Wij zijn ontzettend tevreden over Keukenstunter Leiderdorp! Vanaf het eerste contact werden we vriendelijk geholpen en werd er echt met ons meegedacht. Tijdens de levering bleek dat de keuken nie... Ver más
Goed geholpen door Gydo, hij neemt de tijd en denkt goed met je mee. Hij geeft alternatieven, maar drukt deze niet door en denk ook mee hoe jouw ideeën daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden. Tegen wa... Ver más
La empresa ha respondido
Ik ben bij Keukenstunter in Mijdrecht geweest. Erwin en zijn zoon Tim zijn hele aardige mensen en ,belangrijk: professioneel,denken met mee,dringen niets aan je op en de service is helemaal top. Ik b... Ver más
La empresa ha respondido
Wij hebben 2 villa’s laten bouwen en beide keukens laten maken en designen door keukenstunter Leiderdorp. Het werk is top uitgevoerd en de service was ook top, bij enige problemen kon ik meteen bij ze... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Keukenstunter, proef de sfeer! Keukenstunter inspireert en middels ons geavanceerde 3D-tekenprogramma laten we uw droomkeuken tot leven komen. Er kan oneindig worden gecombineerd met kleur- en materiaalvariaties in deuren, werkbladen, apparatuur en accessoires. Onze ervaren adviseurs zorgen voor een droomkeuken die binnen uw woonruimte, woonstijl en budget past. Keukenstunter verkoopt uitsluitend A-merken, in een moderne, heldere actieformule met een 100% tevredenheidsgarantie!
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Leugenaars
Leugenaars! 1 november 2024 getekend voor een keuken. In april 2025 zou het geplaatst worden. Toen nog via hier een leuke review geplaatst. Maar zo een SPIJT dat ik bij jullie een keuken heb gekocht. Koelkastfront is nog steeds niet gemonteerd. Het is december 2025! Ik moet telkens weer opnieuw bellen om er achteraan te gaan. Dan zeggen ze dat ze er iets aan gaan doen. Vervolgens doen ze niks aan het probleem wat ze zelf veroorzaken. Leverancier zegt dat ze een onderdeel wel hebben geleverd maar dat onderdeel is niet geleverd aan keukenstunter zegt keukenstunter zelf. Gevolg: ik heb nog steeds een keuken waar ik een grote keukenfront mis. Het ziet er niet uit. In eerste instantie werd er zelfs geen koelkast meegeleverd. Maanden later is er een koelkast erin gezet zonder front. Communicatie slecht. Zeggen ze dat ze gaan terug bellen, bellen ze niet terug. LEUGENAARS. Op mijn factuur stond er met pen geschreven inclusief montage. Mondeling afgesproken was ook tijdens het tekenen dat ik alles door keukenstunter wilde laten doen dus ook montage en alles gelijk wilde betalen. Bleek achteraf met kleine letters dat ik nog monteur 1000 euro moest betalen tijdens plaatsen. Afgesproken was dat ik verstek keukenblad zou krijgen. Had keukenblad bij de leverancier nog bekeken en gesproken of het zeker weten in verstek kon en dat kon zei de leverancier. En wat staat er als keuken nu bij mij thuis. Geen verstek en het blad steekt zelfs nog uit ook. Ik zou vorige week uiterlijk maandag gebeld worden door de service afdeling. Ik kwam zelf met een oplossing dat ik dan een andere koelkast wil waar ze wel montage onderdelen hebben. Maar ik ben ALWEER NIET TERUGGEBELD. Dit is al de zoveelste keer dat ik heb gebeld en telkens weer vriendelijk heb aangegeven dat ik wacht op montage van mijn keukenfront en dat ze aangeven dat ze er iets aan doen en vervolgens niets doen en niet terugbellen. Het is gewoon OPLICHTERIJ!

Respuesta de Keukenstunter
Fijne begeleiding in aanschaf en top service
Vaak de winkel bezocht om mijn keuze te maken. Ben gedurende deze bezoeken uitgebreid geholpen in de uiteindelijke keuzen.
Na het bestellen heb ik zelf vertraging opgelopen waardoor ik de keuken moest vertragen, vervelend voor beide partijen. Erwin dacht graag mee voor een passende oplossing.
Nu lekker genieten van een prachtig eindresultaat.

Respuesta de Keukenstunter
Zeer goed geholpen bij Keukenstunter in…
Zeer goed geholpen bij Keukenstunter in Mijdrecht. Goed advies, transparante prijs en levering en montage ging zonder problemen. Nu zeer tevreden met onze nieuwe keuken, goede kwaliteit materialen.

warm onthaal
Heel leuk en warm ontvangen door Jissey en Richard. Hebben enorm de tijd genomen om onze keuken helemaal naar wens vorm te geven. En extra leuk de black Friday korting :) top dames en heren!

Een fijne ervaring
Ik was al eens wezen kijken en netjes geholpen. Dat was de reden om terug te gaan. Weer netjes geholpen. Nu in afwachting van mijn nieuwe keuken.

Respuesta de Keukenstunter
Van winkelbezoek tot plaatsing TOP!
Van eerste winkelbezoek tot plaatsing TOP!
Vanaf het moment dat we de winkel binnenkwamen om rond te kijken tot aan de plaatsing alleen maar positieve momenten. Er werd ruim de tijd genomen om de keuken samen te stellen. Er werd meegedacht in oplossingen gaande weg, communicatie in het hele proces super fijn en als kers op de taart een super behulpzame en ervaren monteur om alles te plaatsen.

