Kikkert-teleskophuset Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service. Blev kontaktede telefonisk ift. det produkt jeg havde bestilt da det var udsolgt men var på lager i army grøn farve som var lige så fin som den sorte jeg havde bestilt. Fik så... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Insekt& dåse dobbeltlup til børn fandt jeg hurtigt ved søgning på nettet. Efter let bestilling og hurtig levering, fik jeg et kvalitetsprodukt, der har fulgt mit barnebarn på 5 år hele ferien. Han bru... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har netop handlet hos kikkert-teleskophuset.dk, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Hjemmesiden er nem og overskuelig at finde rundt på, og deres udvalg er virkelig imponerende. Mit produkt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg søgte på nettet efter den vare jeg skulle bruge. På Kikkert og Teleskophuset fandt jeg et godt produkt og til en god pris. Bestilling og betaling gik hurtigt og jeg fik en besked om tidspunkt for... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de binoculares
  2. Tienda de electrónica
  3. Tienda de telescopios

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vi råder blandt andet over følgende mærker; Astro, Bresser, Explore Scientific, Opticron, iOptron, Lunt Solar Systems, The Imaging Source, Fujinon, Meade Instruments, Coronado, National Geographic, Weaver, Baader Planetarium, Teleskope Service, GSO, Kendrick, SkyShed, Nikon, Vixen, Welter Optics, Vortex Optics mf.. Med vores brede udvalg kan du med andre ord altid finde lige præcis det du står og mangler, lige meget om du interesserer dig for astronomi, jagt, golf, natur, dyreliv mm.. Vi tjekker selvfølgelig alle varer inden afsendelse så vi kan garantere at produktet er frit for fejl og mangler. Vores fuldt udstyrede værksted, varetager alle former for reparationer og vi har gennem årene påtaget os mange forskellige specialopgaver, som f.eks. restaureringen af et næsten 100 år gammelt Jens Olsen teleskop og håndkikkerter fra Kongeskibet Dannebrog.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

286 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Absolut god service

Absolut god service. Den pakkeshop jeg havde valgt, ville være lukket, når min pakke kom. Så gjorde KT huset den ulejlighed, at ringe til mig, og foreslå anden pakkeshop.
Sq go stil.

19 de diciembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Fin levering men dårligt produkt markedsført som kvalitet

Jeg er i tvivl om jeg kan give 2 eller 3 stjerner. Jeg købte et Bresser 2k okularkamera. Men kameraet har så ringe opløsning at det er bedre at bruge mobiltlf til at tage fotos gennem teleskop.
Kikkert-teleskophuset leverede hurtigt og fint da jeg bestilte varen. Eneste minus er at de markedsfører varen som en super løsning til foto gennem kikkert. Det er ikke min oplevelse.

7 de diciembre de 2025

Respuesta de Kikkert-teleskophuset

Hej Allan mange tak for din anmeldelse. Vi har solgt flere hundrede i Dk af dette produkt uden klager, så det er ekstra ærgerligt at høre, at du oplever opløsningen som dårligere end din mobiltelefon direkte gennem kikkerten. det er faktisk ret almindeligt,at et dedikeret oklar-kamera giver et lidt blødere eller mindre skarpt billede end en moderne smartphone-kamera,når man zoomer meget ind.Smartphone har ofte bedre billedbehandling(HDR,skarpheds forstærkning, mens okular-kameraet giver et mere råt billede,der er tættere på det du ser i okularet.derfor vælger nogle kunderat bruge deres mobil+universal smartphone-holder til fotos, mens okular-kameraet er bedre til video og live -visning på større skærm.
1.sørg for kameraet sidder helt centret og fastspændt
2.skru langsom på fokuseringen på teleskopet(små justeringer gør stor forskel)
3.Brug appens manuelle indstillinger (eksponeringstid ISO)
Hvis det stadig ikke bliver bedre, så skriv til info@kikkert-teleskophuset.dk eller ring 81918888 så finder vi en løsning fx retur til kreditering og pengene tilbage.
MVH. kikkert-teleskophuset.dk

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vildledende billeder – man får kun det halve af det viste

Jeg købte et sæt walkie-talkier hos Kikkert-teleskophuset. På produktbilledet er der tydeligt afbilledet 4 enheder, men ved modtagelse viste pakken sig kun at indeholde 2 stk.

Jeg har efterfølgende talt med Inge fra butikken. Hun har formelt set ret i, at det står nævnt nederst i en lang produktbeskrivelse, at pakken kun indeholder 2 stk. Men når hovedbilledet viser 4 håndsæt, føler jeg mig bevidst vildledt. Det er desværre dårlig stil at bruge billedmateriale, der ikke stemmer overens med pakkens reelle indhold.

