Mine Arvinger  Opiniones 1125

TrustScore: 5 sobre 5

5,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

På opfordring fra vores børn ang fremtids fulmagt, fandt vi i Ældresagen frem til Mine Arvinger Efter at have kontaktet jer, blev vi kontaktet af Kim Jensen Kosloff og har her fået en helt igennem... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak Kim Vi blev med sikker hånd ført gennem div. juridiske aspekter ift. Fulmagter, testamenter og ægtepagt. Nemt forståelige forklaringer og vejledninger. Alle aftaler overholdt til punkt og prik... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En tryg og professionel oplevelse – varm anbefaling herfra Jeg har netop fået styr på både testamente, fremtidsfuldmagt mm. hos Mine Arvinger, og jeg sidder tilbage med en rigtig god mavefornemmels... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicios legales

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Hos Mine Arvinger ApS er alle medarbejdere uddannede jurister, og vi kan derfor give dig en korrekt og professionel rådgivning. Vi glæder os til at tale med dig.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En tryg og professionel oplevelse

En tryg og professionel oplevelse – varm anbefaling herfra
Jeg har netop fået styr på både testamente, fremtidsfuldmagt mm. hos Mine Arvinger, og jeg sidder tilbage med en rigtig god mavefornemmelse.
Jeg blev rådgivet af Kim der formåede at gøre det komplekse juridiske sprog letforståeligt og nærværende. Han lyttede til vores specifikke ønsker og sørgede for, at alt blev strikket sammen som vi ønskede det vi følte os både hørt og forstået gennem hele processen.
Det har givet ro i sindet at vide, at der nu er 100% styr på de juridiske detaljer. Hvis du overvejer at få lavet testamente eller andre vigtige dokumenter, kan jeg kun anbefale at tage fat i Mine Arvinger. Det er kvalificeret rådgivning i øjenhøjde.

11 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der var tale om en god oplevelse med…

Der var tale om en god oplevelse med cand. Jur My Kirstine Andersen. Professionel på et højt niveau både hvad der angik gennemgangen af det faglige, og den måde at kommuniker på. Spørgsmålet blev besvaret med nødvendig tålmodighed og indholdet i dokumenterne var hurtig på plads. Vi kan kun anbefale og takke for den gode behandling.

10 de mayo de 2026

Oprettelse af dokumenter

Efter at have kontaktet jer, blev vi kontaktet af Kim Jensen Kosloff og har her fået en helt igennem fin vejledning. Fremtids fuldmagt, generel fuldmagt og et testamente, så nu føler vi os godt klædt på til vores sidste år.
Kim er en meget behagelig person, der tog sig tid til vores spørgsmål og papirarbejdet blev sendt meget hurtigt. Alle aftaler blev overholdt
Vi kan stærkt anbefale Mine Arvinger

9 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Minearvinger gør det ukompliceret at få…

Minearvinger gør det ukompliceret at få et testamente og en fremtidsattest. Rådgivningen er empatisk og professionel. Prisen er meget rimelig i forhold til resultatet. Kan absolut anbefale at få lavet sit testamente her.
Mariann

8 de mayo de 2026

Kan KUN anbefale Mine Arvinger

Min kæreste/kommende kone og jeg har lige fået lavet Testamente, fremtidsfuldmagt samt særeje hos Mine Arvinger, Kim Jensen Kosloff som rådgav os var meget professionel, og forklare os alle aspekter omkring procedurerne så klart og tydeligt at der ikke var den mindste tvivl i vores sind.
Kan KUN anbefale Mine Arvinger

6 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

At få lavet et testamente og en…

At få lavet et testamente og en generalfuldmagt, har jeg overvejet længe. Nu skulle det laves.

Fra “Mine arvinger”. Jeg er kommet med input til hvad testamentet skal indeholde og sammen er vi kommet frem til det, nu færdige testamente. En helt igennem fin oplevelse og jeg har følt mig i trygge hænder.
Stort tak til Amanda Åsslin
Hilsen
Bekir Secilmis

5 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

At få lavet et testamente og en…

At få lavet et testamente og en generalfuldmagt, har jeg overvejet længe. Nu skulle det laves, også fordi min søn, endnu ikke har fundet en livsledsager, så derfor er et særeje, ikke lavet for at genere en sådan.
Jeg har fået stor hjælp af:
My Kirstine Andersen
Cand.jur.

Mvh Hanne Brandt

5 de mayo de 2025

Tak Kim

Tak Kim
Nemt forståelige forklaringer og vejledninger. Alle aftaler overholdt til punkt og prikke.
Hilsen fra Malene og Frank

3 de mayo de 2026

anbefaling

Vi fik en seriøs og kompetent rådgivning og ikke mindst god opfølgning. Fik svar på alle vores spørgsmål og ikke mindst en hurtig ekspedition. Taler et klart og tydeligt sprog. Vi fik rådgivning af Kim Jensen Kosloff, som varmt kan anbefales.

9 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vores første samtale med Louise fra…

Vores første samtale med Louise fra Mine Arvinger gik så godt. Vi talte alt igennem, og hun var rigtig god til at rådføre os. Undervejs havde vi nogle spørgsmål, og hun svarede altid hurtigt,og efter aftale ringer til os. Louise var så behalig at snakke med og tålmodig når jeg havde nogle ting jeg ikke helt forstod,selv om hun havde forklaret det. Louise printere det hele ud til os,da vi ikke er så gode til det og vores printer ikke fungerer. Og sendte det til os. Og skrev på testamente og andre dokumenter, hvad vi skulle gøre og hvad der skulle hvorhen. Og hvem og hvad der skulle skrives under. Hun har virkelig hjulpet os. Hun er professionel, og er mega rar. Så hvis vi kunne give Louise fra Mine Arvinger flere stjerner, havde hun fået 100 stjerner. Vi anbefaler Louise helt klart.

28 de abril de 2026

Vi fandt Mine arvinger via Ældre sagen

Vi fandt Mine arvinger via Ældre sagen, og fik en aftale med Amanda, vi fik en fantastisk vejledning om hvad og hvordan det ville forløbe, alt forløb super og med god vejledning i det fortsatte forløb med notar mm.
Mine arvinger får den fulde anbefaling herfra.

29 de abril de 2026

En tryg oplevelse

Jurist Amanda Åsslin fra Mine Arvinger har givet os en super fin oplevelse i forbindelse med udarbejdelse af testamente og diverse fuldmagts-dokumenter. Hun er skarp og fokuseret - og præciserer og forklarer vanskelige begreber mv. på en let tilgængelig måde. Telefonsamtalerne følges op af mails, der udførligt guider os videre i forløbet. Samtidig er hun en empatisk og lyttende person, som vi hurtigt fik tillid til. Og ikke uvæsentlig, besidder hun en god portion humoristisk sans - så vi hurtigt følte os trygge og i gode hænder.
mvh
Birgit

28 de abril de 2026

Anbefaling til Kim fra MineArvinger

Kim er en yderst kompetent og behagelig advokat, som forklare tingene på en forståelig måde. Han er god til at lave opfølgende møder, så man også får tid til at kigge dokumenterne igennem og efterfølgende stille spørgsmål hvis der er dukket noget nytilkomment op. Ydermere er han fleksibel ift. aftaler, som afholdes over telefonen og også imødekommende over for at foretage “gruppeopkald” hvis man fx ikke fysisk befinder sig på samme lokation som sin partner.
Alt i alt stor anbefaling herfra. Ville til hver en tid benytte “MineArvinger” igen, hvis behovet skulle opstå.

24 de abril de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.