Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kundeservicen er i top! Altid haft gode oplevelser, når jeg har skrevet en mail til dem. Uanset om det var fejlleveringer, flødeboller gået i stykker eller to ordre der skulle pakkes sammen. Bagebø... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bestilte flødeboller til levering fredag i uge 41, 2 ud af 4 er blevet mast. Skriver til Kagetid og der er fluks et nyt sæt afsted med posten, som dog også er gået i stykker undervejs. Flødebollerne... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bestilte en kasse med 4 flødeboller, men 1 var smadret da de nåede frem. I den ene, af de 3 tilbageværende flødeboller, manglede der skum i halvdelen af bollen. Smagen er ok - men på ingen måde 25... Ver más

1,9

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Altid fejl i ordren og vi taler om mange ordre

Jeg bestiller fra kagetid en tre-fire gange om året og har gjort det siden de startede. Det gør jeg da jeg har en søster der meget gerne ønsker sig ting der. Men hver eneste gang er der en fejl i ordren uden overdrivelse eller undtagelser så hver eneste gang er der fejl. Denne gang har jeg modtaget pakken en del senere end jeg er blevet lovet og der er kun halvdelen af tingene. Samt at den ene af mine pakker er blevet væk. Så det er virkelig øv at stå og være i god tid men at stå dagen før fødselsdag og mangler alle Sine ting og ikke kan komme i kontakt med kundeservice, da ingen tager telefon og man kun kan skrive til dem. Tror desværre det er sidste gang jeg bestiller hos dem

28 de noviembre de 2025

Pæne bøger… men

Pæne bøger, og ideen er god, men det er surt at købe kogebøger med så mange fejl i, at det er umuligt at få noget ud af at bruge dem… spild af penge.

1 de febrero de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kundeservicen er i top

Bagebøgerne er ofte, så man står tilbage og er itvivl om processen i nogle opskrifter. Billederne i bøgerne er dog vildt fine.

27 de abril de 2024

100 bradepandekager er der fejl i

100 bradepandekager er der fejl i - så køb den ikke!!! Og ydermere er det kager, man bare kan Google sig frem til i stedet - der er ikke noget personligt fra Liv i ret mange af dem, hvis overhovedet i nogen. Støtter fremover de firmaer der udgiver bøger der er brugbare og uden mange fejl… Og til slut burde i overveje at rette korrektur i stedet for konstant at poste ligegyldige historier på Instagram.

15 de enero de 2024

Bogen 100 Tærter

Har købt bogen 100 Tærter- opdager en fejl i en opskrift - 2 af hovedingredienserne, der er navnet på tærten, findes slet ikke i selve fremgangsmåden og ingrediens listen 😵‍💫. Skriver til dem ang denne fejl, og de fortæller mig hvor meget der skal bruges og hvordan- men intet opslag om det så andre kan se fejlen, eller evt den rigtige opskrift lagt op til print, så man selv kan printe den og lægge den i sin bog. Det er vist gået MEGET hurtigt med at læse korrektur på denne bog, siden det kan svipse med hovedingredienserne😳.
Oplever også flere der skriver til dem på Instagram, men aldrig får svar- dårlig stil når man kører en forretning.

8 de enero de 2024

Stor skuffelse

Bogen 100 bradepandekager er den dårligste kage bog jeg har haft i hænderne. Hvor er jeg glad for jeg ikke købte den, men nøjedes med at låne den på biblioteket. Jeg kan godt forstå det er en tyk bog, når der flere steder bliver brugt 4 sider på at vise billeder af en kedelig bradepande kage.
Faldt ikke over en ny og spændende opskrift.

24 de julio de 2023

Skuffet over flødebollerne

Bestilte to kasser flødeboller og var meget skuffet over kvaliteten. Det virkede som om der manglede skum i flere af flødebollerne og derudover var chokoladen alt for tyk og dominerende ift. mængden af skum.
De var ikke pengene værd ift. Lagkagehuset eller Frellsen, så det var både første og sidste gang jeg købte flødeboller.

9 de junio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har handlet her flere gange

Jeg har handlet her flere gange, og har bla. Sat reminder på når noget er undervejs til launch eller hvad det hedder. Men også hvis det er midlertidig udsolgt, hvor det fungere til UG. Jeg har måske købt mig lidt fattig i flødebolle og kage tilbehør ;)

6 de abril de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid godt sted at handle ❤

Altid godt sted at handle ❤ Senest køb, i efteråret var to "100 bradepandekager". Efterspurgte signering af begge bøger, og den ene med "tillykke med fødselsdagen", idet den skulle gives i gave. Modtog hurtigt begge bøger, med signering og fødselsdags-hilsen. Altid god service 🎉🤩 Mine bedste anbefalinger herfra!

