Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte et par sko fra kicks-revolution, skoene var forsinket men deres kundeservice var mega god og de undskyldte mange gange og ved ikke om alle får det men fik et par exstra sneaker sheilds og sl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Endnu engang en skøn oplevelse at handle hos Kicks-Revolution. Konkurrencedygtige priser samt kontakt undervejs i hele leveringsforløbet. Jeg har nu modtaget mine New Balance 550 og glæder mig til a... Ver más

Información sobre la empresa

1. Zapatería

Escrito por la empresa

Konceptet bag Kicksrevolution går ud på, at vi ønsker flere sneaker entusiaster skal have adgang til de nyeste sneakers uden at betale overpriser, derfor har vi de laveste priser i danmark, uden at gå på kompromis. Vi modtager udelukkende vores sneakers igennem autoriseret forhandlere, og dobbelttjekker altid vores sneakers for evt. fejl og mangler før vi sender, derfor garantere vi altid 100% ægte sko uden mangler.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

FORFÆRDELIG Kundekontakt og glemte min ordre!!!

Simpelthen horribelt at handle hos dem. Har ventet på mine slides i 21 dage nu. Har forsøgt at kontakte dem flere gange uden meget held. Jeg er kommet igennem 1 gang, hvor de så fortæller at de havde overset min ordre i systemet! simpelthen for dårligt!!!

Jeg venter stadig på videre information på min ordre og håber den en dag kommer frem!

Det eneste positive indtil videre er, at de tilbød at refundere 150 kr af ordren, men nu må vi lige se om det overhovedet sker.
FRARÅDER ALT HANDEL MED DEM!

31 de mayo de 2023

Har ventet i 2 uger på levering

Har ventet i 2 uger på levering og de svarer ikke så 1 stjerne for mig😑

14 de mayo de 2023
Logotipo de Kicks Revolution

Respuesta de Kicks Revolution

Hej Jonas!

Vi beklager meget den manglende kommunikation, vi stræber altid efter at besvare mails mm. indenfor 1-3 hverdage. Men i travle perioder kan der gå lidt længere tid end forventet.

Vi kan se din ordre er blevet afsendt fra vores lager indenfor den lovet leveringstid. Du bør have modtaget dit trackingnummer via e-mail.

Tusind tak for din ordre, vi håber du bliver glad for dine nye kicks.

Marius
Team K-R

Dårlig kvalitet

1. Over 3 ugers levering.

2. Lovet 10% af prisen tilbage, grunden meeeget forsinket levering. Som jeg aldrig modtog.

3. Mega dårlig kvalitet. Skoene er gået op i limninger og syninger efter 3-4 måneders brug. (Skoene kostede Ca.2000kr).
Kick skriver på deres hjemmeside at man har reklamationsret som gælder materiale og fabrikationsfejl, men de vil ikke tage sko i reklamation. Deres svar er:
"Jordan 1 er blevet en masseproduktion hvilket betyder at kvaliteten er faldet i og med at fabrikkerne arbejder på højtryk med at producere kvantitet. Nike har derfor ikke samme tid til at tjekke skoene for limfejl eller små sygetråde. Man må hellere ikke glemme Nike ikke betaler mere end 20-30kr pr styk i produktionen og at skoens høje pris på eftermarkedet, kun er et udtryk for udbud/efterspørgsel og ikke skoens kvalitet.
Vi kan derfor ikke hæfte for skoens kvalitet, da vi blot er en mellemhandler"

Lad være med at bestille der !!

28 de abril de 2023
Logotipo de Kicks Revolution

Respuesta de Kicks Revolution

Hej Angelika
Vi er kede af din anmeldelse og den oplevelse du mener du har haft.

1. Vi beklager meget den lange leveringstid, vi havde enormt travlt omkring juleperioden og det kan derfor ske at enkelte ordre bliver forsinket i så hektiske perioder. Desuden var din ordre en bestillingsvare hvilket betyder at leveringstiden er op til 10 hverdage. Din ordre var derfor i realiteten "kun" 4-6 dage forsinket, hvilket vi undskylder meget for.

2. Vi holder altid hvad vi lover og har refunderet dig de 10%. Vi syntes det er ret gavmildt at refundere 10% af en ordre på 2000kr fordi den er 4 dage forsinket.

3. Som sagt er kvaliteten ikke noget som vi kan gøre særlig meget ved. Alle sko tjekkes grundigt i gennem inden afsendelse for eventuelle fejl. Hvis der var noget galt med produktet ved levering, havde vi selvfølgelig erstattet med et nyt par eller tilbudt en refundering. - Men du vælger først at skrive 4 måneder efter modtagelsen af skoene at kvaliteten ikke er som du forventer.
Vi holder fast i det vi skrev til dig tidligere med at skoens pris ikke kan bruges som udtryk for skoens kvalitet. Vores priser er baseret på markedet og dets efterspørgsel/udbud, og ikke skoens kvalitet.
Man kan ikke forvente at et fashion lifestyle produkt kan bruges til at løbe i, spille fodbold, klatre i træer eller lignende. Det er de IKKE produceret til.

Vi beklager selvfølgelig at du ikke er tilfreds med vores service, men vi mener fastholdent at vi er i vores gode ret til at afvise din anmodning om reklamation, da skoene simpelthen er slidt i stykker fremfor at det er fejl på skoene.

Marius
Team K-R

Valorada con 4 estrellas sobre 5

very nice shoes - but slower delivery

very nice shoes and great prices, however the estimated delivery was a few days longer than expected. They say 5-10 days but I got it after 12, because they didn't send my shoes till day 10. Not bad, however would be nice to get a more realistic delivery time :)
In love with my new shoes however, and covers for the shoes were also included!

13 de mayo de 2023

Kan klart anbefales!

Der gik lidt længere tid end forventet før de kom, men det før ikke spor! Mine sko er mega flotte, og jeg fik chokolade, sådan nogle ting så de ikke bliver creased og et takkebrev med. De skriver når ens odre er på vej. Kan klart anbefales!

8 de mayo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super kommunikation og hurtig levering

Super kommunikation og hurtig levering af skoene. Fik et sødt håndskrevet kort fra drengene sammen med skoene, det var en fin lille detalje. Knægten blev meget glad for sine sko, og vi kommer helt sikkert tilbage igen. 👍🏻👍🏻

29 de abril de 2023

Fantastisk

Dejligt at modtage pakken med en personlig hilsen. Virker meget professionelt. Og super gode priser. Køber helt sikkert hos jer igen.

12 de abril de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.