Valorada con 5 estrellas sobre 5

Order was delivered fast! I'm only upset they are so far down the search criteria, had I found them sooner, I would have been purchasing sooner!! I purchased the Scent Diffuser, which comes with a b... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Had een yankee canlde gekocht via bol met jullie als externe verkooppartner. De bestelling was sneller geleverd dan verwacht, super goed ingepakt ook erg fijn dat er niet meer opvulmateriaal werd gebr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne webshop! Al meermaals besteld en altijd naar volle tevredenheid. Producten worden goed bescherm verstuurd en je krijgt duidelijke informatie over wanneer je je bestelling kunt verwachten. Klante... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Woodwick kaars besteld, kreeg netjes een excuus bericht dat de bestelling te laat werd verzonden. Kreeg bij de levering iets extra’s geleverd als excuus! Bijzonder goede service!!

Información sobre la empresa

1. Tienda de velas
  2. Proveedor de fragancias, aromas y saborizantes

Escrito por la empresa

Wij zijn team KIESGEURIG. aangenaam! KIESGEURIG. wordt gerund door een team van professionals met een voorliefde voor alles wat te maken heeft met geur. Ons team staat elke dag vol energie en met plezier voor je klaar.

4,8

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Geweldige webshop!

Geweldige webshop, altijd netjes verpakt en ruim assortiment. Goede service, er was bij mij een artikel onverwacht niet op voorraad en Kiesgeurig zelf had al voor een nette oplossing gezorgd en mij op de hoogte gesteld met een cadeautje erbij.

28 de febrero de 2024

Beste Fré,

Dank je wel voor je bestelling. We willen ons nogmaals verontschuldigen voor het feit dat het door jou bestelde product niet beschikbaar was. Gelukkig zijn we blij dat je tevreden bent met de geboden oplossing.

We hopen dat je veel plezier zult hebben van de geur!

Het team van KIESGEURIG.

Top!

Snelle levering, goed verpakt, blij met kaars🤗

27 de febrero de 2024

Hi José,

Wat goed om te horen dat je tevreden bent met jouw kaars! Wij wensen je veel geurplezier toe. Liefs, Team KIESGEURIG.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering! En heel goed verpakt.

29 de enero de 2024

Beste Jane,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens was.

Veel liefs, Team KIESGEURIG.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service met een tikje humor

Wat een super service.
Ik had wat problemen met de levering van mijn bestelling die niet te verklaren was, dus ik dacht laat ik ze even een mail sturen.
Later bleek het niet te gaan om een pakketje van kiesgeurig.nl maar van een heel ander bedrijf.
Maar wat een leuke reactie kreeg ik van ze!
En een dag later waren mijn kaarsen alsnog geleverd. Kortom top!
Een bedrijf met goede service en een tikje humor….ik hou ervan.

22 de enero de 2024

Beste Monique,

Wat fantastisch om te vernemen dat je zo tevreden bent met onze service! We zijn dankbaar voor je begrip in de situatie rondom de levering. Soms kunnen er helaas onvoorziene zaken gebeuren, maar we zijn blij dat we het snel hebben kunnen oplossen en je toch op korte termijn van je kaarsen hebt kunnen genieten. We waarderen je positieve review en hopen dat de geuren van de kaarsen bijdragen aan een heerlijke sfeer bij jou thuis!

kwalitatief goede producten

kwalitatief goede producten, goed verpakt, veilig en snel verzonden. Goede service.

Beste Miranda,
Bedankt voor het lieve compliment.
Wij wensen je veel geurplezier toe!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering. Duidelijke communicatie en heerlijk ruikende kaarsen

Hi Veronique,
Bedankt voor je review! Wij wensen je veel geurplezier toe!

Lekker geurtje

Lekker geurtje en tweede levering ging uitstekend, (eerste was bij de bezorging gebroken)

Beste klant,
Wat vervelend om te horen dat je de eerste zending kapot hebt gekregen. Gelukkig is het opgelost en ben je tevreden met het product. Liefs, Team KIESGEURIG.

Lekkere kaarsen

Snelle levering duidelijke site en makkelijk te bestellen.
En heerlijke kaarsen.

Respuesta de KIESGEURIG.

Beste Sandra, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de website. Wij wensen je veel geurplezier toe! Liefs, Team KIESGEURIG.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede producten voor een schappelijke prijs

Woodwick producten voor een goede prijs, snelle verzending en er zat zelfs een cadeautje bij in de vorm van een meltwax. Hartstikke leuk!

Hi Marielle,
Bedankt voor je review! Wij wensen je veel geurplezier toe!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, stevig verpakt, perfect!

Beste klant,
Wij wensen je veel geurplezier toe!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Op tijd en nog heel

Beste Jana,
Dank je wel voor je bestelling en de 4-sterren review! We zijn blij dat je tevreden bent, maar we willen het graag perfect maken. Hoe kunnen we die laatste ster verdienen? Laat het ons weten, we staan voor je klaar! Liefs, Team KIESGEURIG.

Snel telefonisch contact

Snel telefonisch contact. Hele aardige mensen. Snelle levering.

Beste Marian,

Dank je wel voor je mooie woorden! We zijn blij dat je ons waardeert voor het snelle telefonische contact, de vriendelijke service en de snelle levering. Als je in de toekomst iets nodig hebt, staan we voor je klaar. Tot snel! Liefs, Team KIESGEURIG.

Prima levering

Prima levering, goed verpakt! Heel fijn

Beste Natasja,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de levering en verpakking. Als er iets is waarmee we je in de toekomst kunnen helpen, laat het ons dan weten. We waarderen je support! Liefs, Team KIESGEURIG.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Beste klant,

Dank voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de geurkaars niet helemaal aan je verwachtingen voldeed. We willen graag meer horen over je ervaring, dus voel je vrij om ons een e-mail te sturen naar service@kiesgeurig.nl. We staan klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat je volgende keer volledig tevreden bent. Liefs, Team KIESGEURIG.

Geweldige service

Geweldige service. Heerlijke kaarsen. Als er iets mis gaat met de bestelling, wordt dit opgelost. Vriendelijke dames aan de telefoon. Bedankt voor het extra cadeautje

26 de noviembre de 2023

Hi Jolanda,
Bedankt voor het lieve compliment! Wij wensen je veel geurplezier toe!

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Een hele leuke webshop, met mooie producten. De levering is super snel, en alles is goed verpakt. Er zat zelfs een leuk extraatje bij de eerste bestelling. Door een fout bij de levering heb ik contact moeten opnemen met de klantenservice, ook dit was uitstekend. Heel vriendelijk en behulpzaam en heel fijn opgelost.
Ik ga hier zeker vaker bestellen.

13 de diciembre de 2023

Hi Monique,
Bedankt voor je review. Leuk om te horen dat alles naar wens was. Tot ziens!

Alles is netjes verpakt

Alles is netjes verpakt. Nog geen breuk gehad. Verzending gaat snel

27 de noviembre de 2023

Respuesta de KIESGEURIG.

Hi Mathijs, bedankt voor je review! :)

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.