Kafferosteriet Koppar Opiniones 3053

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I just love their coffee instructions, ethics, coffee, and work structure. They inform you about the speciality of the coffee if you are curious to learn about coffee details. They work with small-sca... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har varit kund hos er i ganska många år nu. Tycker mycket om kaffe! Speciellt ert kaffe. Anser att jag gärna kostar på lite mera när det är så bra! Har inte varit missnöjd en enda gång! När jag... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag köper kaffe lite då och då. Gillar smakerna jag fått på det nyrostade kaffet hittills. Kan bero på att jag vet vilken typ av kaffe jag tycker om. Köper enbart rostade bönor. Leveransen sker snab... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gott kaffe, otroligt snabb leverans och väldigt smidigt att få kaffebreven direkt hem i brevlådan. Dessutom väldigt trevlig kundtjänst och inga problem att pausa prenumerationer och justera saker. Smi... Ver más

1. Tostadoras de café
  2. Establecimiento de café

Escrito por la empresa

Kaffe, som för första gången. Koppar är den nya tidens kaffe. Att dricka nyrostat kaffe är en helt ny upplevelse, det är vid rostningen som bönan släpper loss sin smak och arom. Vi rostar ditt kaffe idag. För att njutas imorgon. Koppar är nytt kaffe på många vis. Vi väljer bort fördyrande mellanhänder och senvägarna via centrallager och stormarknader. Vi bär kaffet direkt hem till dig. I en ny typ av förpackning med nytänkande design och fri frakt. Med värderingar som garanterar våra eldsjälar till kaffeodlare och deras plantager ett långsiktigt gott liv.

4,8

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kaffet var inte i min smak

Kaffet var inte i min smak. Jag gillar mörkrost men detta som skulle vara mörkrostat var alldeles för blaskigt. Köpte även det koffeinfritt som skulle vara bra, men även det var för lite smak på. Jättebra och smidig leverans till brevlådan.

9 de noviembre de 2025
Logotipo de Kafferosteriet Koppar

Respuesta de Kafferosteriet Koppar

Det var tråkigt att höra att kaffet inte föll dig helt i smaken, men roligt och lovande att höra att du ändå uppskattar tjänsten och leveransen.
Att du upplever kaffet som "blaskigt" beror på sannolikt på att vår malningsgrad för det bryggkaffe du har köpt inte motsvarar den du är van vid för din bryggmetod. Du behöver nog ett mer finmalet kaffe för att extrahera mer smak. Om du mailar oss på nyrostat@kafferosterietkoppar.se och berättar mer hur du brygger, så vore vi tacksamma att få göra ett nytt försök att hitta rätt med en annan malningsgrad som bättre passar dig och kan få tillbaka dig som en hel-nöjd kund. Ha en härlig morgon fortsatt!
hälsningar,
Fredrik

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alltid lika spännande att öppna en ny…

Alltid lika spännande att öppna en ny förpackning! Känna doften av det nymalda kaffet, känna in de olika aromerna som beskrivs. Alltid så välkomponerade och goda!
Kafferesan, adventskaffet och andra specialare har lyft kaffedrickandet till högre höjder!

4 de noviembre de 2025

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.