Badkamer & Keuken Makelaar Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

Información sobre la empresa

1. Asesor

Escrito por la empresa

Krijg de eerlijke prijs bij elke winkel en neutraal advies over de kwaliteit. Voorkom te veel betalen en bespaar minimaal €1.600,-. Vergroot tevens de kwaliteit van de nieuwe badkamer/keuken door onpartijdig advies met gemiddeld 30-40%, zonder dat het extra kost. Al meer dan 2200+ blije klanten, ontdek wat we voor jou kunnen betekenen en neem een kijkje in onze Facebook groep 16.500+ leden

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tijd en geld verspilling!

Wij namen via de website contact op, waarna we via WhatsApp werden geholpen door Richard. Pas later bleek dat Richard niet rechtstreeks voor Technische Tekening werkte, maar als zelfstandige. Dat was voor ons niet direct duidelijk.

Op de website wordt een uitgebreid pakket beloofd voor een vaste prijs. In de praktijk bleek de dienstverlening die wij kregen beperkter te zijn. We moesten zelf veel informatie aanleveren over de gewenste badkamer en er was veel heen en weer contact nodig om de tekening compleet te krijgen. Uiteindelijk hadden wij het gevoel dat we zelf grotendeels de badkamer hadden ontworpen en dat er weinig technische input of advies vanuit Richard kwam. Toen we dit aangaven, kregen we te horen dat dit de normale werkwijze was.

Wij wilden graag een nis in de achterwand van de douche. Ik vroeg expliciet of daarvoor geen voorzetwand nodig was, omdat anders de leidingen door de nis zouden lopen. Volgens Richard was dat niet nodig.

Toen we de tekeningen aan onze aannemer gaven, bleek dat dit technisch niet klopte. Er was wél een voorzetwand nodig en ook de doucheafvoer moest worden verplaatst. Als we de tekening zonder controle hadden uitgevoerd, had dit na de oplevering voor een kostbaar probleem kunnen zorgen. Daarnaast bleek ook een stopcontact te dicht bij de douche te zijn ingetekend, wat niet voldoet aan de geldende voorschriften.

Uiteindelijk hebben we de badkamertekening grotendeels moeten aanpassen. Dat heeft ons veel tijd gekost en we vinden het zonde van het geld dat we hiervoor hebben betaald.

De communicatie via WhatsApp was op zich vriendelijk en de reacties kwamen vlot, maar door de gemaakte fouten is ons vertrouwen in de technische kwaliteit van de dienstverlening verdwenen.

16 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Door deze partij benaderd via Instagram

Door deze partij benaderd via Instagram. Eerst werd de afspraak 5 keer verzet. Vandaag werd ik dan toch telefonisch benaderd door een verkoper, die maar door bleef ratelen. Ook nadat ik al diverse hints had gegeven dat ik nu niet met de keuken bezig ben. Als ik nu niet me ze verder ging zou hij 'mijn plekje' weggeven. De arrogantie! Ik heb uiteindelijk het gesprek maar beëindigd, want er bekroop me een naar gevoel.

7 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Echt een super bedrijf

Echt een super bedrijf! Wij hadden eerst een offerte waar echt te veel voor werd gevraagd. En door deze mensen konden wij hiermee een groot bedrag besparen wat zo fijn is.

Zij luisteren goed en zorgen dat de afspraken goed verlopen maar ook dat alles al klaar ligt voordat je de afspraak met de winkel hebt zodat je hierin niet hoeft te onderhandelen. Dit zorgde ervoor dat wij in alle drukte toch nog onze badkamer konden regelen en ons meer konden richten op de verbouwing van ons prachtige huis!!

Bedankt voor alle hulp en het is echt zeker een aanrader voor andere mensen !

12 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een verademing

Wat een verademing. Ze denken met je mee. Gaan op zoek naar een keukenbedrijf met jouw wensen en budget. We hebben een keer zelf een keukenbedrijf bezocht. Ze luisterden niet naar onze wensen en bleven maar drammen. Uiteindelijk zijn wij met onvoldaan gevoel weggegaan. Nu dankzij de Keukenbegeleider een fijn bedrijf bezocht en hebben we nu een keuken uitgezocht die voldoet aan al onze wensen. Bart nogmaals bedankt voor het mee denken en al het werk. Een super ervaring!!!

20 de febrero de 2023
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.