Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ondanks dat Ada eigenlijk een klantenstop heeft, is ze langs gekomen om te kijken naar onze paar maanden oude kitten. Ze heeft me laten zien hoe ik onze poes het beste kan scheren en ook nog extra in... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het eerste contact via mail was goed en duidelijk, zeer vriendelijke vrouw die echt aan alles (tafel, zachte ondergrond voor op de tafel, benodigde materialen) en wat lekkers om de kat tot rust te b... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zeer vriendelijke vrouw. Zij gaat op het tempo van de kat te werk. Zij geeft aan de kat te willen verwennen, en dat doet ze. Lekkere snoepjes en ondertussen lekker gekamd en geaaid worden. Zeker een a... Ver más

Información sobre la empresa

1. Especialista en el aseo de mascotas

Escrito por la empresa

Gediplomeerd (2018-HKI) kattentrimster aan huis. Regio rondom Zevenaar-Arnhem. Werkt katvriendelijk en vachtbesparend. Fear Free Certified en aangesloten bij het Kattentrimkeurmerk. Tevens gedragstherapeut voor katten en werkzaam in de gezondheidszorg. Missie: Elke kat letterlijk en figuurlijk lekker in zijn vel op een schonere, groenere planeet!

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Top!

Erg professioneel, vriendelijk en heel rustig

16 de septiembre de 2022

Dankjewel!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ada is geduldig, rustig en kundig. Met haar trukendoos wist ze onze poes op de juiste momenten af te leiden en goed te behandelen. Ik maak graag vaker van haar diensten gebruik

6 de septiembre de 2022

Respuesta de Kattenadvies & Verzorging

Dankjewel! Poes heeft het geweldig gedaan!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het was heel fijn dat Ada aan huis…

Het is heel fijn dat Ada aan huis komt. Voor ons is King in een reismandje proppen een enorme opgave. Bij de factuur kregen we een zakje met kruiden waar hij helemaal lijp van is. We spelen er iedere avond mee. De behandeling is wel prijzig maar het is het ook wel waard.

26 de agosto de 2022

Respuesta de Kattenadvies & Verzorging

Dankjewel! Fijn dat ik kon helpen.

Fantastische trimster

Ada is geduldig, vriendelijk en heeft een zachte hand. Onze kat lag uiteindelijk rustig op het kussentje te rusten, terwijl Ada de klitten er met vlugge, maar professionele, hand eruit aan het kammen was. De ervaring was voor de kat, en ons, erg prettig. Zeker een aanrader om Ada te contacten voor een trim beurt zonder stress.

9 de agosto de 2022

Wat lief, dankjewel!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ondanks onze poes heel boos was

Ondanks onze poes heel boos was , en heel erg tegenwerkt bleef ze volhouden..erg tevreden over de behandeling.

8 de agosto de 2022

Respuesta de Kattenadvies & Verzorging

Dankjewel! Fijn dat we een manier hebben gevonden die hij, met zijn achtergrond, acceptabel vindt.

Beer en Binkie

Wij, en onze katten Beer en Binkie, zijn heel blij met Ada. Ze heeft de katten weer een prachtige vacht bezorgd met heel veel geduld en kattenliefde.

5 de agosto de 2022

Dankjewel. Wat lief!

Vriendelijke kattentrimmer

Vriendelijke kattentrimmer. Mijn kat is normaal gesproken erg gespannen en vooral onderweg. Gelukkig kon de afspraak aan huis en was mijn kat nadien zo relaxt dat ze heerlijk midden in de kamer op de grond ging liggen.

1 de agosto de 2022

Respuesta de Kattenadvies & Verzorging

Dankjewel! Je kat heeft het ook heel goed gedaan mede dankzij jouw hulp!

Fijne eerste ervaring

Fijne eerste ervaring.
Net verhuisd en voor mijn 2 🐱 zocht ik een trimmer aan huis.
Ging heel goed. Blij mee.

22 de julio de 2022

Respuesta de Kattenadvies & Verzorging

Dankjewel! Knuffel voor de zusjes!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super geregeld op korte termijn een…

Super geregeld op korte termijn een afspraak kunnen maken . Kat weer helemaal voorzien van een super vacht. Iedereen weer blij.

3 de julio de 2022

Wat lief! Dankjewel!

Super fijne ervaring

Super fijne ervaring! Ging met zorg met mijn lieve katjes om.

15 de junio de 2022

Respuesta de Kattenadvies & Verzorging

Wat lief Anne, dankjewel!

Fijne, rustige trimmster

Ik vind fijn, als eerst dat dienst bij ons thuis woordt geplaatst. En ik vind Ada, een hele rustige vrouw die dat rustigheid naar ons heeft overgedragen.
Ik zal zeker weer met haar een afspraak maken

22 de mayo de 2022

Respuesta de Kattenadvies & Verzorging

Wat lief Jasmina. Dankjewel!

Super

Super! Ada heeft onze Loesje heel relax van haar klitten afgeholpen.
Ik dacht dat het een heel gevecht zou worden, maar niets van dat alles. Loesje was zelfs aan het spinnen tijdens de behandeling.
Als ik er niet zelf bij had gestaan zou ik het niet gelooft hebben.

2 de abril de 2022

Respuesta de Kattenadvies & Verzorging

Dankjewel Angelique! Fijn dat ik heb kunnen helpen.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.