Udover mig selv så er min vicevært også meget tilfreds og lidt overrasket over det gode resultat - og så er vi jo alle glade 😄
Consulta las opiniones de los clientes
Tusind tak til Tommi! Mit 80 år gamle terrazzo gulv, med kalk pletter, aftegninger fra gammelt toilet, slid og mat overflade står nu og skinner så smukt. Servicen var helt i top; rettidig kommunikat... Ver más
Rigtig pænt udført arbejde. Har fået spartlet huller, slebet gulv og efterbehandlet et 75 år gammelt terrazzo badeværelsesgulv. Minimum støv 👍🏽.. Den sidste stjerne ville være kommet, hvis mødetiden... Ver más
Da jeg skulle have set på mit terrazzo gulv i forhold til nogle mulige revner, kontaktet jeg Københavns Terrazzo Aps, da jeg kun har gode erfaringer med dem. Da de kom ud var de ikke andet end profess... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Københavns Terrazzo Aps er en virksomhed som er højt specialiseret indenfor faget terrazzo. Vi har specialuddannet personale, med mange års erfaring og vi kan derfor garantere et professionelt resultat hver gang. Vi bestræber os på at lægge en ekstra kærlig hånd i vores arbejde, og vi brænder for vores håndværk! Skal du have slebet eller repareret dit gamle terrazzogulv, eller støbt et helt nyt terrazzogulv, så er du havnet det rigtige sted. Vi leverer kvalitet til tiden!
Información de contacto
Herstedøstervej 11M, 2600, Glostrup, Dinamarca
- tb@kbhterrazzo.dk
- kbhterrazzo.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fint arbejde
Et bedre resultat end forventet til en lavere pris end forventet
Det gik utrolig hurtigt fra henvendelsen til de kom. De udførte et rigtig flot stykke arbejde, hvor de både udførte en reparation og sleb gulvet. Prisen for arbejdet var bestemt rimelig.
Flot resultat.
Jeg har fået et rent.og pænt…
Jeg har fået et rent.og pænt terrazzogulv igen. Det gør mig glad hver dag.
Alt spiller og god service
Alt spiller og god service. Endelig er firma der også er til at få fat i EFTER de er færdige.
Vi ses helt sikker igen næste gang
Gulvet var stadig misfarvet
Gulvet var stadig misfarvet, der var slebet et stort hul ved siden af toilettet, fordi man angiveligt havde prøvet at fjerne en misfarvning.
Der var også blevet slebet i dørtrin, og der var lakstreger hen til risten, der hvor man har prøvet at rette op på hullet.
Hurtig service og superpænt resultat
Meget professionelt fra tilbud til…
Meget professionelt fra tilbud til afsluttet arbejde. Vi er meget tilfredse.
Vi er mega tilfredse kunder
Vi er mega tilfredse kunder. De svarede hurtigt, kom hurtigt, en sød og høflig mand kom og lavede det fineste arbejde, og han gav os gode råd om pleje og vedligehold. De kunne ikke være bedre. Vi anbefaler varmt dette firma.
5 store stjerner til Københavns Terrazzo
Københavns Terrazzo får vores varmeste anbefaling!
Vi har fået støbt et helt nyt terrazzogulv på vores badeværelse, og har brugt Københavns Terrazzo. De har hele vejen igennem givet gode råd og vejledning, overholdt alle aftaler, og resultatet er blevet meget smukt!
Og så er det værd at fremhæve, at firmaet - selvom processen med at lægge vores gulv ikke var helt enkel, og der opstod bump på vejen - har håndteret det på en super professionel og for os som kunder meget tillidsskabende måde.
Vi er meget glade for vores flotte gulv, og ser frem til at nyde det de næste 50 år :-)
Samvittighedsfuldt firma
God kommunikation med firmaet, som leverer et flot arbejde.
Super flot arbejde.
Super flot arbejde med at få mit gamle terrazzo gulv frisket op. Rigtig god kundeservice og oprydning efter arbejdet. 5 stjerner herfra.
Fint arbejde og god service
Det var fint arbejde👍
Super fin service
Flot arbejde og god service
Super god service, rigtig pænt arbejde og stor fleksibilitet og ordentlighed. Ud over at lave et godt stykke restaurerings- og reparationsarbejde på min gamle badeværelsesterrazzo, tog de sig tid til at svare på mine spørgsmål og forklare både før og efter. Da jeg efterfølgende havde problemer med montering af toilettet (ikke relateret til deres arbejde) og skulle have koordineret med VVS, rykkede de ud flere gange og var meget hjælpsomme i hele processen. Stor anbefaling!
Meget tilfreds med deres arbejde og de…
Meget tilfreds med deres arbejde og de følger op på deres opgave.
Min bedste anbefaling
Jeg gir Københavns terrazzo min bedste anbefaling. Super professionelle, hurtige til at få opgaven klaret, god service og ikke mindst super flot resultat.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.