Københavns Terrazzo Aps Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alle aftaler blev holdt. Vi var på ferie, mens arbejdet blev udført i vores hus , og vi blev informeret undervejs med mails og fotos. Der var en VVS indblandet i vores løsning ,- og vil klart anbefale... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der gik cirka en uge fra jeg fik fat i Københavns Terrazzo til at jeg havde et flot, nyslebet gulv. Kommunikationen med Tommi var effektiv og vi fik hurtigt det praktiske på plads. Maksim kom ti... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tusind tak til Tommi! Mit 80 år gamle terrazzo gulv, med kalk pletter, aftegninger fra gammelt toilet, slid og mat overflade står nu og skinner så smukt. Servicen var helt i top; rettidig kommunikat... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De vendte hurtigt tilbage på min henvendelse, lavede et tilbud og udførte arbejdet. Deres medarbejdere var søde og samarbejdsvillige og gjorde pænt rent efter sig.

Información sobre la empresa

1. Contratista de materiales para suelos

Escrito por la empresa

Københavns Terrazzo Aps er en virksomhed som er højt specialiseret indenfor faget terrazzo. Vi har specialuddannet personale, med mange års erfaring og vi kan derfor garantere et professionelt resultat hver gang. Vi bestræber os på at lægge en ekstra kærlig hånd i vores arbejde, og vi brænder for vores håndværk! Skal du have slebet eller repareret dit gamle terrazzogulv, eller støbt et helt nyt terrazzogulv, så er du havnet det rigtige sted. Vi leverer kvalitet til tiden!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Let at kommunikere med og flot udført arbejde

Jeg kontaktede Tommi på tlf. d. 7/1, og fik allerede en aftale d. 21/1. Der kom en ung mand ud og lavede vores badeværelsesgulv. Vi fik en komplet afslibning af terrazzogulv inkl 2 x overfladebehandling, hvilket vi har været fuld tilfreds med.

Der var 2 områder, som ikke var muligt at komme til. Bag et rør under vasken og helt bag toilettet. Selvom vi godt var opmærksomme på det, så informerede han os om det inden han tog afsted, hvilket jeg synes er en god service. Det skal lige pointeres at det var meget lidt.

Alt i alt en god oplevelse hos dette firma.
Hilsen Charlotte

27 de enero de 2021
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vi fik ordnet nogle revner i vores…

Vi fik ordnet nogle revner i vores badeværelsesgulv. Resultatet af selve gulvet var udemærket - Men, vores nymalede vægge og dørkarme blev efterladt med en masse ridser så vi skulle male igen.

6 de octubre de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pas på deres forretningsmetoder

Vi fik sidste sommer renoveret vores badeværelse i kælderen af et byggefirma. En del af entreprisen omfattede renovering af terrazzogulvet. Imidlertid opgav byggefirmaet at få terrazzogulvet fint som lovet og indgik aftale med Kbh Terrazzo om at udføre opgaven. Vi betalte byggefirmaet for den fulde entreprise og troede alt var i skønneste orden. Ca. 2 mdr. efter arbejdet var afsluttet, modtog vi en faktura fra Kbh Terrazzo på udbedring af gulvet. Vi kontaktede straks Kbh Terrazzo, talte med den venlige, kvindelige medarbejder, som fortalte at de ikke havde fået penge fra byggefirmaet. Det var vi kede af at høre, men det havde jo ikke noget med os at gøre, da vi jo havde betalt byggefirmaet for udbedring af gulvet og jo ikke havde bedt Kbh Terrazzo udføre opgaven. Kundeforholdet lå mellem dem og byggefirmaet.
Stor var vores overraskelse, da der pludselig en dag i juni i år lå et brev fra Extenso Inkasso, som ville sende os til inkasso!! Vi kontakte straks Kbh Terrazzo, men trods flere forsøg på at komme i kontakt med Tommy, vendte han ikke tilbage. Vi måtte herefter bruge tid og kræfter på at forklare overfor inkassofirmaet, hvordan tingene hang sammen, og de har først her i september skriftligt bekræftet, at de vil frafalde kravet overfor os, da de kunne se, at den første faktura var sendt til byggefirmaet, ligesom rykkere og inkassovarsel. Man kan så undre sig over, at man ikke allerede havde undersøgt det fra inkassofirmaet side tilbage i juni ...Hvis ikke det er dårlig forretningsmoral, så ved vi virkelig ikke! Kbh Terrazzo skylder os en stor undskyldning!

