Goede ervaring bij Keukensale Heerhugowaard Ik ben heel goed geholpen door George Smit. Ik had een beperkt budget en daar zijn we netjes binnen gebleven, zonder in te leveren op de kwaliteit. Hij hee... Ver más
J.J.P.oudweg 17, 1703 DE Heerhugowaard, Noord-Holland, NL
La empresa ha respondido
George en Pasquale hebben ons goed geholpen met het samenstellen van een keuken en hebben daarbij goed geluisterd naar onze wensen. Veel keuze in bladen, frontjes en apparatuur, echter waren de... Ver más
La empresa ha respondido
Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.
J.J.P.oudweg 17, 1703 DE, Heerhugowaard, Noord-Holland, Holanda
Het was een geweldige ervaring om op deze manier een keuken te kopen. De verkoper George heeft ons fantasties geadviseerd!
Wij hebben onze keuken samengesteld bij Keukensale in Heerhugowaard en kijken terug op een ontzettend fijne ervaring. In eerste instantie zijn we geholpen door Pasquale en later ook samen door George. Beiden namen echt de tijd voor ons, luisterden goed naar onze wensen en dachten op een fijne en deskundige manier met ons mee.
Wat voor ons vooral het verschil maakte, was de persoonlijke aandacht en het geduld. Er werd nergens druk opgelegd en we kregen alle ruimte om rustig onze keuzes te maken. Dat gaf ons een heel fijn gevoel.
Hoewel de keuken nog geplaatst moet worden in ons nieuwbouwhuis, zijn we nu al ontzettend enthousiast over het ontwerp en de keuzes die we hebben gemaakt. We kijken er enorm naar uit om er straks van te genieten!

Respuesta de Keukensale.com - Heerhugowaard
Wij zijn enorm tevreden over hoe George ons heeft geholpen bij het uitdenken van onze droomkeuken. Het bedrijf is erg professioneel en neemt alle tijd voor je. Geen druk, geen vage kortingen gewoon een duidelijk verhaal. Wij zijn erg blij met Keukensale Heerhugowaard!

Respuesta de Keukensale.com - Heerhugowaard
Wij zijn geholpen door George in het filiaal van Heerhugowaard. Erg behulpzaam en vriendelijk! Denkt goed mee met met onze wensen en het budget. Wij zijn super tevreden met de klantvriendelijkheid en hebben met behulp van George een mooie keuken mogen uitzoeken.

Respuesta de Keukensale.com - Heerhugowaard
Wij zijn super goed geholpen bij het uitzoeken van onze keuken. Er werd echt de tijd genomen om samen te kijken naar de juiste keuzes, wat heel prettig was. Dankzij het meedenken en de adviezen is het een prachtig ontwerp geworden waar we enorm blij mee zijn.
De sfeer was ook heel fijn: gezellig met hier en daar een grapje, maar ook alle ruimte voor serieuze vragen. Onze complimenten aan Pasquale en George van het filiaal in Heerhugowaard voor de goede service en begeleiding.
We kunnen niet wachten tot onze keuken geplaatst wordt!

Respuesta de Keukensale.com - Heerhugowaard
Na een rondje door de showroom om inspiratie op te doen is Pasquale voor ons aan de slag gegaan met een 3D ontwerp. Er werd meegedacht met onze wensen en dit heeft geresulteerd in een prachtig ontwerp waar we heel blij mee zijn voor een goede prijs. We kunnen niet wachten tot het zover is dat onze nieuwe keuken geplaatst wordt.
Bedankt voor al je adviezen en hulp Pasquale!

Respuesta de Keukensale.com - Heerhugowaard
Getipt zijn we bij George in Heerhugowaard langsgegaan voor een nieuwe keuken. George heeft ons fantastisch geholpen met het ontwerp en de keuze van de apparatuur. Hij dacht actief mee en nam ruim de tijd. Ook leuk dat de eigenaar Jeroen even gedag kwam zeggen. We kwamen er al snel met elkaar uit, en als de levering en montage net zo soepel verlopen als het ontwerpproces, komen we vast en zeker terug voor een mooie toevoeging in de vorm van bijvoorbeeld een koffiebar.

