KAIROS Regenerative Agri & Food Systems Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooi product om te zien. Heerlijk qua smaak. Het plaatje van vader en zoon die samenwerken aan een duurzame ecologisch verantwoorde landbouw is wat het helemaal Fantastisch maakt!!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Weer snelle levering. En keurige afhandeling en op eigen initiatief terugstorting van een korting die ik had gemist. Heb deze keer 4 flesjes besteld want we gebruiken de olie veel.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super mooi product prachtig en duurzaam ingepakt iets nieuws dus een leuke verassing Prima op tijd volgens afspraak bezorgd

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Alles goed: leuke mail terug na mijn bestelling, bestelling volgende dag bezorgd, verpakking 100% OK (geen plastics), product uitstekend.

Información sobre la empresa

1. Productos de alimentos
  2. Servicio agrícola

Sobre KAIROS Regenerative Agri & Food Systems

Escrito por la empresa

Als primair producent, verbinder en initiator draagt Kairos bij aan de ontwikkeling, implementatie en kennisdeling over directzaai en regeneratieve landbouw en -voedselsystemen met de boer, bodem en (bio)diversiteit als basis.

Hiervoor zetten wij onze lokale, regionale en (inter)nationale netwerken in en hebben wij geïnvesteerd in materiaal zoals een directzaaimachine en kneusrol. Door zelf ook gewassen te telen, te verwerken en te verkopen groeit ons vermogen om te begrijpen en verbinden.

Samen kunnen wij regeneratieve landbouw en voedselsystemen ontdekken en beproeven. Met mensen en plannen die passen bij de (bedrijfs)situatie en behoeften kunnen wij burgers, boeren en bedrijven helpen de wereld te verbeteren, op een duurzame en rendabele manier.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Snelle levering, uitstekende kwaliteit

Snelle levering. Zorgvuldig verpakt. Uitstekende kwaliteit.

16 de marzo de 2023

Beste Marijke,
Geweldig om te horen dat je de kwaliteit van onze Camelina olie uitstekend vindt (: Wij doen ons best snel te leveren en met zorg te handelen. Fijn dat je dit opmerkt, en dank voor dank voor het nemen van de tijd om je ervaring te delen!

Wij zien je graag nog eens terug in onze (web)winkel.

Great product!

The oil arrived quickly. A nice bottle. Still have to get used to the taste as it is very different than an olive oil, but that was as expected (in a good way). Thanks!

1 de marzo de 2023

Respuesta de KAIROS Regenerative Agri & Food Systems

You're very welcome, Robert. We're happy to help you try new tastes! Enjoy!

Here are some recipes if you are looking for inspiration, and feel free to share your own! https://www.kairos-agrifood.com/recepten

All the best,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super mooi product prachtig en duurzaam…

Prima op tijd volgens afspraak bezorgd

5 de marzo de 2023

Respuesta de KAIROS Regenerative Agri & Food Systems

Dank voor deze geweldige feedback Karin, wij zijn blij dat onze Camelina Olie & Zaadjes zo goed bevallen! Mochten wij je nog ergens mee kunnen helpen kun je mij direct of support@kairos-agrifood.com berichten, en nogmaals dank voor het nemen van de tijd om je ervaring met anderen te delen. Proeven doen we samen (:

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel puur en fijn product

Heel puur en fijn product, echt heerlijk, incl leuke info erover.
Snelle service, heel goed en netjes verpakt.

12 de marzo de 2023

Respuesta de KAIROS Regenerative Agri & Food Systems

Fijn om te horen dat de olie, info en service in de smaak valt Renee!

Mocht je meer willen weten, vragen zijn welkom! Je kunt deze sturen naar info@kairos-agrifood.com.

Mooi, Heerlijk, Fantastisch

23 de febrero de 2023

Respuesta de KAIROS Regenerative Agri & Food Systems

Dank voor je positieve feedback Gert-Wessel, geweldig om te horen dat niet alleen de smaak en beeld van ons product bevalt, maar ook hoe het wordt gemaakt!

PS. Dat het er ook goed uitziet zal ik ook doorgeven aan mijn moeder en zussen, zij hebben een belangrijk deel van het design op zich genomen (:

Joris

8 consejos para escribir buenas reseñas.