Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bestelling op website ging prima, aflevering via DHL was een drama. Geen track&trace code ontvangen, noch van DHL, noch van KiiP. Bezorger kwam langs, niemand thuis natuurlijk. Geen notificatie ... ap... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedrijf heeft mij keurig geholpen, er was bij mij iets fout gegaan met bestellen door mezelf, contact gezocht met dit bedrijf en een diezelfde dag kon ik de ketel op halen. Hij werkt prima en uiterst... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

mijn hor. boiler begon te lekken aan de zijkant omdat ik geen idee had waar het vandaan kwam heb ik een reserve element met anode en een nw pakking ring besteld. de bestelling werd zorgvuldig en sne... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

ttulpe c meister 13 gekocht met een verticale rookgasafvoer. Nogal moeten stoeien om de geiser en de afvoer aangesloten te krijgen. Maar met de hulp van een medewerker bleek er een mof te ontbreken... Ver más

Información sobre la empresa

1. Comida, bebida y tabaco

Escrito por la empresa

Wij zijn vanaf 2010 officieel Importeur van Thermex, Eldom en distributeur van het Hollandse merk TTulpe® KIIP B.V. is gespecialiseerd in de import van verwarmings- en warmwater producten voor vele doeleinden. Denk aan camping, caravan, boot, huisdieren / paarden, thuis of professioneel gebruik. We verkopen de producten inmiddels in 18 verschillende landen in Europa. De kracht van ons bedrijf schuilt in de zeer goede service, voorraad en enthousiasme. Onze groothandel biedt u de mogelijkheid om de producten rechtstreeks van de fabriek bij u in de winkel te krijgen. Particulieren kunnen via onze webshop inloggen. Wij zijn continu bezig met het uitbreiden van ons assortiment.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,2

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Wij hadden een probleem met de geiser. Gebeld en konden nog dezelfde dag langs komen om dit te verhelpen.

1 de abril de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prima bedrijf! Goed en vlot alles geregeld.

Op internet geiser besteld + een dakdoorvoer en pijp. Order per e-mail bevestigd gekregen en daarop gereageerd dat ik de dakdoorvoer en pijp toch niet nodig had. Deze werden echter toch geleverd. Na een telefoontje retourbin gekregen en spullen teruggestuurd. Direct daarna geld weer op mijn rekening gestort gekregen. Perfect geregeld en een prachtige geiser rijker. Prima bedrijf dus, chapeau!

29 de marzo de 2024

Prima website

Prima website. Makkelijk zoeken en vergelijken. Mijn keuze werd snel verstuurd. Helaas zat de Pasen ertussen ( ff niet aan gedacht ) Nu de geisertjes toch wel echt op zijn eind lopen is deze site cq dit bedrijf een aanrader.

29 de marzo de 2024

Goeie en mooie boiler

Goeie en mooie boiler, snel geleverd. Omdat we haast hadden is hij voor het weekend nog meegegeven aan de bezorger. Jammer alleen dat DHL het pakket te groot vond om in het weekend te leveren (!?) en kwamen ze er toch pas maandag mee. De aansluitset werd wel zaterdag geleverd, maar die bleek uiteindelijk niet nodig voor dit type boiler. Desondanks: mooie boiler, doet het goed!

8 de febrero de 2024

8 consejos para escribir buenas reseñas.