Respuesta de Keukensale.com - Heerhugowaard
Onze ervaring met Keukensale is zeer positief. We zijn alle keren dat we in de winkel zijn geweest super goed en professioneel geholpen. Er wordt goed meegedacht en bij eventuele uitdagingen wordt altijd een vakkundige en passende oplossing gevonden. Wij zijn erg tevreden over de service en begeleiding.

Keukensale Heerhugowaard
Wij hebben in de winkel een afspraak gemaakt en daarbij was de eerste indruk al heel goed van George!
Op de avond van de afspraak had George al een prachtige opzet gemaakt na aanleiding van wat sfeer impressie fotos van onze wensen die we per mail hadden gestuurd,
Hij heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en binnen ons budget!

Respuesta de Keukensale.com - Heerhugowaard
George heeft ons goed geadviseerd met onze keuken. We zijn heel tevreden met onze keuken vriendelijk geholpen. Het is een aanraden waard om informatie in te winnen bij keuken Sale in Heerhugowaard

Respuesta de Keukensale.com - Heerhugowaard
Onwijs fijn gesprek en advies gekregen van George en Pasquale van Keukensale Heerhugowaard, Duidelijk en meedenkend! Wij zijn geslaagd!

Respuesta de Keukensale.com - Heerhugowaard
Vandaag op afspraak een keuken samengesteld met George bij Keukensale Heerhugowaard. Prachtige keuken voor een realistische prijs.
George nam alle tijd om onze vragen te beantwoorden en onze wensen te vertalen naar een ontwerp dat helemaal bij ons past.
Desondanks nemen we nog even de tijd om een definitieve beslissing te nemen over zo'n grote aankoop. Ook dat was geen probleem en er werd niet vervelend gepusht of geroepen dat een prijs alleen vandaag geldig is.
Zeer prettige en positieve ervaring dus.

Respuesta de Keukensale.com - Heerhugowaard
In het filiaal in Heerhugowaard ben ik door George heel prettig bijgestaan in de toch altijd weer lastige keuze voor een goede en mooie keuken.

Respuesta de Keukensale.com - Heerhugowaard
Goed geholpen bij onze nieuwe keuken.
Ook met leuke ideeen.
Ook fijn dat ze de tijd nemen.
We zijn blij met onze keuken.

Respuesta de Keukensale.com - Heerhugowaard
Heel goed geholpen door Pasquale. Eerst liet ze ons even rondlopen om vervolgens haar hulp aan te bieden. Alles zoals we het graag wilde pakte ze bij elkaar. Goede adviezen over bv zwarte gootsteen of niet enz. Uiteindelijk met een prachtige keuken in bestelling de deur uit gegaan,voor een mooie prijs

Respuesta de Keukensale.com - Heerhugowaard
Vriendelijk, professioneel en meedenkend. Een prettige manier om een keuken uit te zoeken in Heerhugowaard.

Respuesta de Keukensale.com - Heerhugowaard
Heel goed geholpen vandaag door George in Heerhugowaard met alle laatste puntjes op de i voor onze nieuwe keuken! Hij dacht goed mee over hoe we zo maximaal mogelijk gebruik kunnen maken van de ruimte in onze keuken. Alles in een prettige sfeer. Top!

Respuesta de Keukensale.com - Heerhugowaard
Veel keuze in bladen, frontjes en apparatuur, echter waren de meeste apparatuur opties niet te bekijken in het echt.
Wij zijn nog in afwachting van onze keuken en de plaatsing hier van.

Respuesta de Keukensale.com - Heerhugowaard
Heel erg tevreden met mijn nieuwe keuken gekocht bij keukensale in Heerhugowaard.
Van het begin tot het einde verliep alles zoals het moest.Bij vragen kon ik altijd terecht in de winkel of telefonisch.
George en ook Pascal hebben mij prima geholpen met het uitzoeken van wat voor mij de beste optie was!
Het brengen en monteren van de keuken ging ook allemaal volgens plan.
Kortom heel erg bedankt George en de anderen ,Ik ben super blij met mijn nieuwe keuken!!
Groetjes Babs Schreuder

Respuesta de Keukensale.com - Heerhugowaard
Más información sobre otros tipos de reseñas.