31 de agosto de 2022

Slut med at støtte dem

Syntes det er ærgerligt de vægter, at udgive mange bøger på kort tid fremfor at udgive få bøger der ikke bære præg af at det går lidt for stærkt. I de to sidste bøger om kager er der flere fejl i bøgerne. Registrer henviser til noget der ikke er der og opskrifterne indeholder fejl.
Man kan jo se på deres Instagram hvor hurtigt det går med de bøger. De burde sætte mere tid af til at gennemgå bøgerne inden de udgiver.
Når man påpeger fejl, bliver dette ikke bemærket. De burde jo informere kunder om fejl så det ikke sker for andre, men de ignorere blot dette.
Jeg har besluttet ikke at støtte dem mere. De tilbyder ikke noget man ikke kan finde andre steder. Så vil hellere støtte de små fremfor de store der tænker på omsætning.

16 de noviembre de 2022

Bogen "Lagkager"

Bogen "Lagkager" ser rigtig fin ud, men kan ikke umiddelbart anbefales. Bogen er opdelt så alle grundopskrifter er på de første sider, og så indeholder bogen ellers bare ingredienser og fremgangmåde på de efterfølgende sider, så man skal bladre frem og tilbage for at lave de forskellige lag.
Derudover lægger de op til - på sidste side i bogen "Har du flere spørgsmål", så send os en besked på Instagram, men der får man ikke noget svar når man skriver.
Første, eneste og sidste bog fra dem!

10 de noviembre de 2022

Altid super god service

Altid super god service. Mine varer var blevet skadet i fragten, og ringede derfor til de søde piger, der straks sendte nyt afsted til mig, jeg havde dagen efter.

4 de noviembre de 2022

Ikke pengene værd….

Bestilte en kasse med 4 flødeboller, men 1 var smadret da de nåede frem.
Smagen er ok - men på ingen måde 25 kr. værd pr stk. (+40 kr i porto!) når man fx. sammenligner med flødebollerne fra Frellsen.

4 de noviembre de 2022
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fragt af flødeboller

Flødebollerne smager dog fantastisk, men afhenter fremadrettet på deres lager.

19 de octubre de 2022

Dårlig kundeservice + ingen hjælp

Synes det er dårligt lavet

Jeg køber 2 kasser flødeboller og ulhedigvis er det de forkerte jeg for, selvfølgelig fejl kan ske, men at der ikke er særlig stor interesse for at hjælpe mig nu og her synes jeg er for dårligt også for jeg lige af vide jeg skal vente på at få en retur label for jeg skal simpelthen sende de 2 kasser flødeboller retur for så at vente længe på de andre 2 kasser, men det kan da ikke passe at faktisk 2 kasser ødelagt flødeboller skal sendes retur også skal jeg vente bagefter på de andre, altså det er fødevarer vi snakker om + de er jo ikke ligefrem billig at bestille
Jeg synes det er så ærgelig havde glædet mig og havde virkelig håbet de kunne finde en løsning, men i stedet skal jeg vente til mandag med nogle ikke særlig lækre flødeboller mere da jeg ikke kan lide dem har jeg ikke sat dem på køl så de er ikke så lækre mere

Håber i er interesseret i at finde en løsning til mig

14 de octubre de 2022

Meget dårlig oplevelse

Meget dårlig oplevelse
Vi bestilt deres flødeboller som vi havde glædet os meget til
For det første kom der nogle andre som dem vi havde bestilt, og sikke en dårlig servic man får når man så skriver til dem.
De flødeboller vi fik var gået i stykker og for at vi kunne få dem vi havde bestilt, så skulle vi sende de andre retur ikke særlig smart med fødevare når de har været i andres hjem .
Må desværre sig at jeg ikke kan anbefale dem til nogen.
Måske det er blevet en pengemaskine i stedet for øv ø.

14 de octubre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Desværre igen en stor skuffelse over…

Desværre igen en stor skuffelse over deres nyste bog “100 bradepandekager” - som tidligere bøger virker opskrifterne som kopierede fra andre, bagetiden holder ikke og man kan ikke bare skylde skylden på ovnen! Ejeren Liv er meget dårlig til at tage i mod kritik! Der er bestemt ikke boget nytænkning eller revolutionerende omkring hendes opskrifter! Det er ikke hende der har opfundet opskriften på drømmekage eller flødebolleskum og det er begrænset hvor meget man kan rykke på mængden af ingredienserne!!

Spild af penge.

10 de octubre de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.