Helaas was er breuk bij een zending, maar één emailtje was genoeg om nieuwe stukken klaar te laten zetten in hun magazijn (Deze keer wel afhalen)
Consulta las opiniones de los clientes
's Morgens isolatie materiaal voor de rookgas afvoer besteld. 's Middags zelf afgehaald. Klantenservice is zeer klantvriendelijk, ook als je voor een kleine order belt of het inderdaad klaar ligt.
Helaas is het pakket bij DPD of de Hubo te Maasdam zoek geraakt. Dit gemeld bij kachelmaterialenshop . En zij hebben het gelijk opgepakt . Pakket nog niet in mij bezit. Maar is buiten de schuld van k... Ver más
Aardige mensen maar ze hebben me wel een 80mm regenkap meegegeven, terwijl alle bestelde spullen 100mm waren. Omdat ik verwachtte dat de juiste spullen voor me waren klaargezet, kom ik er thuis pas ac... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Over ons: Bij kachelmaterialenshop.nl kunt u terecht voor alles dat met uw haard of kachel te maken heeft. Het assortiment bestaat uit rookkanalen, vuurvaste stenen, isolatiematerialen en onderhoudsartikelen. De belangrijkste voordelen van onze we..
Información de contacto
Ambachtsstraat 16, 3861 RH, Nijkerk, Holanda
- 085 27 35 236
- info@kachelmaterialenshop.nl
- kachelmaterialenshop.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 13% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Zeer betrouwbaar
Snelle levering en goede kwaliteit van materialen.
Adequate levering
Zeer slecht advies gekregen!
Zeer slecht advies gekregen!
Op aanraden zijn we naar de showroom geweest voor advies bij het aanschaffen van de juiste materialen voor onze kachel.
We hebben ter plekke de situatie uitgelegd en hierop is advies gegeven om een enkelwandige pijp te kopen.
Alleen toen we de kachel aandeden kwam alle rook in huis. We deelde ons probleem per mail. En stuurde foto’s van de situatie.
1ste mail werd door de bedrijfsleider aangegeven dat een enkelwandige pijp absoluut niet kon aan de buitenzijde van het huis. Daarbij werd ook vermeld dat ze dit niet mochten verkopen zo ivm wet en regelgeving.
Na heel wat heen en weer verkeer, werd er herhaaldelijk gezegd dat het een welles nietes verhaal was. Er werd ook nog een personeelsbestand met foto’s gedeeld. Of wij de verkoper konden aanwijzen!!!
Uiteindelijk hebben we wederom een nieuwe bestelling moeten doen voor een dubbelwandige pijp. Er kon een kleine vergoeding gedaan worden, maar moesten alsnog €800,- neerleggen.
Mailtjes waren ook kort en bondig. Nooit een spontane sorry.
GA HIER NIET HEEN!!!
Goed materiaal
Goed materiaal
Dagje later dan voorzien,maar welgemeende excuses aanvaard
Grtn Peter
Zeer tevreden!!!
Zeer tevreden over Kachelmaterialenshop.nl!
Ik heb onderdelen voor een rookkanaal besteld, ze zijn snel geleverd, perfect verpakt, waardoor ik de kachel snel aan het branden had!
Aanrader
Zeer snelle levering en goed prijs en…
Zeer snelle levering en goed prijs en kwaliteit
Goed vindbaar op de website en…
Goed vindbaar op de website en materialen zijn volgens afspraak op tijd bezorgd
Snelle levering en goede kwaliteit niet…
Snelle levering en goede kwaliteit niet duur
Snelle service!
Ik had een verkeerde artikel besteld, deze kon met een telefoontje aangepast worden. Deze werd dan ook snel verwerkt en geleverd.
Dank u wel
Dank u wel, voor de snelle levering en goede kwaliteit
Wisselend
Bij de eerste bestelling ging het goed, ik had iets verkeerds besteld en na een telefoontje werd dezelfde dag nog iets goeds verzonden.
Bij het aanleggen van het rookkanaal bleek dat Kachelmaterialenshop.nl een verkeerde bocht had opgestuurd, 30 graden ipv 45 graden. We konden niet verder. Aantal keren gebeld en men bleef erbij dat de 30 graden bocht eerst terug moest voordat de 45 graden bocht zou worden opgestuurd. Erg frustrerend want ik had een niet-af rookkanaal en een gat in het dak. Ook excuses konden er niet af. Uiteindelijk zelf maar naar Nijkerk (4 uur! heen en weer) gereden om de boel om te ruilen. Wederom geen excuses.
Zo werkt internetverkoop perfect.
Zo werkt internetverkoop perfect.
Duidelijke site met correcte prijzen.
Maar bovenal de telefonische informatiedienst, bewijst wederom (bij dit soort producten) hoe belangrijk het contact via telefoon is en blijft!

Respuesta de Kachelmaterialenshop.nl
De producten zijn prima maar het duurt…
De producten zijn prima maar het duurt wel lang voordat de spullen worden geleverd. Ik heb twee keer besteld en beide keren duurde het langer dan een week voordat er geleverd werd.
Snelle service
exact volgens afspraak
Korte lijntjes met Aris van kachelmaterialenshop en alles exact volgens de afspraak en binnen de afgesproken tijd geleverd.
Veel goede betrouwbare service…
Veel goede betrouwbare service ontvangen van Henry en David.
Prima communicatie
Prima communicatie, bestelling correct ontvangen.