De keuken is besteld,we werden leuk…
De keuken is besteld,we werden leuk ontvangen goed geholpen ik heb er een fijn gevoel over...
Nu moet het nog geplaatst worden natuurlijk ,dus ik hou jullie op de hoogte!!
Wij zijn Sander en Berry, twee lokale ondernemers die de regio en de mensen die er wonen zeer goed kennen. Met ruim 20 jaar ervaring in de keukenbranche bent u bij ons aan het juiste adres voor advies op maat. Bij ons staat ú als klant centraal! Uw wensen en ideeën zullen wij, samen met u, vertalen naar uw droomkeuken. Of u nou op zoek bent naar een landelijke keuken, een gezellige woonkeuken, een bijzondere designkeuken of een strakke moderne keuken; wij zijn van alle markten thuis! Komt u gerust eens langs om u te oriënteren op een nieuwe keuken. De koffie staat voor u klaar! Leer meer over Keukenstudio Dordrecht en ontdek wat de voordelen zijn bij ons. Of maak direct een afspraak voor uw keuken met een adviseur.
Mijlweg 55b, 3316BE, Dordrecht, Holanda
Nu moet het nog geplaatst worden natuurlijk ,dus ik hou jullie op de hoogte!!