Bestelling op website ging prima, aflevering via DHL was een drama. Geen track&trace code ontvangen, noch van DHL, noch van KiiP. Bezorger kwam langs, niemand thuis natuurlijk. Geen notificatie ... ap... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Bedrijf heeft mij keurig geholpen, er was bij mij iets fout gegaan met bestellen door mezelf, contact gezocht met dit bedrijf en een diezelfde dag kon ik de ketel op halen. Hij werkt prima en uiterst... Ver más
ttulpe c meister 13 gekocht met een verticale rookgasafvoer. Nogal moeten stoeien om de geiser en de afvoer aangesloten te krijgen. Maar met de hulp van een medewerker bleek er een mof te ontbreken... Ver más
Wij zijn vanaf 2010 officieel Importeur van Thermex, Eldom en distributeur van het Hollandse merk TTulpe® KIIP B.V. is gespecialiseerd in de import van verwarmings- en warmwater producten voor vele doeleinden. Denk aan camping, caravan, boot, huisdieren / paarden, thuis of professioneel gebruik. We verkopen de producten inmiddels in 18 verschillende landen in Europa. De kracht van ons bedrijf schuilt in de zeer goede service, voorraad en enthousiasme. Onze groothandel biedt u de mogelijkheid om de producten rechtstreeks van de fabriek bij u in de winkel te krijgen. Particulieren kunnen via onze webshop inloggen. Wij zijn continu bezig met het uitbreiden van ons assortiment.
Wester Boekelweg 21a, 1718MJ, Hoogwoud, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Neprimjereno je da ne šaljete plaćeni proizvod u Hrvatsku zemlju EU i ne obavještavate me o tome.
Duidelijke webshop. Goede prijs kwaliteit verhouding met een aantal tweede kans artikelen. Snelle levering.
Correcte on-time levering, en goede communicatie ivbm te bestellen onderdelen.
Goede antwoorden ontvangen op de technische vragen die ik heb gesteld.
Snelle levering.
Min
Op de web site wordt niet vermeld dat deze boiler een magnesium anode heeft die jaarlijks vervangen moet worden en waarvoor montage ruimte (30 cm) nodig is aan de zijkant van de boiler.
Telefonisch zeer goed bereikbaar, zeer behulpzaam van het oplossen van het probleem
Deskundig snel en we komen er altijd uit
Een betrouwbaar bedrijf waar ik zeker fijn contact mee heb gr gert
Goede service van Kiip zelf
bezorging heeft me 2 vrije dagen gekost omdat DHL elk keer niet kwam opdagen op de opgegeven datum en tijd,
Top bedrijf. Prima prijs en supersnelle levering. Ook de after sale service is zoals ie moet zijn. Ik kwam snel in contact met de technische medewerker voor een technische vraag.
Zgan product verkocht ...wat er uit ziet alsof het een aardbeving heeft meegemaakt.

Respuesta de Kiip Bv
Uitstekende ervaring. Voor het eerst gekocht bij Kipp B.V.
Zelf iets vergeten te vermelden, werd gelijk gebeld én gemaild door het bedrijf. Na 2 dagen had ik mijn bestelling in huis. Supersnel. Ik ben hierover heel tevreden.
C-Meister geiser als 2e kansje gekocht. Snel geleverd, helaas bleek de unit kapot te zijn. Gratis terug gestuurd en kosteloos gerepareerd. Goede service.
This compagny seemes to find it normal that there shipping compagny does not have a proper working site or respect opening hours to be reached bij phone. I had to wait at home for 2 working days for the delivery.

Respuesta de Kiip Bv
mijn hor. boiler begon te lekken aan de zijkant omdat ik geen idee had waar het vandaan kwam heb ik een reserve element met anode en een nw pakking ring besteld. de bestelling werd zorgvuldig en snel geleverd. Na demontage het oude element schoongemaakt met een nieuwe pakking ring bleek als nog de ketel te lekken aan de rand.
een nieuwe ketel besteld en deze werd snel bezorgd, maar door DHL op het verkeerde adres. na 2 dagen speurwerk mede door KIIP kwam hij boven water!
de eerder bestelde onderdelen werden naar KIIP terug gestuurd voor. prima afhandeling en follow up van KIIP.