2,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Good!

Ordered glasses and a carafe. Shipped within 2 days and was very well packaged! The quality seems very good too.

5 de enero de 2026

slechte communicatie

geen zaken doen met dit bedrijf! hier heb ik wandklok gekocht. verzending duurt heel lang. de klok was stuk, aantal emails gestuurd geen antwoord. toe ik klacht ingediend via Paypal, heb ik gelijk oplossing aangeboden.

27 de diciembre de 2025

⭐ 1 ster

⭐ 1 ster – Slechtste klantenservice ooit bij Kare Design

Ik heb bij Kare Design wanddecoratie gekocht voor €689. Nog geen 14 dagen later werd exact hetzelfde artikel door hen afgeprijsd naar €521. Een gigantisch verschil van €168, en dat binnen de wettelijke retourtermijn.

Toen ik Kare Design vroeg om het prijsverschil netjes terug te storten of op zijn minst een passende oplossing te bieden, kreeg ik een kille en starre reactie: “We vergoeden het verschil niet.”
Volgens hun eigen voorwaarden heb ik het recht om binnen 14 dagen kosteloos te retourneren, maar zelfs toen ik dit aangaf, wilde men absoluut niets doen om mee te denken of klantvriendelijk te handelen.

Kortom:

❌ Belachelijk slechte aftersales

❌ Geen enkel begrip voor klanten

❌ Geen coulance, zelfs niet binnen de wettelijke bedenktijd

❌ Je staat volledig in de kou na aankoop

Ik had verwacht dat een merk als Kare Design wél zou begrijpen wat service is, maar dat blijkt helaas niet zo te zijn. Ik koop hier nooit meer en adviseer iedereen om goed twee keer na te denken voordat je hier geld uitgeeft. Zodra je betaald hebt, ben je bij Kare Design absoluut nergens meer welkom.

19 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

1 ster nog teveel !! blijf hier verre van !!

2 pakketten terug gestuurd, helemaal naar Frankrijk a Euro 66,- verzekerd en met bewijs van ontvangst met PostNL.
Door PostNL alles keurig geleverd, maar Kare zegt niets te hebben ontvangen.
PostNL heeft me zelfs de handtekeningen voor ontvangst doorgestuurd, maar ook dat schijn niet te helpen.
Slechte respons, totaal geen service, verschuilen zich achter smoesjes.
Ik wacht nog steeds op mijn geld... vrees dat ik er naar kan fluiten; echt teleurstellend dit.
TIP: blijf hier ver uit de buurt!

27 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pakketje nooit ontvangen en kennelijk…

Pakketje nooit ontvangen en kennelijk teruggestuurd naar Frankrijk. Verzendkosten worden drie keer in rekening gebracht om het bedrag van het artikel teruggestort te krijgen. Waardeloos!

24 de febrero de 2025
Logotipo de kare.nl

Respuesta de kare.nl

Geachte klant,
We willen u eraan herinneren dat uw bestelling op 31 december is verzonden. Je hebt automatisch een e-mail ontvangen met de trackinglink wanneer het pakket werd overhandigd aan de vervoerder. Het was dan uw verantwoordelijkheid om de voortgang van uw pakket te volgen en ons op de hoogte te brengen in geval van problemen.
Volgens het volgsysteem werd u op 4 januari geïnformeerd dat het pakket beschikbaar was bij een relaispunt. Je had dan 7 dagen om het op te halen. Je kwam niet opdagen bij het aflossingspunt, dus het pakket werd naar ons teruggestuurd.
We boden aan om het pakket naar u terug te sturen als u hiervoor de transportkosten betaalde. Aangezien u om terugbetaling vroeg, hebben we hieraan voldaan, maar de verzend- en retourkosten afgetrokken, aangezien u uw pakket niet op het relaispunt hebt opgeëist en ons ook niet op de hoogte hebt gesteld van enig probleem.
Het spijt ons dat we geen oplossing hebben kunnen vinden.
Hartelijke groeten
Het team van Kare

