Mooi product om te zien. Heerlijk qua smaak. Het plaatje van vader en zoon die samenwerken aan een duurzame ecologisch verantwoorde landbouw is wat het helemaal Fantastisch maakt!!
La empresa ha respondido
Weer snelle levering. En keurige afhandeling en op eigen initiatief terugstorting van een korting die ik had gemist. Heb deze keer 4 flesjes besteld want we gebruiken de olie veel.
Super mooi product prachtig en duurzaam ingepakt iets nieuws dus een leuke verassing Prima op tijd volgens afspraak bezorgd
La empresa ha respondido
Alles goed: leuke mail terug na mijn bestelling, bestelling volgende dag bezorgd, verpakking 100% OK (geen plastics), product uitstekend.
Escrito por la empresa
Wemmenhoveweg, 7921 RR, Zuidwolde, Holanda
Reageert snel en vakkundig op vragen en zijn bereid te helpen.
Super snel geleverd met vriendelijk persoonlijke noot. Maar bovenal een supermooi en smakelijk product
Mooie kwaliteit olie, bovendien heel smakelijk, die snel en goed verpakt geleverd wordt❣️

Respuesta de KAIROS Regenerative Agri & Food Systems
Goed materiaal, voldeed aan verwachtingen. Duidelijke correspondentie en vlotte levering.

Respuesta de KAIROS Regenerative Agri & Food Systems
Goede camelina olie tegen competitieve prijs. Snelle levering.
Zeer klantvriendelijk! Ik werd gebeld over de wijze van verzenden en daar dachten ze in mee. Heel prettig en fijn!
Mooi product!
We hebben eerder de olie besteld en omdat het zo goed in de smaak weer nieuwe flessen gekocht.

Respuesta de KAIROS Regenerative Agri & Food Systems
Prima olie. Jammer dat t cadeautje samen ingepakt was met de olie voor mijzelf. De prijs is wel relatief hoog.

Respuesta de KAIROS Regenerative Agri & Food Systems
Snelle levering en een heerlijke olie! Heel blij mee, en mijn gezin ook☺️

Respuesta de KAIROS Regenerative Agri & Food Systems
Verzending verliep soepel en product is goed bevallen.
prima bestelling. Maar belangrijker: uitstekend product!!
Más información sobre otros tipos de reseñas.