Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super leuke boekjes, ook als er iets is zoals een verandering in abonnement, is het snel opgelost! Ideaal voor ouders die niet goed weten welke boekjes leuk zijn want je krijgt verschillende soorten... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn zoon vond de boeken fantastisch en sommige zeer interessant . Voor nu gaan we er even mee stoppen maar we komen zeker terug . Alvast bedank en nogmaals onze excuses.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I subscribed their service as they were telling free books and they kept on sending me with each factuur getting higher and higher in amount... For me it is a total scam... Be careful.

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

4,2

Todas las opiniones

151 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooi alternatief als je geen bibliotheek hebt in de buurt

Ik heb niet meteen een bibliotheek in de buurt en voed mijn kind tweetalig op. Het Frans domineert vaak dus echt top dat we zo via aangepaste literatuur het Nederlands kunnen implementeren zonder zorgen over welk boek, waar beginnen, wanneer afhalen etc. Top initiatief, vooral voor ouders die zo min mogelijk beeldscherm willen!

11 de agosto de 2026

Super leuke boekjes!

Ideaal voor ouders die niet goed weten welke boekjes leuk zijn want je krijgt verschillende soorten boekjes.

27 de julio de 2026

Al jaren klant

Al jaren klant, dus al een hele boekenkast vol. Heel leuke boekjes mogen ontvangen. Elke keer een verrassing in onze brievenbus. Top!

5 de agosto de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

OPLICHTING!!!

OPLICHTING!!!

Blijf hier aub ver weg! Dit zijn oplichters die aan telefoon jou een abonnement aansmeren en gewoonweg liegen!

Aan de telefoon werd mij verteld dat ik enkel €7,95 verzendkosten moest betalen. Geen woord over een “kennismakingspakket” of dat de volgende boeken ineens €16,95 zouden kosten. Dat verhaal kwam pas achteraf.

Nog straffer: nog vóór ik mijn pakket had ontvangen, kreeg ik al een mail dat ik binnen enkele dagen moest betalen of ik riskeerde meteen administratieve kosten. Serieus? Het pakket was nog niet eens geleverd.

Voor mij voelt dit als klanten lokken met onvolledige informatie en hen daarna meteen onder druk zetten met herinneringen en extra kosten. Het komt op mij over alsof dit gewoon deel uitmaakt van hun manier van werken.

Er is ook geen fatsoenlijk telefoonnummer om dit op te lossen. Ik dien hierover klacht in bij de bevoegde instanties, puur uit principe.

Voor mij nooit meer. Wees gewaarschuwd.

7 de julio de 2026

Service altijd top

Service altijd top! Als ik mijn boeken niet had ontvangen. Direct opnieuw verstuurd en ontvangen. Snelle respons en leuke boeken aan lage prijs! Al jaren klant

10 de julio de 2025

Super leuk boekenpakket

Super leuk boekenpakket aangepast aan de leeftijd van onze baby. Ons zoontje is nu 4,5 maand, maar kijkt al heel alert en geïnteresseerd naar de boekjes wanneer we eruit vertellen.

5 de julio de 2026

fantastisch!

Heel leuk jullie boeken te mogen ontvangen! Ons zoontje is er heel blij mee bij het voorlezen voor het slapengaan.
Alsook de stickerboeken zijn fantastisch!
Hier een zeer tevreden kind, dus ook ouders.

3 de julio de 2026

Top! Top! Top!

Elke keer opnieuw wondermooie boeken die perfect bij de leeftijd van ons zoontje past.
Daarnaast een geweldige service en zijn ze mega goed bereikbaar! Top top top!

1 de julio de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.