Fantastisk service. Blev kontaktede telefonisk ift. det produkt jeg havde bestilt da det var udsolgt men var på lager i army grøn farve som var lige så fin som den sorte jeg havde bestilt. Fik så... Ver más
La empresa ha respondido
Insekt& dåse dobbeltlup til børn fandt jeg hurtigt ved søgning på nettet. Efter let bestilling og hurtig levering, fik jeg et kvalitetsprodukt, der har fulgt mit barnebarn på 5 år hele ferien. Han bru... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg søgte på nettet efter den vare jeg skulle bruge. På Kikkert og Teleskophuset fandt jeg et godt produkt og til en god pris. Bestilling og betaling gik hurtigt og jeg fik en besked om tidspunkt for... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har netop handlet hos kikkert-teleskophuset.dk, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Hjemmesiden er nem og overskuelig at finde rundt på, og deres udvalg er virkelig imponerende. Mit produkt... Ver más
La empresa ha respondido
Vi råder blandt andet over følgende mærker; Astro, Bresser, Explore Scientific, Opticron, iOptron, Lunt Solar Systems, The Imaging Source, Fujinon, Meade Instruments, Coronado, National Geographic, Weaver, Baader Planetarium, Teleskope Service, GSO, Kendrick, SkyShed, Nikon, Vixen, Welter Optics, Vortex Optics mf.. Med vores brede udvalg kan du med andre ord altid finde lige præcis det du står og mangler, lige meget om du interesserer dig for astronomi, jagt, golf, natur, dyreliv mm.. Vi tjekker selvfølgelig alle varer inden afsendelse så vi kan garantere at produktet er frit for fejl og mangler. Vores fuldt udstyrede værksted, varetager alle former for reparationer og vi har gennem årene påtaget os mange forskellige specialopgaver, som f.eks. restaureringen af et næsten 100 år gammelt Jens Olsen teleskop og håndkikkerter fra Kongeskibet Dannebrog.
Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Købte en stjernekikkert januar 2026, flink medarbejder jeg snakkede med i telefonen og hurtig levering, kun 2 dage, selvom den skulle leveres på Bornholm👍

Respuesta de Kikkert-teleskophuset
Rigtig god service og venlig betjening. Da jeg kontaktede dem telefonisk fik jeg venlig betjening, der kunne forklare om produktet og undersøge leveringstid.
Den forventede leveringstid var som aftalt, og produktet fungerer meget fint. Kikkert-teleskophuset kan klart anbefales.

Respuesta de Kikkert-teleskophuset
Jeg stod og manglede en husmandskikkert og fandt hos kikkerthuset et stort udvalg og en meget grundig beskrivelse, med plusser og minusser, af den valgte kikkert.
Dertil lynhurtigt levering og følelsen af at have handlet med en specialforretning & et grundigt firma, som jeg bestemt kan anbefale.

Respuesta de Kikkert-teleskophuset
Efter at have haft en scoopekikkert i et stykke tid, hvor jeg havde problemer med at få et godt billede af en rød glente i luften. Købte jeg
15068 Bresser 2K WiFi
okularkamera med
display (Ø30-65mm)
999,00 DKK
Denne kunne jeg sætte på kikkerten og fokusere på min tablet.
Er meget nemmere
Kan kun anbefale det

Respuesta de Kikkert-teleskophuset
Super service! Bestilte nogle varer og havde nogle spørgsmål, som jeg sendte via nettet. Fik meget hurtige svar på det, jeg spurgte til, så jeg kunne bestille det rigtige udstyr.
Der var lidt længere leveringstid end først oplyst. Sendte mail og fik hurtigt svar, at varen var forsinket, og den ville blive leveret så hurtigt som muligt. 2 dage efter havde jeg mine varer.

Respuesta de Kikkert-teleskophuset
Havde først afgivet en ordre på et beløb over fri fragt, lige efter afgav jeg så en ordre mere til beløb under fri fragt øv 39 kr oven i! Da jeg så modtager ordre 1 og 2 i samme forsendelse ligger der en besked i kassen - vi har samlet dine ordre i en forsendelse og refunderer 39 kr! Det er god service, så derfor 5 stjerne. Jeg kommer til at handle her igen.

Nem og hurtig betjening!
Stort og fedt udvalg
Bestilte 5 varer kl 22, de var hos mig 1.5 døgn senere :)

Respuesta de Kikkert-teleskophuset
købte en vejrstation, men kunne ikke logge på server, efter mail med billeddokumentation har jeg intet hørt.
alt er gået efter bogen med omfattende dokumentation.
men det virker ikke

Respuesta de Kikkert-teleskophuset
Nemt at handle her. Gode produkter og hurtig levering

Respuesta de Kikkert-teleskophuset
Tak for en god oplevelse.
Det var 3. gang jeg købte kikkert og den samme gode service hver gang.

Respuesta de Kikkert-teleskophuset
God service og hurtig levering og jeg handler helt klart her igen.

Respuesta de Kikkert-teleskophuset
Super nemt. Hurtig levering. Og jeg fik endda rabat, selv om jeg ikke kunne finde ud af at taste rabatkode ind 😄 det "kostede" blot et hurtigt tlf.opkald til en super behagelig ung mand 😄

Respuesta de Kikkert-teleskophuset
Det hele kom til tiden, ingen problemer :-)

Fantastisk god service.
Hurtig afsendelse af vare.

Respuesta de Kikkert-teleskophuset
Fine ting. Lille fin bog, som er nem at have med i skoven

Respuesta de Kikkert-teleskophuset
Hurtig levering og kvalitets produkter

Super oplevelse.
Søde og rare og gode til at vejlede også efter køb.
God kvalitet af kikkert.
Hurtig ekspedition af ordren