Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb niet meteen een bibliotheek in de buurt en voed mijn kind tweetalig op. Het Frans domineert vaak dus echt top dat we zo via aangepaste literatuur het Nederlands kunnen implementeren zonder zorg... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super leuke boekjes, ook als er iets is zoals een verandering in abonnement, is het snel opgelost! Ideaal voor ouders die niet goed weten welke boekjes leuk zijn want je krijgt verschillende soorten... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn zoon vond de boeken fantastisch en sommige zeer interessant . Voor nu gaan we er even mee stoppen maar we komen zeker terug . Alvast bedank en nogmaals onze excuses.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I subscribed their service as they were telling free books and they kept on sending me with each factuur getting higher and higher in amount... For me it is a total scam... Be careful.

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

4,2

Todas las opiniones

151 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik ben heel content geweest met het boekenpakket

Ik ben heel content geweest met het boekenpakket mijn dochter kreeg iedere maand een mooi aanbod van boekjes vanaf ze baby was tot nu peuter/kleuter ze had er altijd veel plezier van vooral de kleurboekjes met stickers 🙂
Wie weet in de toekomst misschien nog eens klant te worden maar voor de moment nu efkes genoeg boekjes

5 de mayo de 2026

Heel mooie boeken

Heel mooie boeken, altijd interessant om te lezen. Pakket komt altijd op tijd en zijn verschillende boeken bij diverse thema's. Echt een aanrader voor opvang of crèche

28 de abril de 2026

Fantastisch

Wij hebben nu een jaar het abonnement en de boekjes zijn hier steeds een succes. Het is fantastisch om elke maand nieuwe boekjes te kunnen voorlezen en samen te ontdekken. Voor een zeer schappelijke prijs.

24 de abril de 2026

Super!!!

Gemakkelijke levering, achteraf te betalen (qr ook aanwezig dus snel betaald)
Toffe boekjes
Frequentie levering gemakkelijk aan te passen
Klantengegevens staan steeds op label paketje dus alle gegevens zijn snel bij de hand om het te doen.
Aanpassen zelf gaat ook vlot, 1 kort formuliertje invullun en alles klaar.
Heel gebruiksvriendlijk!

13 de abril de 2026

Wat een gemak

Heel fijn om op regelmatige tijdstippen boekjes in de bus te ontvangen die afgestemd zijn op de leeftijd van mijn kind. Geen tripjes naar de bibliotheek meer of keuzestress welk boek te nemen.

1 de abril de 2026

Top! Zeker aan te raden.

Heel leuke boekjes! Ideaal om verschillende boekjes in huis te halen, aangepast aan de leeftijd van je kindje. Er zit ook telkens voldoende variatie in, van leuke voorleesverhaaltjes tot kleurboekjes.

10 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leesplezier voor jong en oud

De dochter vond het heel goed om dat het aanbod wat ze kreeg heel divers was ze heeft alles wel meerdere keren gelezen ook de raadseltjes puzzels en spellen gedaan bedankt hiervoor en doe vooral zo verder

9 de abril de 2026

Zeer leuke boekjes

Zeer leuke boekjes volgens leeftijd van je kind. Goed dat we nu het pakket kunnen aanpassen naar eigen wens.

22 de marzo de 2026

Flexibel abonnement

Fijne boekjes afgestemd op de leeftijd van je kind. Via de website kan je zelf de leeftijdscategorie en de frequentie van de pakketjes aanpassen.
Voor nu zijn we fan. Hopelijk loopt ook alles even vlot als we in de toekomst genoeg boeken in huis hebben, en het abonnement wensen op te zeggen.

17 de marzo de 2026

Heel tevreden!

Elke maand opnieuw keken we uit naar de leuke boeken! Goede en duidelijke communicatie met de hulpservice en ze reageren heel snel op al je vragen.
We zullen nog veel én lang genot hebben van de vele mooie boeken!

16 de marzo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prijs-kwaliteit is top!

Ik vind de prijs-kwaliteit heel goed. Het is een leuke manier om kinderboeken te verzamelen vanaf de geboorte, zonder het te voelen in je portemonnee. Je kan ook kiezen hoe vaak je een pakket krijgt. Heel vriendelijk bij vragen .

11 de marzo de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.