Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super kommunikation og hurtig levering af skoene. Fik et sødt håndskrevet kort fra drengene sammen med skoene, det var en fin lille detalje. Knægten blev meget glad for sine sko, og vi kommer helt sik... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte et par sko fra kicks-revolution, skoene var forsinket men deres kundeservice var mega god og de undskyldte mange gange og ved ikke om alle får det men fik et par exstra sneaker sheilds og sl... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Simpelthen horribelt at handle hos dem. Har ventet på mine slides i 21 dage nu. Har forsøgt at kontakte dem flere gange uden meget held. Jeg er kommet igennem 1 gang, hvor de så fortæller at de h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Endnu engang en skøn oplevelse at handle hos Kicks-Revolution. Konkurrencedygtige priser samt kontakt undervejs i hele leveringsforløbet. Jeg har nu modtaget mine New Balance 550 og glæder mig til a... Ver más

Información sobre la empresa

1. Zapatería

Escrito por la empresa

Konceptet bag Kicksrevolution går ud på, at vi ønsker flere sneaker entusiaster skal have adgang til de nyeste sneakers uden at betale overpriser, derfor har vi de laveste priser i danmark, uden at gå på kompromis. Vi modtager udelukkende vores sneakers igennem autoriseret forhandlere, og dobbelttjekker altid vores sneakers for evt. fejl og mangler før vi sender, derfor garantere vi altid 100% ægte sko uden mangler.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Virkelig en fed købsoplevelse

Virkelig en fed købsoplevelse! Var kommet til at bestille en forkert størrelse online, men fik super hurtigt svar fra kundeservice og de fik hurtigt rettet ordren til den rigtige størrelse! Bestemt et sted jeg kommer til at bestille igen snart.

5 de febrero de 2023

Helt igennem fantastisk kundeservice

Helt igennem fantastisk kundeservice - følger op med mailkorrespondance når varen skal hentes i udlandet og leveringstiden ændres. Super fede sneakers, teenageren blev meget glad.
Klart en hjemmeside der skal købes hos igen.

2 de febrero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super lækkert udvalg af sneakers

Super lækkert udvalg af sneakers! Har købt 2 par hos Kicks-Revolution, og har været fuldt ud tilfreds hver gang. De er super hjælpsomme, hvis man har spørgsmål:) De skal 100% have 5 stjerner.

1 de febrero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super og hurtig levering og hjælpsom…

Super og hurtig levering og hjælpsom kundeservice der hurtigt responderer 👍🏻

11 de enero de 2023

Hej Mia.

Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig med at finde dit nye par kicks og vi håber du er blevet glade for dem!

Marius
Team K-R

Dårlig kundeservice.

Trods flere henvendelser til info mail vedr returpolitik kommer der intet svar. Dårlig service når man køber en syr varer

25 de noviembre de 2022

Hej Diana,

Er glad for vi fandt en løsning på trods af senere svar end normalt, eftersom vi har været lagt ned efter black week. Det skal naturligvis forbedres til næste års black week, at vi ikke går på kompromis med svar tiden.

Vi har heldigvis fået afviklet sagen og du virker tilfreds med outputtet, det er det vigtigeste:)

Alexander Kicks-revolution

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købt efter længere tids overvejelse…

Jeg købt efter længere tids overvejelse et par Jordan Mids til min søn. Jeg lidt korrespondance frem og til med en af de ansatte pga. min tvivl. Men virkelige søde og ikke mindst kompetente mennesker jeg fik talt med.
Min søn ELSKER sine nye sko.
Varme anbefalinger herfra.

28 de noviembre de 2022

Halløj Sabrina,

Mange tak for din flotte anmeldelse, vi er glade for vi kunne assistere dig og finde de rette sko til din søn:)

Rigtig dejlig dag til dig.

Fik ikke varen

Havde bestilt et par Jordan, pengene blev hurtigt trukket fra min konto, men efter 10 hverdage fik jeg at vide, at de ikke kunne levere alligevel. Nu venter jeg spændt på, om pengene kommer lige så hurtigt tilbage på min konto 🫣

13 de noviembre de 2022

Hej Annette,

Det var en utrolig kedelig og sjælden situation vi stod i med dig, som vi naturligvis tager det fulde ansvar for...

Det er heldigvis noget der sker meget meget sjældent, at der bliver lagt en ordre på nogen sneakers som vi af den ene eller anden årsag, ikke kan få hjem fra vores leverandør. I dit tilfælde gik der desværre også lang tid før vi fik besked om, at skoen ikke kunne komme hjem til os.

