Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

ik heb de omega 3 supplementen ontvangen die nog maar 1 maand houdbaar zijn. Tot op heden meerdere mails gestuurd en via sociale media berichten gestuurd, maar helaas geen respons. Er wordt geen oplos... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Echt blij verrast met de fatburners van Kastoes! Door een ongelukkige val twee maanden terug ging sporten even niet meer. Om mijn hongergevoel (dat vaak voortkwam uit verveling) tegen te gaan, besloot... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelling besteld en betaald, maar er wordt niets geleverd. Gemaild, maar er word niet op gereageerd. Bagger bedrijf trap er niet in!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De supplementen van kastoesofficial hebben mij enorm geholpen bij het boeken van vooruitgang tijdens de trainingen. Dankzij de pre workout heb ik altijd zin om te trainen, omdat ik boordevol energie k... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de vitaminas y suplementos

Escrito por la empresa

Kastoes is gespecialiseerd in het verkopen van voedingssupplementen. Alle Kastoes supplementen worden in de EU geproduceerd en zijn gecertificeerd aan GMP, HACCP en HALAL. Onze producten zijn samengesteld uit volledig natuurlijke vitaminen, mineralen en kruidenextracten, waarbij alleen hoogwaardige grondstoffen worden gebruikt. Het waarborgen van kwaliteit en veiligheid staat op nummer 1!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

3,3

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geduld is een schone zaak.

Op 21-01-2024 heb ik de omega vis tabletten besteld. Na een mail te hebben geschreven heb ik het gelukkig binnen 2 dagen ontvangen. Bedankt voor de extraatje.

21 de enero de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Heb nou nog niks ontvangen 5 dagen…

Heb nou nog niks ontvangen 5 dagen geleden besteld.
Melatonine gaat het om.
Gebeld en gemaild geen reactie

20 de septiembre de 2023
Logotipo de Kastoes

Respuesta de Kastoes

Beste Remon,

Sorry voor de late reacties en tijdelijke afwezigheid via de mail en telefoon.
Mijn broertje, de eigenaar van Kastoes is recentelijk plotseling overleden.
Wij zitten in een verwerkingsproces en daarnaast zijn we bezig geweest om het bedrijf over te nemen met alle papierwerk en bureaucratie zoals we in NL gewend zijn.
Het is eindelijk gelukt, dus we kunnen vanaf nu alles weer opzetten en leveren zoals u van Kastoes gewend was.
Als het goed is heeft u de producten al ontvangen, nogmaals excuses voor de late reactie.
Indien u nog vragen heeft, kunt u mij bereiken op nummer 0641304285

Waseem Ahmed

Melatonine

Adverteren met 1+1gratis een potje opsturen en vervolgens niet reageren op e-mail en telefoon niet op nemen. Dat is mijn ervaring

8 de agosto de 2023
Logotipo de Kastoes

Respuesta de Kastoes

Beste Petra,

Sorry voor de late reactie en tijdelijke afwezigheid via de mail en telefoon.
Mijn broertje, de eigenaar van Kastoes is recentelijk plotseling overleden.
Onze excuses dat er een fout is gemaakt in de bestelling en u het bestelde niet compleet heeft ontvangen.
Wij willen dit natuurlijk corrigeren. U kunt mij bereiken op nummer 0641304285, zodat ik dit alsnog kan rechtzetten met u.

Waseem Ahmed

Top product!

Ik bestel voor de tweede keer de glucomannan capsules bij Kastoes. De capsules werken super goed bij mij.

17 de mayo de 2023

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.