Van 't Hoffstraat 40, 2991 XP Barendrecht, Zuid-Holland, NL
La empresa ha respondido
. Alles heel goed verlopen! Eerst ook via hun oude keuken goed verwijderd en afval goed verwerkt. Daarna via hun nieuwe keuken gekomen en geïnstalleerd. Ook zelfs heel goed gedaan toen paar kleine z... Ver más
La empresa ha respondido
Afgelopen zaterdag hebben we een mooie 3d ontwerp laten maken door Tim, die alle tijd voor ons nam. Gisteren na nog wat kleine wijzigingen de knoop door gehakt en hebben we dus een mega mooie... Ver más
La empresa ha respondido
Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.
Van 't Hoffstraat 40, 2991 XP, Barendrecht, Zuid-Holland, Holanda
Wij zijn superblij met onze nieuwe keuken van Keukensale! We werden fijn geholpen door Nancy en Louis, die met ons mee dachten. In de loop van het traject hebben we diverse keren nog wat veranderd, dit was nooit een probleem.
Ook de monteur en zijn mensen hebben prima werk geleverd! Eerst de oude keuken verwijderd, daarna muren gestuct en geschilderd en tenslotte keuken geplaatst.
De berg verpakkingsmateriaal werd al de volgende dag opgehaald!
Door omstandigheden is deze reactie wat vertraagd , maar we genieten elke dag van onze keuken!
Coc en Diana Pennock

Respuesta de Keukensale.com - Barendrecht
Voor mijn flat zocht ik een nieuwe en goed functionerende keuken. In het najaar van 2025 kwam ik de showroom van Keukensale Barendrecht binnen en was meteen onder de indruk van de praktische en mooie modelkeukens. Medewerkster Nicole heeft voor mij na uitgebreid en informatief overleg een offerte opgesteld, die nog meerdere keren nadien zonder gezeur is aangepast. Wat niet ging, werd ook keurig benoemd, geen valse beloftes gedaan. De realisatie kon eerder plaatsvinden maar op mijn eigen wens was deze uitgesteld tot maart 2026. De realisatie liep soepel. Het sloopteam kwam op tijd, de spullen werden netjes geleverd en vakkundig gemonteerd. Tenslotte werd ook nog het verpakkingsmateriaal opgehaald en sindsdien is het genieten van een prachtige keuken.

Respuesta de Keukensale.com - Barendrecht
Alles heel goed verlopen!
Eerst ook via hun oude keuken goed verwijderd en afval goed verwerkt. Daarna via hun nieuwe keuken gekomen en geïnstalleerd. Ook zelfs heel goed gedaan toen paar kleine zaken (kabelhouders. Etc.) Heel goed door keukensale Badendrecht verzorgd. Dus alles in prima (lage :-)) prijs en mooie nieuwe keuken heb ik nu!

Respuesta de Keukensale.com - Barendrecht
Alles is perfect gegaan, net als een jaar of 5 geleden in ons vorige huis. Van inmeten tot en met het plaatsen ging alles zoals het moest. Goed bijgestaan door Jordy en zijn team en keurig geïnstalleerd door Paul. Het eindresultaat mag er zijn!

Respuesta de Keukensale.com - Barendrecht
Onze keuken gekocht bij Keukensale Barendrecht.
We zijn goed geholpen. Het blijft toch altijd spannend om te bestellen op basis van samples, maar het eindresultaat is prachtig! Ook het inmeten en plaatsen verliep vlot en soepel en volgens afspraak.

Respuesta de Keukensale.com - Barendrecht
Keuken EN vloer besteld bij Keukensale. Bestelproces super, erna het inmeten in mijn huis waarbij alles goed werd nagemeten. Eindresultaat een hele mooie Keuken. Tijdens plaatsen van de keuken werd er bij het openen van een doos geconstateerd dat er iets kapot was, in mijn geval de inductie kookplaat. Gebeld met Barendrecht, hadden hetzelfde type op voorraad staan gelukkig. Waardoor ik (eigen keus) direct langs ben gereden en de nieuwe inductie mee kreeg, zodat aan einde dag de keuken compleet en perfect geïnstalleerd was.
De vloer werd een paar dagen van tevoren gelegd. Ook bij keukensale gekocht. Liep dus mooi in elkaar over.

Respuesta de Keukensale.com - Barendrecht
Wij zijn zeer tevreden over keukensale - Barendrecht. Wat zijn we ontzettend fijn geholpen door Louis en Tim. Ze namen de tijd, luisterde naar onze wensen en stelde een mooie keuken voor ons samen die ook nog eens aan onze prijsklasse voldeed.
Daarnaast waren we ook erg blij met Paul die vakkundig de keuken heeft geplaatst. Al en met al een perfecte aankoop geweest waar we nog heel veel plezier van gaan hebben. Heel hartelijk dank!!

