Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb niet meteen een bibliotheek in de buurt en voed mijn kind tweetalig op. Het Frans domineert vaak dus echt top dat we zo via aangepaste literatuur het Nederlands kunnen implementeren zonder zorg... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super leuke boekjes, ook als er iets is zoals een verandering in abonnement, is het snel opgelost! Ideaal voor ouders die niet goed weten welke boekjes leuk zijn want je krijgt verschillende soorten... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn zoon vond de boeken fantastisch en sommige zeer interessant . Voor nu gaan we er even mee stoppen maar we komen zeker terug . Alvast bedank en nogmaals onze excuses.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I subscribed their service as they were telling free books and they kept on sending me with each factuur getting higher and higher in amount... For me it is a total scam... Be careful.

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

4,2

Todas las opiniones

151 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Positieve ervaring!

Mooie boekjes en correcte informatie langs de telefoon.
Makkelijk om het abonnement aan te passen als je een andere frequentie wilt.

19 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ten eerste wordt ik opgebeld door dit…

Ten eerste wordt ik opgebeld door dit bedrijf, ze dwingen je bijna om toe te zeggen voor hun boekenverkoop. Daarnaast kende ze heel mijn informatie: mijn telefoonnummer, mijn naam, mijn adres.
Bij een herinnering van de betaling wordt er direct 3,95€ bijgerekend.

Degoutant wurgcontract.

De boeken vond ik ook niet op maat van mijn kindje. Te moeilijk & te saai.

13 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super leuk om steeds verwent te worden…

Super leuk om steeds verwent te worden met leuke boeken. Nieuwe uitdagingen en zo leer je ook steeds wat anders kennen voor een mooie prijs! Aanrader voor iedereen. Wij doen dit nu al zeker 4jaar om de 3 maand en onze zoon kijkt steeds uit naar het volgend pakket in onze brievenbus.

16 de enero de 2026

Leuk concept

Heel leuk concept om je kinderen aan het lezen te krijgen (én te houden) Het boekenpakket komt op hun eigen naam toe in een aantrekkelijke cadeauverpakking en bestaat uit een goede mix van leesboeken, strips en doe-boeken, telkens aangepast aan hun leeftijd en niveau. Onze drie kinderen hebben hier allemaal jarenlang van genoten.

7 de enero de 2026

topboekjes

Het zijn topboekjes, mijn dochter heeft er uren plezier mee! Ze kan niet bijhouden met lezen😁
We komen zeker snel weer terug, raad het iedereen aan!

5 de enero de 2026

geldklopperij

geldklopperij! Beide kinderen hadden een abonnement. 1 abonnement was al langer opgezegd en toch kregen wij nog pakketten aan. Daarna zette ik voor het andere kind ook het abonnement stop. Tot op heden krijg ik nog steeds mails voor te betalen ondanks ik niets meer ontvang!
Meermaals contact opgenomen en het stopt niet!
Als ze antwoorden geven ze altijd als reactie "je krijgt nog 1 pakket na opzegging en dan stopt het" Na 2 maanden blijft het nog steeds doorgaan. Ze sturen inderdaad niets meer op maar de vraag voor betalingen blijft. Ook heb ik 2 kinderen en krijgen mijn man en ik beiden 2 mails aan per kind...

30 de diciembre de 2025

Oplichterij

Oplichterij! Ze belden me op uit het niets … ik wist niet dat ik een abonnement had maar kreeg ineens boeken in de bus met factuur! Ook heel erg onvriendelijk!

30 de diciembre de 2025

Leuke boeken

Onze dochter is altijd zeer blij als het nieuwe boekenpakket aangekomen is. Ze is heel geïnteresseerd in boeken. Dit is een leuke kans om haar met veel boeken te laten kennismaken. Dit zorgt ervoor dat ze ook al een rijke woordenschat heeft.

19 de diciembre de 2025

Leuke boekjes

Leuke boekjes, aangepast aan de leeftijd, altijd correct toegestuurd/ vlotte communicatie.

14 de diciembre de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.