Best duft lys! Så bra at jeg fant den. Elsker hjemme parfyme men kunne ikke bruke duftlys før fordi følte at jeg manglet oksygen fort. Jeg lest at Kamseen har bare naturlige ingredienser og soja vok... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg bestilte to duftlys fra Kamseen, det tok ikke lang tid fra jeg bestilte til jeg fikk dem i postkassen. Lysene var godt pakker inn og kom med hver sin pose, de hadde små info skriv og advarsel klis... Ver más
La empresa ha respondido
Kamseen har laget 16 duftlys med julemagi og jeg digger alle! Har hatt influensersamarbeid med Kamseen for tredje gang nå og er også kunde privat. Anbefales på det varmeste. Brenner fint, lenge, er go... Ver más
La empresa ha respondido
Kamseen AS is registered company in Norway. We make candles & deal in fragrance related products.
Marieroveien 11, 4017, Stavanger, Noruega
These candles from Kamseen are the best I ever had. They are Quito different from all I ever tried. So natural and softly scented.

Respuesta de Kamseen
Wonderfully sweet sellers and absolutely delicious candles, I don't know about you but I truly value having lovely scents in my home, and these are SO GOOD, like YUMMY!! I'm so weird that I was tempted to have a taste😆 I only regret not buying more! Perfect as gift as well, I gave one to my mother, she loves hers too🙏☺

Respuesta de Kamseen
Først og fremst ett utrolig hyggelig møte med selger på julemesse. Lysene lukter fantastisk og ikke en reaksjon på de noe jeg alltid får av andre duftlys.. jeg bestilte flere lys på nett bare dager etter jeg hadde fått testet mitt. De blir julegaver jeg gleder meg til å gi.

Respuesta de Kamseen
High quality candles with "addicting" scents.
I altso love that the products are cruelty free.

Respuesta de Kamseen
Kjøpte to lys i helga og har startet på det ene (Gløgg/ Glog) - altså, det er helt fantastiske lys de lager. Luktene er vidunderlige og det er så artig hvor mange variasjoner de har. Jeg gleder meg til å teste det andre, som lukter juletre :-D

Respuesta de Kamseen
Dette jule luktelyset er noe helt for seg selv. Det har en nydelig duft som er akkurat passe kraftig. Et lett slør av juleduft som ikke er annet enn veldig veldig god✨

Respuesta de Kamseen
The most beautiful smell of fresh pine. Simply loved it. I will for sure by more of theese.

Respuesta de Kamseen
God service og rask levering! Gode dufter på lys og olje. Lavender er favoritten min, og jeg drømmer bort til Frankrike. Bra kvalitet skal man lenge leter etter. Jeg anbefaler Lavender dersom du savner Frankrike. Ellers så har de mange andre fine dufter man kan like. Verdt pengene!

Respuesta de Kamseen
Nydelig lukt på julelyset jeg kjøpte og lukten varer lenge <3 Høy kvalitet og fin pris :)

Respuesta de Kamseen
I'm always searching for a good "Christmas tree" fragrance since i have an artificial tree. I bought the Fir candle and find this is the natural fragrance of all the various other brand candles i have tried. 😀

Lovely candles!
One key quality that I particularly liked was that the fragrance wasn't too strong, and in addition it was long lasting.
Highly recommended!

Respuesta de Kamseen
My new favorite scented candle. Our studio smells amazing. Handmade and local (well, at least from where I am from :)) 100% recommended.

Respuesta de Kamseen
Fantastisk gode lys , kjempedeilig duft. Anbefales på sterkeste . Kjemperaskt levering

Respuesta de Kamseen
Veldig god service og rask levering 😊 Duftlys som lukter himla godt😊👍

Respuesta de Kamseen
Más información sobre otros tipos de reseñas.