Respuesta de Keukensale.com - Barendrecht
Hele fijne ervaring met ontwerpen en bestellen van onze nieuwe keuken!
Hele fijne mensen in Barendrecht die je met alles helpen!
Zou zeker aanraden hierheen te gaan!

Respuesta de Keukensale.com - Barendrecht
We werden getipt over Keukensale Barendrecht en onze verwachtingen werden waar gemaakt. Heel fijn en vlot geholpen door Nancy! Ook de voorbereidingen, het inmeten en installeren verliep erg soepel. De kwaliteit is erg goed en we zijn superblij met onze mooie nieuwe keuken!

Respuesta de Keukensale.com - Barendrecht
Voor de 2e keer in 6 jaar een complete keuken bij Keukensale besteld. We zijn helemaal tevreden. Heel fijn geholpen door Jordy uit locatie Barendrecht. Goed meegedacht en alles klopt. We genieten van onze mooie keuken!

Respuesta de Keukensale.com - Barendrecht
Goed geholpen en de begeleiding was top.

Respuesta de Keukensale.com - Barendrecht
Wij hebben onlangs een keuken gekocht bij Keukensale en zijn ontzettend tevreden over de service. We liepen zonder afspraak binnen en werden meteen vriendelijk benaderd; er werd direct tijd voor ons gemaakt. Dat gaf meteen een goed gevoel.
Tijdens het hele traject zijn er meerdere afspraken ingepland waarin goed werd meegedacht over onze wensen en mogelijkheden. Geen gehaast, maar oprechte aandacht en professioneel advies.
Nu, sinds twee weken, staat onze prachtige keuken er en we genieten er elke dag van. Wat voor ons echt het verschil maakt, is dat de service niet stopt na de verkoop. Ook daarna blijft Keukensale betrokken en behulpzaam — iets wat wij erg belangrijk vinden.
Kortom: vriendelijk, meedenkend en een uitstekende service van begin tot eind. Een aanrader!

Respuesta de Keukensale.com - Barendrecht
Super fijn geholpen door Louis!! Goed meegedacht en snel in contact. Ik zou Keukensale Barendrecht zeker aanraden. Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken!!

Respuesta de Keukensale.com - Barendrecht
Fijne duidelijke afspraken en het plaatsen ging heel snel en kwam optijd en geen rommel achtergelaten met plaatsen met de gesprekken over de keuken zelf was heel fijn en persoonlijk ben blij met de aanschaf van de keuken bij keukensale barendrecht en ben fijn geholpen door Jordy

Respuesta de Keukensale.com - Barendrecht
Vakkundig, gezellig, meedenken oftewel plezierig geholpen bij de aanschaf van onze prachtige keuken.
Hij is in december geplaatst, en we zijn erg blij met het resultaat.

Respuesta de Keukensale.com - Barendrecht
Zeer positieve ervaring met Keukensale in Barendrecht. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. De verkoper dacht echt mee met mijn wensen en kwam met praktische en creatieve oplossingen. De communicatie was duidelijk en transparant gedurende het hele proces. Daarnaast werd de keuken netjes en volledig volgens afspraak op tijd geleverd. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar een betrouwbare en klantgerichte keukenleverancier!

Respuesta de Keukensale.com - Barendrecht
Op 21 november is onze keuken geplaatst. Zeer bekwame installateurs, werkten netjes en hebben goed werk geleverd. Natuurlijk na goede voorbereiding door team. Prima adviezen en een mooi ontwerp. Wij zijn blij met het resultaat.

Respuesta de Keukensale.com - Barendrecht
Bij deze keukenspecialist kun je met een gerust hart je keuken kopen. Vanaf het begin tot aan het eind zijn wij heel goed geholpen door Jordy. Ook monteur Mark heeft de keuken heel netjes geplaatst.
Wij zijn super blij met het resultaat.

Respuesta de Keukensale.com - Barendrecht
Hier een keuken besteld na een rondje in de showroom en na een adviesgesprek met Tim, die alles heel duidelijk heeft uitgelegd en uitgetekend. Ook aardige en hard werkende monteurs.
En het eindresultaat zijn we heel blij mee.

Respuesta de Keukensale.com - Barendrecht
Netjes geholpen in de winkel bij Barendrecht, en uiteindelijk prachtige keuken gekozen. Prima personeel tijdens het plaatsen van de keuken. Ook na een schade was er een goede opvolging.

Respuesta de Keukensale.com - Barendrecht
Más información sobre otros tipos de reseñas.