

Hi Robert, goed om te horen dat jij tevreden bent! Hopelijk kunnen wij je in de toekomst nog een keer voorzien!

Team Kachelmaterialenshop

Heldere communicatie en service

Heldere communicatie, erg bereidwillig om te helpen aan het juiste product . Naar mijn beleving een verkeerd artikel ontvangen waarna ze direct een nieuwe opstuurde en niet eens direct vroeger om retourzending van het andere product kortom zeer goede ervaring.

25 de marzo de 2026

Hi Frank,

Goed om te horen dat jij tevreden bent! Hopelijk ben jij tevreden over onze producten en wie weet kunnen wij je in de nabije toekomst nog een keer voorzien!

Team kachelmaterialenshop

Flexibel en vriendelijk

Prima geholpen.
Bij het afhalen van de bestelling bleek dat ik iets verkeert besteld had.
Het kon direct gewijzigd en betaald worden.

11 de marzo de 2026

Hi Luc,

Goed om te horen dat jij tevreden bent!

8 consejos para escribir buenas reseñas.