Kees Smit Tuinmeubelen Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fijn geholpen door Roland in Amersfoort. Daarnaast ook erg klantvriendelijk voor onze zoon van 2. Ook de voorzieningen zoals verschoonruimte, zeer compleet. Daar kunnen veel winkels een voorbeel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erg makkelijk te vinden Prachtig pand Enorme collectie Erg goede parkeergelegenheid voor de ingang Prettige ontvangst Op verzoek goed en klantvriendelijk geholpen met keuze maken. Voorlo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed geadviseerd en meegedacht door de medewerkster van Kees Smit. Levering was zonder problemen. Nu afwachten hoe de stoelen zich houden, maar we hebben er vertrouwen in, gezien het feit, dat de e... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ruime keus een mooie tuinmeubel gekocht wel wat duurder wat de bedoeling was Vriendelijke geholpen maar duurde wel lang dat je geholpen wordt zie weinig tot geen personeel op de vloer

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de mobiliario para jardín

Escrito por la empresa

Kees Smit Tuinmeubelen helpt mensen al sinds 1942 om van hun tuin, terras of balkon een plek te maken waar je echt graag bent. Met een brede collectie tuinmeubelen en accessoires voor uiteenlopende stijlen en buitenruimtes inspireren we klanten om buiten een plek van rust, gezelligheid en comfort te creëren. Of je nu online oriënteert of een van onze Experience Stores bezoekt, bij Kees Smit kun je rekenen op persoonlijk advies, volop inspiratie en service die vertrouwen geeft. Van het eerste idee tot het moment dat alles buiten op z’n plek staat: we willen het kiezen van tuinmeubelen net zo prettig maken als het genieten ervan. Bij Kees Smit draait het om kwaliteit, aandacht en het buitenleven. Zo helpen we iedere klant om een buitenruimte te creëren die past bij zijn of haar manier van leven.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 88% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

1081 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Hele prettige ervaring

Hele prettige ervaring, al bij het binnenlopen van de winkel werden we netjes begroet en gevraagd naar of we hulp nodig hadden.
Vriendelijk personeel met duidelijk uitleg. Tevens ook nog extra korting gekregen bij aankoop van ons loungeset.

19 de septiembre de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie set gekocht, compleet ontzorgd

Grote keuze, erg prettige advisering, ze namen de tijd voor me. En hielpen ook nog de spullen in de auto te zetten!
Overige spullen werden keurig volgens afspraak thuis bezorgd.
Mooie set, compleet ontzorgd!

18 de septiembre de 2026

Uitstekende klantenservice

Na een vriendelijke ontvangst in de vestiging in Almelo, en na goed advies, hebben we een keuze kunnen maken voor een mooie loungeset.
Toen later bij ontvangst van de loungset bleek dat er een kleine beschadiging op één van de banken zat is dit door de klantenservice van Kees Smit snel en op een prettige manier afgehandeld.

25 de septiembre de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ze hebben een klacht van ons over één…

Ze hebben een klacht van ons over één van hun producten omgezet naar een zeer nette oplossing waar wij ons goed in konden vinden. Echt Super tevreden hierover en wij spreken dit ook graag uit naar anderen om ons heen 👍👍👍👍

15 de septiembre de 2026

Mooie tuinmeubels
Mooie accessoires
( alleen jammer dat het afhaalmagazijn
zo vér vd. winkel is😋)

14 de septiembre de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super vriendelijke en behulpzame dames

Super vriendelijke en behulpzame dames, zowel bij binnenkomst als bij de kassa. Leggen alles duidelijk uit en helpen ons snel om ons product om te wisselen voor een andere maat.

21 de septiembre de 2026

Super tevreden klant!

Dit bedrijf is werkelijk geweldig betreffende klantvriendelijkheid. Je kunt altijd bij hun terecht wanneer er vragen zijn en elk probleem lossen ze op zonder enige discussie! Ik ben sinds 3 jaar klant van Kees Smit en zou niet voor een ander bedrijf willen kiezen. Hun service is fenominaal!

14 de septiembre de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mooie winkel

Mooie winkel, met zeer vriendelijk personeel. Alle spullen werden netjes thuis bezorgd

12 de septiembre de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.