Københavns Terrazzo Aps Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alle aftaler blev holdt. Vi var på ferie, mens arbejdet blev udført i vores hus , og vi blev informeret undervejs med mails og fotos. Der var en VVS indblandet i vores løsning ,- og vil klart anbefale... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der gik cirka en uge fra jeg fik fat i Københavns Terrazzo til at jeg havde et flot, nyslebet gulv. Kommunikationen med Tommi var effektiv og vi fik hurtigt det praktiske på plads. Maksim kom ti... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tusind tak til Tommi! Mit 80 år gamle terrazzo gulv, med kalk pletter, aftegninger fra gammelt toilet, slid og mat overflade står nu og skinner så smukt. Servicen var helt i top; rettidig kommunikat... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De vendte hurtigt tilbage på min henvendelse, lavede et tilbud og udførte arbejdet. Deres medarbejdere var søde og samarbejdsvillige og gjorde pænt rent efter sig.

Información sobre la empresa

1. Contratista de materiales para suelos

Escrito por la empresa

Københavns Terrazzo Aps er en virksomhed som er højt specialiseret indenfor faget terrazzo. Vi har specialuddannet personale, med mange års erfaring og vi kan derfor garantere et professionelt resultat hver gang. Vi bestræber os på at lægge en ekstra kærlig hånd i vores arbejde, og vi brænder for vores håndværk! Skal du have slebet eller repareret dit gamle terrazzogulv, eller støbt et helt nyt terrazzogulv, så er du havnet det rigtige sted. Vi leverer kvalitet til tiden!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Troværdigt og nemt

Troværdigt og nemt, med et flot resultat.
Martin leverede et flot gulv, processen var hurtig og følte at arbejdet der blev udført var af høj kvalitet.

15 de junio de 2020

Super Tilfreds! :)

Kontaktet København Terrazzo den 19/5 og den 22/5 var der en aftale på plads og fik den 29/5-2020 slebet og poleret toiletgulv,
og må sige jeg er virkelig glad for mit nye gulv :)

Kan helt sikkert anbefale at bruge Københavns Terrazzo ApS

3 de junio de 2020

De kan anbefales

Jeg fik et rigtig flot resultat. Der var god kommunikation både før, under og efter arbejdet var udført. Prisen holdt og de kom til aftalt tid. De satte endda afspærring op, så andre håndværkere ikke gik ind på gulvet, mens det tørrede op. Jeg er rigtig godt tilfreds, og giver min anbefaling!

31 de mayo de 2020

Hurtig respons

Hurtig respons. Alle aftaler blev overholdt. Flink og betænksom gulvmand. Super flot resultat.

25 de mayo de 2020

Meget dygtig og flink håndværker fra Kbh's Terrazzo

Jeg fik repareret, slebet og poleret mit terrazzogulv på badeværelset af Mathias fra Københavns Terrazzo.

Mathias lavede en næsten identisk blanding til det område, der skulle repareres, så den nærmest går i ét med resten af gulvet. Forskellen er ikke mærkbar, kun hvis man kigger man nøje efter.

Derudover var han punktlig, udførte sit arbejde med generel stor pertentlighed og var rigtig nem at snakke med. Ville bruge Mathias fra Kbh Terrazzo igen uden at tøve. 10/10

18 de mayo de 2020

Kan anbefales!

God oplevelse! Håndværkeren kom til tiden, var særdeles venlig og resultatet blev ret flot! Kan klart anbefales

22 de abril de 2020

Professionelt arbejde

I reparerede 2 gamle indgangspartier i en ejendom, der er over 100 år - og I har gjort det så flot, så man næsten ikke kan se forskel på det gamle terrazzogulv og reparationen.
Man får lyst til at få terrazzo i badeværelset :-)
Med venlig hilsen
Ebbe Asserborg

10 de marzo de 2020

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.