Udover mig selv så er min vicevært også meget tilfreds og lidt overrasket over det gode resultat - og så er vi jo alle glade 😄
Consulta las opiniones de los clientes
Tusind tak til Tommi! Mit 80 år gamle terrazzo gulv, med kalk pletter, aftegninger fra gammelt toilet, slid og mat overflade står nu og skinner så smukt. Servicen var helt i top; rettidig kommunikat... Ver más
Rigtig pænt udført arbejde. Har fået spartlet huller, slebet gulv og efterbehandlet et 75 år gammelt terrazzo badeværelsesgulv. Minimum støv 👍🏽.. Den sidste stjerne ville være kommet, hvis mødetiden... Ver más
Da jeg skulle have set på mit terrazzo gulv i forhold til nogle mulige revner, kontaktet jeg Københavns Terrazzo Aps, da jeg kun har gode erfaringer med dem. Da de kom ud var de ikke andet end profess... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Københavns Terrazzo Aps er en virksomhed som er højt specialiseret indenfor faget terrazzo. Vi har specialuddannet personale, med mange års erfaring og vi kan derfor garantere et professionelt resultat hver gang. Vi bestræber os på at lægge en ekstra kærlig hånd i vores arbejde, og vi brænder for vores håndværk! Skal du have slebet eller repareret dit gamle terrazzogulv, eller støbt et helt nyt terrazzogulv, så er du havnet det rigtige sted. Vi leverer kvalitet til tiden!
Información de contacto
Herstedøstervej 11M, 2600, Glostrup, Dinamarca
- tb@kbhterrazzo.dk
- kbhterrazzo.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fint gulv efter grundig behandling
De kom til tiden og gjorde et godt arbejde.
Gulvet blev spartlet, slebet og poleret og det blev meget flottere end før, men ikke som nyt (men det er nok meget at forvente, når gulvet er 70 år gammelt)
Frem for alt er det nemmere at gøre rent, da der ikke er kalk eller huller i det mere. Så hver en krone værd.
Reparation og slibning af terrazzogulv
Mit terrazzogulv fra 1934 på mit lille københavnerbadeværelse blev rigtig pænt igen. Det er tydeligt at se hvor revnen er lavet da det nye “fyld” er noget lysere, men det kan vist ikke helt undgås. Alt i alt meget tilfreds.
Flot arbejde og god kundeservice
Flot arbejde og god kundeservice . Kan stærkt anbefales
De kom overholdt alle aftaler og…
De kom overholdt alle aftaler og leverede et flot stykke arbejde. Jeg er meget tilfreds 👍🏻
i vores andelsboligforening skulle vi…
i vores andelsboligforening skulle vi have repareret 3 opgangs gulv efter bære jern var renset og støbt ny gulv og her har Københavns Terrazzo lavet et virkeligt fint arbejde med at reetablere terrazzo gulvet med flot overgang til det oprindelig gulv og slibning af hele gulvet og behandlet. så vi er meget tilfredse med arbejdet
Effektiv arbejde!
Effektiv arbejde!! Larmede ikke som forventet. Vil gerne anbefale til andre!
Alt i alt en god oplevelse
Kom til aftalt tid, fast pris, venlige håndværkere og flot resultat. Det meget gamle og slidte gulv i det lille københavner badeværelse er blevet meget pænere end forventet. Alt i alt en god oplevelse!
Service-minded, flot resultat
Service-minded, var der til tiden, resultatet blev flot.
Quick work and nice result.
God rådgivning - fair pris - flot resultat
Der var en revne i det oprindelige terrazzogulv i badeværelset i min nye lejlighed. Vi sendte billeder til Kbh Terrazzo og fik god rådgivning ift., hvad der skulle og burde laves. Den helt store positive overraskelse var dog, da de så kom for at reparere revnen (ved at bryde gulvet op), men på stedet vurderede, at mindre sagtens kunne gøre det (slibning og fugning). Det gjorde det en del billigere for mig, og jeg er så glad for resultatet.
Fast and reliable service with good…
Fast and reliable service with good results. Additionally appreciated that we were able to speak English.
Flot udført arbejde og meget sød ung…
Flot udført arbejde og meget sød ung mand der udførte det
Rent og pænt bagefter26
Perfekt udført!
Vi har lige fået repareret, slebet og poleret vores gamle terrazzogulv i badeværelset af 2 yderst kompetente mænd fra dette firma. Vi er meget glade og begejstrede for arbejdet. Udover resultatet som er blevet meget flot, har mødet med personerne været virkelig behageligt og professionelt! Tak!
Topprofessionelt!
Super flot resultat på ret hærget gammelt gulv! Lydhør, smidig og topprofessionel service og vejledning hele vejen igennem.
Perfekt arbejde.
Skulle have lavet et revnet terrazzo gulv i et badeværelse og må sige at arbejdet er udført med stor omhu og det ser bare så godt og flot ud efter at der havde været jeres folk på .
Københavns Terrazzo did an excellent…
Københavns Terrazzo did an excellent job and the overall service was very swift and professional. I really recommend them.
Veludført arbejde
Firmaet gav god rådgivning, overholdt aftale, udførte slibning af tereazzogulv på professionel vis og efterlod gulvet rent
God og hurtigt service
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.