Jeg har lejet en maskine hos KBH Materieludlejning og var i kontakt med Kristoffer, som var super behjælpelig. De fik mig godt i gang og gav en kort instruktion i græsplænelufteren, som i øvrigt gjo... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Havde bestilt 3 maskiner leveret til en søndag, den første kom allerede fredag, de 2 andre lørdag eftermiddag. Ham der leverede lørdag spottede de bunker af have affald jeg havde liggende, da vi bl.a.... Ver más
KbhMaterieludlejning gjorde det fremragende! Saxliften blev leveret til tiden. Selvom den skulle bruges på en hellig dag var deres support til at få fat i ved akut brug for hjælp. De ringede og... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Udlejning af maskiner & materiel til billige priser
Información de contacto
Hobrovej 51, 2610, Rødovre, Dinamarca
- info@kbhmaterieludlejning.dk
- kbhmaterieludlejning.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 30% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Endnu engang en fornøjelse at leje…
Endnu engang en fornøjelse at leje minigraver hos kbhmaterieludlejning nemt at bestille de kommer altid til tiden eller før og afhenter som aftalt.
Kan kun varmt anbefales👍
Bestilte en lift med meget kort varsel
Bestilte en lift med meget kort varsel, men den var der til tiden. God service over telefonen. Liften var dog ikke rengjort fra sidste opgave og sikkerhedsbælter manglede. Er dog alt i alt tilfreds og jeg fik løst min opgave.
Super service og materiel
Levering til tiden og stor…
Levering til tiden og stor fleksibilitet i forhold til afhentning.
Robust maskine
"Fantastisk oplevelse
"Fantastisk oplevelse! Personalet var utroligt hjælpsomme og søde. Alt var perfekt, og der var ingen skjulte detaljer. Anbefales stærkt!"
Det lejet var klar ved afhentning
Alt løst som aftalt
Alt løst som aftalt
leveret aften, dagen op tal aftalte og hentet efterfølgende om aften.
nem hjemmeside, tak for en god oplevelse
Minigraveren blev leveret til aftalt tid
Maskinen fungerede perfekt
Så jeg er meget tilfreds
KbhMaterieludlejning gjorde det…
KbhMaterieludlejning gjorde det fremragende!
Saxliften blev leveret til tiden.
De ringede også dagen før for at dobbelttjekke ordrebekræftelsen.
Rigtig god service
CW, Østerbro
Efter 5 timers kørsel til Nordjylland…
Efter 5 timers kørsel til Nordjylland opdager man defekt spil. Virker til traileren ikke er kontrolleret inden levering. ØV.

Respuesta de KbhMaterieludlejning
Nemt online proces/ dejlig nemt med…
Nemt online proces/ dejlig nemt med aflevering af maskinen/ god pris og fint udstyr/ eneste mindre godt er at jeg fik et opkald ca.2 timer før afhentningstid- jeg skyndt mig lidt for at hjælpe personen med afhentning… men så bliver maskinen hentet dagen efter ved frokost tid. Ikke den største “forstyrrelsen” men hvorfor ringe?
Dag reddet
Var helt sikker på jeg havde tilvalgt levering. Det havde jeg ikke. På dagen jeg skal igang, ringer jeg. Vi finder heldigvis en hurtig løsning. Jeg er så heldig, at få dem leveret efter 1.5 time. Det reddede min dag
La experiencia Trustpilot