Meedenkers
Lastige wasruimte qua maten en koven maar een geweldig meegedacht kastenwand ontwerp ontstaan samen met Felix en Roy. Nadat wij weg waren belden ze met een nog betere aanpassing vanwege de ruimte, diversen open kasten! Alles paste precies zoals bedacht was, inclusief bestaand wasmachine en droger. Top idee! Ina en Theo Maurik

Respuesta de Keukenstunter
Mijn grote dank voor de goede service.
Mijn grote dank voor de goede service.
Vorig jaar keuken gekocht waar ik heel erg blij mee ben.
Nieuwe kraan nodig en dat is perfect opgelost.
Dank Felix voor de goede service
Hennie Verlint

Respuesta de Keukenstunter
Ik zou niets kopen bij deze idioten
Ik zou niets kopen bij deze idioten. Totaal geen verstand van zaken. Een keuken dat in een week geplaatst moest worden heeft een jaar geduurd. Ze huren mensen in om te installeren en natuurlijk die zo goedkoop mogelijk zijn. En ja goedkoop is duurkoop. ALS JE PROBLEMEN WILT MOET JE VOORAL BIJ HUN EEN KEUKEN KOPEN.
Hey Manoj,
Reactie op je bericht. Net als bij een aantal die al een post hebben gegeven, denk je totaal niet aan de klant maar alleen aan je eigen zak.
Je hoeft niets meer te doen voor mij want je kans heb je al gehad en je hebt geen moer gedaan. Ik waarschuw oprecht mensen voor ellende die ze kunnen verwachten bij het kopen van een keuken bij jou.

Respuesta de Keukenstunter
Super geholpen ,fijn meegedacht ,mooie…
Super geholpen ,fijn meegedacht ,mooie keukens zeker zoals wij hem wilden en ze nemen echt de tijd voor je

Excellent service and attention
Excellent service and attention. They gave us great advice and helped us choose the kitchen of our dreams.
Delivery and installation times were met perfectly. 100% recommended.

Respuesta de Keukenstunter
Van A tot Z zeer tevreden.
Vanaf het begin is er goed naar ons geluisterd, aanpassingen onze kant waren geen probleem. Ze, Erwin en Tim kwamen zelf ook met goede suggesties.
We werden in contact gebracht met een goede aannemer, Geert. Ook daar geen kwaad woord over.
Kwaliteit keuken, apparatuur is fantastisch.

Keukenstunter-Woerden is een top
Keukenstunter-Woerden is een top bedrijf.
Vriendelijk, bekaam / deskundig.
Keukens zijn van een zeer hoge kwaliteit.
Afspraken die je je maakt worden ook uitgevoerd.
Kortom EEN TOPBEDRIJF

Passievol
Jonge ondernemer maar met veel passie en kennis. Geen druk maar prettig geholpen. Echte aanrader.

Flexibele meedenkers
We hebben heel lang getwijfeld of we een nieuwe keuken wilden kopen. Dankzij het enorme geduld, inlevingsvermogen en het snel kunnen vertalen van onze wensen naar een tekening hebben we nu een tijdloze warme keuken. Snelle levertijd en professionele montage!

Respuesta de Keukenstunter
Nwe. keuken van Keuken Stunter Leiderdorp. Helemaal top!
Gisteren is mijn keuken van Keuken Stunter Leiderdorp door de monteur geïnstalleerd. En wat een mooie keuken is het geworden. Op wat kleine dingetjes na, die later verholpen zullen worden. Zowel Jeffrey, als Appie en Marciano zijn professionals. Na 6 zaken te hebben bezocht, was dit de enige zaak die wel de keuken kon maken zoals ik het wou! Ze denken echt mee, ze zijn flexibel en wat een service! Niet te vergeten dat de prijs en kwaliteit ook goed is. Mocht je een nieuwe keuken willen, dan beveel ik hun echt aan!

Respuesta de Keukenstunter
Keukenblad toplaag nu al vlekken
Keukenblad toplaag zeer slecht.

Respuesta de Keukenstunter
Een verademing in vergelijking met andere keukenwinkels
De naam suggereert een andere norm dan die je krijgt als je de zaak binnenkomt. Kwalitatief goede producten. Fijne en professionele hulp van Daniël. We hebben de keuken aangeschaft, hij moet nog worden geplaatst maar de winkelervaring is heel fijn.

Prachtige keuken.
Gingen alleen even kijken. Ideeën opdoen voor een mooie keuken in ons nieuwe huis. Uiteindelijk hebben wij een keuken laten ontwerpen. Er werd zo goed geluisterd naar onze wensen. Wat we wilde zit ook in onze keuken. Febr gaan kijken en sept is de keuken geplaatst. Zo goede service, vriendelijk en probleempje worden snel opgelost. Keukenstunter Spijkenisse dank je wel voor onze prachtige keuken.

Geen CBW Garantie
Bedrijf is niet CBW aangesloten maar beweren dit wel te zijn.
Tevens vragen zij 100% aanbetaling: 15% bij opdracht en 85% enkele dagen voor levering.
Wettelijk is dat niet toegestaan en bij faillissement en als ze om een andere reden niet leveren ben je alles kwijt.

Respuesta de Keukenstunter
Más información sobre otros tipos de reseñas.