Som svar til Tommi nedenfor kan jeg kun svare, at det IKKE er rigtigt, hvad han skriver. Jeg ringede til 3 forskellige terrazzo-firmaer for at høre, hvem der kunne komme hvornår. Byggefirmaet mente nemlig ikke, nogen kunne komme i sommerferieperioden. Jeg gav disse data til byggefirmaet, som indgik aftale med Kbh Terrazzo. Vi har sms-korrespondance, der viser dette. KBH Terrazzo har aldrig sendt hverken tilbud, bekræftende mail, sms, ordrebekræftelse mv. til os, hvorfor det er usandt at påstå, at vi har et kundeforhold. Da vi modtog inkassobrevet, ringede jeg straks til byggefirmaet, som bekræftede, at det var dem og ikke os, der skulle betale. At de endnu ikke har gjort det, er naturligvis beklageligt. Hverken byggefirmet eller Kbh Terrazzo kommer nogensinde indenfor vores døre igen!

26 de septiembre de 2020
Logotipo de Københavns Terrazzo Aps

Respuesta de Københavns Terrazzo Aps

Kære Eva

Tak for din bedømmelse.
Jeg er ked af at du føler dig skidt behandlet. Men sagen er den at du ringer og bestiller et stykke arbejde og beder os om at sende faktura til en 3. part.
Som en gestus accepterer jeg umiddelbart dette da jeg forventer at du og din entreprenør er enige herom.
Din entreprenør lykkes det os aldrig efterfølgende at komme i kontakt med. Der har altså aldrig været nogen form for aftale eller kontakt imellem os og din entreprenør. Vi er selvfølgelig heller ikke en del af den entreprisekontakt som du har med din entreprenør.
Derfor sender vi faktura for det udførte arbejde til dig eftersom du bestilte arbejdet.

Fakturaen lydende på kr 3.500,- inkl. moms gik i forfald d. 17/9 2019.
Det er altså nu over et år siden at vi udførte arbejdet, og vi har stadig ikke modtaget betaling.

Med Venlig Hilsen

Tommi Braun, Indehaver

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super flot arbejde

Super flot arbejde. Mit terrazzo gulv har fået liv igen, hvilket jeg er virkelig glad for. Det eneste jeg kan sætte finger på (hvis jeg skal) er kommunikationen pr. Mail ikke har været helt i top. Jeg ved de har travlt, men jeg følte mig lidt overset i form af manglende svar på mine mails, så jeg kunne få planlagt arbejdet ordentligt. Selve arbejdet er der dog ikke noget at sætte en finger på og jeg vil helt sikkert både anbefale dem og bruge dem igen en anden gang om nødvendigt.

21 de septiembre de 2020

Meget fint arbejde

Fik repareret et gammelt hul med nyt terrazzo og fik derefter slebet gulvet , må sige at jeg er fuld tilfreds

7 de septiembre de 2020
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fint arbejde

Fint arbejde - arbejde til tiden, til aftalt pris - alt efter aftale og fuld tilfredshed

3 de agosto de 2020

Super god oplevelse

Super god oplevelse - Alle aftaler overholdt og fantastisk resultat, vi er så glade for vores gulve, de bedste anbefalinger herfra.

2 de julio de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mega dårlig oplevelse - en stjerne fordi man skal give noget!

Har talt med firmaet, og de lovede at sende mig et tilbud, der kom ikke noget. Sender mail igen på opfordring af en medarbejder, der så vil fremsende tilbud. Jeg rykker igen.
Modtager så mail om at blive ringet op, da man lige vil se gulvet inden tilbud fremsendes. Fair nok - jeg venter stadig.......
Nu har jeg droppet dem.......

1 de julio de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service og ankomst til…

Fantastisk service og ankomst til aftalt tid.
Vi havde besøg af Mathias (super flink fyr) fra KBH terrazzo, han behandlede og sleb gulvet - det er nu som nyt!
Vi kan kun anbefale KBH terrazzo og give 5 store stjerner! Vi er så glade!

16 de junio de 2020

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.