Valorada con 1 estrellas sobre 5

KARE, toch goed gekomen, maar toch niet

Door een fout van DPD (?) is mijn bestelling teruggestuurd naar Kare in Frankrijk. Na veel telefoontjes en mails van mij (DPD, KARE) blijkt dat Kare €70 aftrekt van het terug te storten bedrag.
Heel netjes afgehandeld door KARE. De 70 euro wordt aan mij teruggestort.
Dank je wel! Mijn vertrouwen is hesteld.
Helaas, nu krijg ik een berichtje van Kare dat ik een creditnota van €70 krijg bij aankoop van 1 van hun produkten.
Het bedrag wordt dus niet teruggestort
Dit is deel 3 van KARE story.
Slot wat mij betreft, ze stoppen het geld maar ergens waar geen zon komt

28 de enero de 2025
Logotipo de kare.nl

Respuesta de kare.nl

Hallo,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te laten weten dat je ontevreden bent over je bestelling op onze Kare.nl website.
Het spijt ons oprecht dat u ontevreden bent over uw aankoopervaring en we begrijpen uw teleurstelling over de levering van uw product.
Na verdere navraag bij de vervoerder hebben zij uiteindelijk bevestigd dat zij verantwoordelijk zijn voor de fout in de levering van uw pakket.
We zullen daarom de €70 die u in rekening is gebracht terugbetalen in de vorm van een creditnota, aangezien uw bestelling al is terugbetaald.
Onze klantenservice zal binnenkort contact met je opnemen om je te informeren over de procedure.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.
Met vriendelijke groet
Het KARE team

Update: Geachte klant,
We willen u eraan herinneren dat in ons laatste bericht duidelijk werd vermeld dat we u een creditnota zouden sturen en niet zouden overgaan tot een bankterugbetaling. Onze excuses als je het verkeerd begrepen hebt. Uw creditnota is opgesteld en per e-mail naar u verzonden. Het is een jaar geldig, waardoor je tijd hebt om het te gebruiken.
Wij blijven tot uw beschikking.
Het KARE team

Valorada con 2 estrellas sobre 5

3 stoelen gekocht -nog rebelhouse-van…

3 stoelen gekocht -nog rebelhouse-van €584 per stuk..na een jaar al kale plekken en gescheurde stof en we kregen geen vervanging of advies hoe het te herstellen
Zeer slechte service
Nooit meer zitmeubels van dit adres
De knopen vallen er na 2 jaar ook al uit
Treurig!!voor die prijs mag je kwaliteit verwachten!!

6 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I am so disappointed ..... update

I am so disappointed.
How can a company with fabulous products which are not cheap have such a poor customer service. The delivery is/was delayed, but no update and no response to my e-mails. I just tried to phone them but after waiting for 15 minutes the line was disconnected and I was informed that the customer service desk was closed (should be open for another 2 hours). Ridiculous.

Update:
I made a mistake I guess as the review concerned Kare NL and not Kare GmbH. I found out yesterday that Kare NL has been declared bankrupt. That explains the whole situation.

20 de octubre de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik heb bij Kare.nl een dressoir gekocht…

Ik heb bij Kare.nl een dressoir gekocht voor €2630,00.
Dan verwacht je toch een bepaalde service, en dan bedoel ik dat ze minstens minimaal te bereiken moeten zijn.
Ik heb ze over mijn bestelling meerdere keren geprobeerd te bellen, maar kreeg 9 van de 10 keer geen contact.
De bezorgservice is ook niet om naar huis te schrijven, het meubel werd bezorgd door twee heel onervaren bezorgers van XXL bezorgservice.
Terwijl op de website staat dat ze een eigen bezorgservice hebben.
Ik heb er uiteindelijk zelf voor gekozen om het meubel naar binnen te brengen en uit te pakken.
Uiteindelijk kan je daarna nog even naar het afvalbrengstation om het verpakkingsmateriaal weg te brengen.
Kare Design verkoopt mooie meubels en accessoires maar aan de communicatie en de zeker de service valt een hele hoop te verbeteren.
Ik raad het af om bij deze webshop iets te bestellen.

20 de septiembre de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.