Vi beklager for den kedelige oplevelse du har haft hos os, og er noget vi dagligt gør alt hvad vi kan for, at det ikke må kunne lade sig gøre at det sker.

Tak fordi du gav os en chance Annette, bliver det til en anden gang kvitere vi med en større rabatkode.

Ps. pengene er naturligvis på vej ind på din konto som skrevet i mailen til dig:)

//Alexander - Kicks-revolution

Super god service👍🏻

Super god service👍🏻
Hurtig respons på mail og levering indenfor den lovede tid. De får vores bedste anbefaling.

25 de octubre de 2022

Hej Line:)

Mange tak for din anmeldelse, det betyder mere end hvad du lige tror!

Lige præcis din case var lidt speciel, derfor værdsætter vi også din tålmodighed:)
Det vigtigste for os er, at Gustav endte med at få nogen sneakers han er glade for 🤩

Rigtig god købsoplevelse!

Jeg købte et par Jordan 1's, som blev leveret i helt perfekt stand. Varen blev leveret til den tid, jeg blev lovet, og prisen var ganske fornuftig, da jeg ikke kunne finde skoen billigere andre steder. Alt i alt en god oplevelse!

20 de octubre de 2022

Hey Johs,

Tak for din anmeldelse, det betyder rigtig meget for os!!

Vi er enormt glade, for du har haft en god oplevelse og fantastisk skoene ikke var til at finde billigere. Vores mål er nemlig at være de billigste på markedet 🙏

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Yderst tilfreds fra start til slut

Yderst tilfreds fra start til slut. Godt opstillet hjemmeside, og ekstremt kort leveringstid. Kan klart anbefaledes.

9 de agosto de 2022

Hej Casper.

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Vi gør hvad vi kan for, at vores hjemmeside skal være nem og overskuelig for vores kunder, så rigtig dejligt at høre:)

Rigtig god dag din vej!

Alt var fint

Alt var fint, hurtig levering, fine sko

21 de julio de 2022

Hej Dorthe.

Tak for din fine anmeldelse!

Vi er glade for du har fået en rigtig fin oplevelse af at handle hos os:)

Hurtig levering

18 de julio de 2022

Hey Kim.

Tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre der var fart på leveringen og så du kunne nyde dine sneakers så hurtigt som muligt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flot produkter og ok priser

Flot produkter og ok priser. Lynhurtig levering

20 de junio de 2022

Hej Søren.

Dejlig anmeldelse at få!

Vi er glade for du synes vi har nogen flotte priser, vi gør alt hvad vi kan for konstant at være konkurrencedygtige og tilbyde de bedste priser 🤑

Ha' en dejlig dag.

Det var meget godt

15 de junio de 2022

Hej Don,

Godt at høre du synes det hele gik som det skulle, det betyder alt for os 🙏

Imponerende service!

Bestilte et par sneakers som jeg skulle give i gave. Kundeservice svarede lyn hurtigt og hjalp mig med at finde den rette størrelse.
Modtag skoene dagen efter jeg bestilte dem og var dybt imponeret over kvaliteten.

Kan kun varmt anbefale Kicks Revolution!

29 de mayo de 2022

Hej Michelle,

Vi er glade for vi kunne hjælpe dig hurtigt i vores kundeservice! Vi håber vedkommende blev glade for sine nye friske sneakers 🤩

Vildt god service

Bestilte et par dunks og modtog dem allerede efter 2 dage. Sindsyg fede sneaks og god kvalitet.
Kan klar anbefale at handle hos dem. Jeg shopper ihvertfald hos dem igen.

19 de mayo de 2022

Hej Simon,

Det er da en helt fantastisk anmeldelse at modtage, tak 🙏

Vi glæder os til at servicere dig med de fedeste sneakers på markedet:)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Effektiv, hurtig og tilsyneladende markedets billigste troværdige sælger.

Let overskuelig og flot hjemmeside med de tilsyneladende, til forskel, laveste priser fra danske udbydere af ltd edition sneakers. Bestilte et par Dunk søndag leveret tirsdag og hele tiden med opdateringer på mail.

13 de mayo de 2022

Hej Simon,

Sikke en flot anmeldelse!!
Det betyder enormt meget for en nyopstartet virksomhed som os, at modtage anmeldelser som disse, så af hjertet tak 🙏

De varmeste hilsner

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super tilfreds med min sko de lever…

Super tilfreds med min sko de lever inden for tidszonen hvilket jeg er super tilfreds med kunne ikke se hvad de kunne gøre bedre

11 de mayo de 2022

Hey Zilas,

Det er vi rigtig glade for at høre, mange tak fordi du gav os en chance og dejligt vi levede op til dine forventninger:)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.