La empresa ha respondido
Det stämmer inte att de returnerar pengarna om man ångrar sig. Jag kände ingen skillnad, och därför ville jag returnera produkten. Tyvärr fortsatte mina ögon att vara torra. Efter att jag skrev me... Ver más
Wat een opluchting! Ik wil Keloria een goede review geven. Ik heb de bril snel ontvangen voorafgaand een e-book over het product ontvangen. Ik loop al jaren met probleem ogen die de kwaliteit van mij... Ver más
La empresa ha respondido
Trotz meiner Reklamation, dass die Dampfbrille nicht funktioniert, reagiert Keloria nicht auf meinen Antrag auf Geld-zurück. 24.3.26 Immer noch kein Glück. Trotz Versprechen per Mail von Keloria.de... Ver más
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
De bril doet niet wat Keloria belooft. De stoom is niet warm en de bril past niet. Na mijn klacht na 3 weken de TIP gekregen om het nog een paar weken te proberen. Nog geen verbetering en weer gereageerd, de reactie was dat de garantie was verlopen!!
Geen korting aanbiedingen gehad!
Had ik maar eerder op Trustpilot gekeken dan had ik €89 kunnen besparen.

Respuesta de Keloria
24.3.26 Immer noch kein Glück. Trotz Versprechen per Mail von Keloria.de das Gerät zurückzunehmen ist nichts passiert. Weder bekomme ich Geld zurück noch eine Adresse wo ich das Gerät zurückschicken kann.
Die Brille mag ja gut sein, wenn sie funktioniert. Die Firma dahinter jedoch ist SCHROTT!!!!

Respuesta de Keloria
Ten eerste wéken op mijn bestelling moeten wachten. En nu zwaar teleurgesteld. Het masker is erg slecht ontworpen, past totaal niet op mijn gezicht, met name voor de Nederlandse neus is echt geen plek, dus het sluit niet aan. Dan wordt de stoom niet warm en ook raakt de stoom mijn oogleden niet door die slechte vorm. Ik zeg op alle fronten terug naar de tekentafel en schaam je dat dit dan ook nog duur is.

Respuesta de Keloria
Die Maske sitzt überhaupt nicht richtig über den Augen, drückt unangenehm aufs Nasenbein, dichtet nicht unter den Augen ab so das die Wärme abzieht, der Wasserdampf rinnt einem gerade so am Gesicht runter. Für 89€ im Angebot noch 70€ zu viel gezahlt. Finger weg von dem Produkt.
Wat een opluchting!
Ik wil Keloria een goede review geven. Ik heb de bril snel ontvangen voorafgaand een e-book over het product ontvangen. Ik loop al jaren met probleem ogen die de kwaliteit van mijn leven zwaar hebben beïnvloed. Mijn ogen waren droog, beschadigd en had ernstige blefaritis. Ik heb bij de huisarts gelopen, het oog ziekenhuis, een oogspecialist en heb elke crème en druppels die je maar kunt verzinnen gebruikt. Sceptisch ben ik begonnen met een nieuw verzorgings regime met de hulp van de stoombril van Keloria. Er is wel wat geduld vereist maar ik vond dat logisch na jarenlange ellende aan de ogen. Ik sta versteld hoe mijn ogen er na 2 maanden gebruik uit zien. Mijn ogen zijn niet meer dik en opgezet, voelen soepel aan en zie nog steeds elke dag verbetering. Het is voor mij zo’n enorme verlichting en ben super super blij met deze verlichtende, verzorgende stoombril. Een echte aanrader en makkelijk te gebruiken. Bedankt Keloria🥰

Respuesta de Keloria
Oogmasker besteld, past niet en wil het retourneren, krijg 15% daarna 30% en de laatste mail 70% korting aangeboden.
Heb ik gewijgerd, wil gewoon retourneren naar een adres in Nederland en mijn geld terug, het is een Nederlandse Webshop en is verplicht om een retouradres in Nederland te hebben, heb dit gemeld bij ACM en Kassa en ook bij NietBezorgd.nl.
Tip: meld het bij ACM en Kassa en als het lang Duurt kan je aan NietBezorgt.nl vragen om je aankoopbedrag terug te vorderen.
Conclusie: Niets kopen bij deze Webshop

Respuesta de Keloria
1-11 ontvangen en 10 dagen getest maar voldoet niet voor mijn probleem, heb een retour verzoek gedaan maar geen antwoord ontvangen, blijkt dat je het zelf retour moet sturen maar geen antwoord van verkoper op retour en adres China, dus dropshipping ik had het niet gezien.

Respuesta de Keloria
Bedankt voor het aanpassen en het afwerken van de klacht. Ik vind het jammer dat het zo heeft moeten lopen.
Ik hoop dat Keloria als bedrijf het een en ander aan gaat passen. Maar voor mij hebben jullie het keurig afgewerkt.

Achat d'un appareil CLARITY STREAM THERAPY
Masker besteld voor droge ogen. Masker heeft totaal geen pasvorm en stoom verdwijnt door alle openingen die er zitten. Je mag het artikel gratis 30 dagen proberen maar als je het daarna wilt retourneren moet je het aanmelden en op eigen kosten naar Azie sturen. Ook het contact is iedere keer hetzelfde via een chatbot. Je krijgt geen antwoord op je vragen

Respuesta de Keloria
Ich hab die Seite von Keloria Vertraut !!
Dachte ist ein Prdukt aus Deutschland aber es ist ein Produkt aus China !!!
Eigentlich will ich mein Geld zurück !!!
Lasst die Finger davon, kein seriöser Anbieter !!
Efter att jag skrev mejlet till dem började de erbjuda först 30 %, sedan 40 % och till sist 50 % tillbaka. De ville absolut inte ta emot varan.
Okej, jag gick med på att få hälften tillbaka – och nu sitter jag här med riktigt skräp hemma. Produkten gick dessutom sönder. Det kommer inte ånga :(
Snälla, köp inte!!!
Sehr schnelle Lieferung und ein tolles Produkt. Das Maskengefühl ist angenehm warm, perfekt zum Entspannen nach der Arbeit.

Respuesta de Keloria
Ich benutze Clarity jetzt seit zwei Wochen. Meine Augen fühlen sich viel erholter an, und die Müdigkeit am Abend ist fast weg. Sehr zufrieden

Respuesta de Keloria
Livraison rapide et service sérieux. Le masque est confortable et procure une sensation de bien-être immédiate. Je recommande Keloria sans hésiter.

Respuesta de Keloria
J’ai acheté Clarity et je l’adore. Mes yeux sont beaucoup moins secs et je me sens plus détendue après l’avoir utilisé. Très bon produit !

Respuesta de Keloria
Ik heb vaak last van branderige ogen door mijn lenzen. Dankzij Clarity merk ik dat de irritatie minder is. Ook fijn dat het apparaat makkelijk schoon te maken is.

Respuesta de Keloria
Was eerst wat sceptisch, maar dit product is een aanrader. Clarity verlicht mijn vermoeide ogen en ik gebruik het nu standaard ’s avonds voor het slapen.

Respuesta de Keloria
Heel goede ervaring met Keloria! Snelle levering en duidelijke uitleg.Het helpt me echt te ontspannen na een lange werkdag

Respuesta de Keloria
Ik gebruik Clarity nu een paar weken en merk echt verschil. Mijn ogen voelen minder droog aan en ik val sneller in slaap. Heel tevreden met de aankoop.

Respuesta de Keloria
Más información sobre otros tipos de reseñas.