Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ikke første gang jeg har handlet hos Karina Degn. Men bliver nød til at slå et slag for den vanvittig gode service jeg fik, ifm. med en ombytning af en julegave. Alt gik som smurt, dejlig kontakt pr m... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vil bestemt ikke anbefale denne butik. Enormt dårlig og uforskammet betjening. Jeg nåede knap nok ind i butikken, før jeg fik følelsen af, at jeg bestemt ikke var velkommen! Måske man kun ønsker fancy... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god service, rigtig god rådgivning omkring str., fin hjemmeside - hurtig ekspedition af pakke. Jeg vender klart tilbage. Eneste lille ønske til forbedring er at man får sit pakkenummer tilsen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Karina Degn skal have 5 stjerner for den måde hun håndterede min henvendelse omkring, hvad jeg mente kunne være et ukorrekt beløb. Det var helt og aldeles min egen fejl, men hun tog opgaven på sig og... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Karina har de fedeste mærker og så er…

Karina har de fedeste mærker og så er der altid fantastisk service i butikken! Jeg elsker at komme i butikken, hvor man altid kan få råd og vejledning når man prøver tøj! Hvis man er i Blokhus-området, så skal man helt sikkert et smut forbi Karina Degn!

13 de noviembre de 2020

Hej Julia

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse :-) Den er vi SÅ glad for! Vi er altid glade for at se dig i butikken :-)

Kærlig hilsen
Karina Degn

Hurtig levering

Jeg var meget tilfreds med mit køb hos Karina Degn. Kjolen, jeg var på udkig efter, var på tilbud til en rigtig god pris og leveringen var hurtig.

12 de noviembre de 2020

Hej Marie Louise

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte stjerner :-) Dem sætter vi stor pris på :-)

Hilsen Karina Degn

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Smil og god service..... hvor er den...

Flot butik,bredt udvalg af mange gode mærker og flotte ting. Men god service og venlig smil skal man lede længe efter.

13 de octubre de 2020

Kære Mette

Tak for de pæne ord om vores butik men beklager du har haft en dårlig oplevelse.

Vi kan sagtens huske episoden, hvor du ønskede at bruge din online-rabat i vores fysiske butik. Men da vi ikke ønsker misbrug af vores online-rabatkoder, bliver vi nødt til at adskille dem fra vores fysiske butik.

Vi er glade for at du tog imod vores tilbud om at færdiggøre dit køb på webshoppen via din mobil, og tage jakken med hjem med det samme, da vores største ønske er at imødekomme vores kunders behov.

Vi er dog lidt uforstående overfor ,at du giver vores personale skylden og gør det til et attitude-problem, da de faktisk bare prøvede at hjælpe dig.

Du er selvfølgelig altid velkommen tilbage i butikken.

God dag til dig

Hilsen Karina Degn

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Positiv oplevelse og god service hos karinadegn.dk

Købte tøj på udsalg hos karinadegn.dk, og en af varerne var alligevel ikke på lager i den ønskede størrelse. Blev ringet op med tilbud om at modtage en anden størrelse i stedet for. God service. Mange andre webbutikker ville bare have sendt de varer, de vare, der nu engang var på lager.
Tøjet var fint pakket ind, og der var vedlagt små bolcher. Skønt - særligt når man tænker på, at alt var købt til reduceret pris.
Handler her gerne igen.

6 de enero de 2019

Respuesta de Karina Degn

Tusind tak for de pæne ord og fine stjerner :-) Dem er vi så glade for. Vi glæder os til at se dig hos Karina Degn igen :-)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.