Jeg må tage ved lære og læse alt "det med småt" en ekstra gang i fremtiden. Samtidig vil jeg kraftigt opfordre butikken til at opdatere deres billeder, så de rent faktisk viser det produkt, man køber, i stedet for at skabe falske forventninger.

Juridisk set: Inden for markedsføringsloven taler man ofte om, at det samlede indtryk ikke må være vildledende. Hvis hovedbilledet viser fire produkter, men man kun får to, så er det vildledende – også selvom det står med småt i bunden. Billeder vægter tungt i kundens opfattelse.

18 de diciembre de 2025

Hej Allan
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. VI beklager produktbilledet har givet anledning til forvirring og skuffelse.
Walkie-talkierne sælges som et sæt med 2 stk hvilket er angivet i produktbeskrivelsen. Billederne er leverandørbilleder, som viser produktet i de farver, det findes i, men vi kan godt se, at dette ikke har været tydeligt nok.
Din feedback er taget til efterretning, og vi vil gennemgå produktets billedmateriale for at sikre en mere klar og korrekt forventningsafstemning fremover.
Det har naturligvis ikke været vores intention at vildlede, og vi er kede af din oplevelse.
Med venlig hilsen
Kikkert-teleskophuset Du ønskes en God Jul

Fik leveret pakken på 3 hverdag

Fik leveret pakken på 3 hverdag , selvom der stod 1-2 hverdage. Men når man tænker på at det var Black Friday så synes jeg det er godt klaret. Pakken var virkelig godt pakket ind. Og vi er rigtig glade for købet.

30 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og nem handel af julegave

Hurtig og nem handel af julegave, som vil vække glæde d 24.

2 de diciembre de 2025

Respuesta de Kikkert-teleskophuset

Mange tak for de 5 stjerner, hvor er det skønt med sådan en tilbagemelding, håber gavemodtageren bliver glad for gaven . Mvh.Kikkert-Teleskophuset.dk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik en lynhurtig levering og vil…

Jeg fik en lynhurtig levering og vil klart anbefale andre at handle hos dem

1 de diciembre de 2025

Respuesta de Kikkert-teleskophuset

Mange tak for de 5 stjerner, hvor er det skønt med sådan en tilbagemelding, og din fine anbefaling. Mvh.Kikkert-Teleskophuset.dk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget hurtig og venlig betjening

Meget hurtig og venlig betjening, og ordren, som er en julegave, ser meget fin ud. Jeg glæder mig til at give gaven, som jeg også fik til en god pris.

28 de noviembre de 2025

Respuesta de Kikkert-teleskophuset

Mange tak for de 5 stjerner, hvor er det skønt med sådan en tilbagemelding , håber gavemodtageren bliver glad for gaven.Mvh.Kikkert-Teleskophuset.dk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget informativ hjemmeside - let at bestille

Gode beskrivelser af produkterne som gør det lettere at bestille det som en gave. Hurtig levering trods black week. Meget tilfreds med købet

29 de noviembre de 2025

Respuesta de Kikkert-teleskophuset

Mange tak for de 5 stjerner, hvor er det skønt med sådan en tilbagemelding ,selv på en black week hvor vi alle løb stærkt nåede vi i mål. Mvh.Kikkert-Teleskophuset.dk

God behandling

Levering perfekt, som nu ligger klar under juletræet til børnebørnene. Spurgte til en udsolgt vare og fik besked med det samme om komme de levering.

15 de diciembre de 2025

Respuesta de Kikkert-teleskophuset

Mange tak for de 5 stjerner, hvor er det skønt med sådan en tilbagemelding, håber børnebørnene bliver glade for gaverne Mvh.Kikkert-Teleskophuset.dk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og professionel behandling af…

Hurtig og professionel behandling af ordre, også hurtig levering, det har været en yderst positiv oplevelse at handle med Kikkert-teleskophuset

4 de diciembre de 2025

Respuesta de Kikkert-teleskophuset

Mange tak for de 5 stjerner, hvor er det skønt med sådan en tilbagemelding ,Mvh.Kikkert-Teleskophuset.dk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Da denne bestilling er en gave

Da denne bestilling er en gave, kan jeg ikke udtale mig om selve produktet pt, men ordre gangen og leveringen gik kun hurtigt og jeg er fuldt ud tilfreds indtil videre.

12 de diciembre de 2025

Respuesta de Kikkert-teleskophuset

Mange tak for de 5 stjerner, hvor er det skønt med sådan en tilbagemelding , vi håber gavemodtageren bliver glad for gaven Mvh.Kikkert-Teleskophuset.dk

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.