Jeg har ikke været typen som har tænkt sønderligt meget over testamente, arving osv, Så på den måde har Karva åbnet øjnene op for livsvigtige ting, som er vigtigt at have styr på familiemæssigt.... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har brugt Karva i forbindelse med at etablere et testamente. Jeg kan stærkt anbefale virksomheden. Jeg fik den rådgivning og vejledning som sikrede at testamentet samt alle juridiske forbehold ble... Ver más
I forbindelse med min mors bortgang, tog jeg kontakt til Karva, efter at have set dem medvirke i Kontant. I en tid fyldt med sorg, var det rart at kunne få “peace of mind as a service” og bruge... Ver más
Stor cadeau til den empatiske og professionelle tilgang som Karva mødte os med efter bortgang af min faster. De var med hele vejen igennem og vejledte os med gode råd og vejledninger. De svarede hur... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Karva er en legal tech virksomhed som gør det nemt og transparent at opgør et dødsbo eller opret et testamente. Missionen er at levere “Peace of Mind as a Service”, således at alle danskerne kan føle sig trygge ved fremtidens uforudsigelige hændelser. Vi har en ambition om, at gøre processen om, at sikre sig selv og sin familie lettere, overskueligt og lige til. Vi mener ikke, at sikringen af din fremtid skal være en hovedpine. Vores helt store ønske er, at gøre denne følsomme situation, til en god og behagelig oplevelse.
Información de contacto
Ørestads Blvd. 73 , 2300 , København S, Dinamarca
- 32 11 11 00
- hej@karva.dk
- karva.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Gode folk
Gode folk, der laver et godt stykke arbejde til overkommelige priser, Empatiske og flinke, vil absolut anbefale dem.
Tak for god behandling
Tak for god behandling. Effektive, professionelle, venlige, forklarende og lyttende
God og hjælpende oplevelse
Fantastiks info og kompentente…
Fantastisk info og kompentente medarbejdere. Vi fik den hjælp vi havde brug for og anbefaler karva.
Professionelle Jurister
Dygtige og Professionelle Jurister der
yder en solid og venlig service.
God oplevelse . Tak !

Respuesta de Karva
Jeg kan varmt anbefale at lave en…
Jeg kan varmt anbefale at lave en Fremtidsfuldmagt.
God klient behandling.

Respuesta de Karva
Fantastisk rådgivning og hurtig…
Fantastisk rådgivning og hurtig service. De formår at skabe et overblik over ens sag og samtidig komme med fornuftige forslag til en sag.
De er gode til at lytte til ens problemstillinger og er helt klart Københavns bedste 👍

Respuesta de Karva
Super god og grundig rådgivning
Dine Arvinger har hjulpet os med at udarbejde de dokumenter vi ønskede uden problemer.
De har givet os vejledning og tryghed igennem hele processen.
Nemt og hurtigt, super god service.
H&H

Meget behagelig
Meget behagelig, og fantastisk rådgivning, i forbindelse med oprettelse af fremtidsfuldmagt

Respuesta de Karva
Meget behagelige medarbejdere og hurtig…
Meget behagelige medarbejdere og hurtig service

Respuesta de Karva
Vi har været fuldt tilfreds og har ikke…
Vi har været fuldt tilfreds og har ikke haft nogle problemer

Respuesta de Karva
Super god og hurtig service 👌🏻
Super god og hurtig service 👌🏻. Jeg er fuldt ud tilfreds med Saira og de øvrige vi har talt med☺️.
Kan kun anbefale at bruge dem. Vi fortsætter i hvert fald hos dem😉.

Respuesta de Karva
Meget kompetente og dygtige…
Meget kompetente og dygtige medarbejdere. Jeg blev vejledt godt og ført stille og roligt gennem processen, hvor jeg hele tiden blev spurgt ind til om, der var noget jeg ikke forstod. Kan kun anbefales

Respuesta de Karva
Jeg og min samleverske har benyttet…
Jeg og min samleverske har benyttet Dine Arvinger for første gang, kan kun sige, super service, venlig personale, samt god hjælp i alle spørgsmål. Så herfra bliver det til 5 store stjerner.
Vi har været meget tilfredse med den…
Vi har været meget tilfredse med den vejledning som vi fik af saira. Så mange tak for god behandling
Hilsen Pia og Peter
Mine varmeste anbefalinger
Mine varmeste anbefalinger. Fik lavet Gældsbrev og Fremtidsfuldmagter. Rigtig gode til at vejlede og råde i forløbet. Hurtig sagsbehandling, og meget velvillige til ændringer ( selv om der var en del ad flere omgange).
Forløbet er foregået via telefon og E-mail.
Fremtids forsikringer og testamente
Vi har nemt fået lavet fremtidsforskning og testamente. Vi snakkede virtuelt med en advokat fra “Dine Arvinger” Inden mødet havde advokaten lavet et udkast, og sammen fik vi det tilrettet til vores behov. Advokaten fra “Dine Arvinger” færdiggjorde vores testamente og fremtids forsikringer.
Efterfølgende har jeg kunne ringe og få råd til at få det afsluttet.
Tak for et godt samarbejde
Jeg kan varmt anbefale Dine Arvinger
Jeg kan varmt anbefale Dine Arvinger, super professionel, faglige, og forståelig sprogbrug til alle informationerne. Hurtig behandling.
Tak for god service
mvh Irene Nørbo
Samlebåndstilgang
Vi fandt hjemmesiden interesssant konceptet tiltalte os.
Forberedelse og dialog er dog ikke DineArvingers styrke og virker uprofessionelt
Konkrete oplevelser var:
• I vores første henvendelse skrev vi tydeligt, hvornår vi ønskede at blive kontaktet. Det respekterede I ikke.
• I kontakter min partner og selv om hun ønsker at vi begge er til stede til et møde, gennemtvinger i et en til en møde. Ønsket var i næste uge, bookningen blev dagen efter. Medarbejderen hører ikke efter og respekterer I ikke vores ønsker
• Under samtalen spørges der ind til basisinformation i vores medsendte fil. Det er uprofessionelt at I ikke har læst og forholdt jer til vores vedsendte oplysninger og spørgsmål
• I vores mail forud for telefonsamtalen i dag, skrev vi tydeligt at vi ikke ønskede familiepakke 3. Alligevel er det den, som betalingsanmodningen tager udgangspunkt i
På basis af ovenstående stoppede vi processen og leder efter alternativer.
Tak for den store hjælp i yde os med…
Tak for den store hjælp i yde os med familieparken det
Det gik hurtig og nemt så ros til jer i er top profesionelle
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.