Ik heb niet meteen een bibliotheek in de buurt en voed mijn kind tweetalig op. Het Frans domineert vaak dus echt top dat we zo via aangepaste literatuur het Nederlands kunnen implementeren zonder zorg... Ver más
Super leuke boekjes, ook als er iets is zoals een verandering in abonnement, is het snel opgelost! Ideaal voor ouders die niet goed weten welke boekjes leuk zijn want je krijgt verschillende soorten... Ver más
Mijn zoon vond de boeken fantastisch en sommige zeer interessant . Voor nu gaan we er even mee stoppen maar we komen zeker terug . Alvast bedank en nogmaals onze excuses.
I subscribed their service as they were telling free books and they kept on sending me with each factuur getting higher and higher in amount... For me it is a total scam... Be careful.
No consta que solicite reseñas
La gente también ha visto
Elke maand opnieuw een leuke verassing…
Elke maand opnieuw een leuke verassing in de bus! Ook ons zoontje vind het keer op keer heel fijn om zijn “cadeautje” open te maken en samen meteen te lezen.
Goede kwaliteit
Boeken worden steeds mooi op tijd geleverd. De boeken zijn van goeie kwaliteit.
Top service!
Levering is steeds op tijd en goed aangekomen. Snelle klantenservice indien er iets zou schelen aan de boeken. Betalen na ontvangst vind ik ook een pluspunt. Enkel goede ervaringen hier!
Elk kwartaal een feestje in de brievenbus
Ons zoontje vond het geweldig om in de boekjes te bladeren en naar de verhaaltjes te luisteren. Elk kwartaal is het een klein moment van magie—de verhalen zijn speels, kleurrijk en perfect afgestemd op zijn leeftijd. Echt een aanrader voor jonge boekenliefhebbers!
Steeds zeer tevreden over het diverse…
Steeds zeer tevreden over het diverse aanbod van boekjes die we maandelijks ontvangen! Een aanrader om kinderen op jonge leeftijd al in contact te brengen met boeken.
Bedankt Kinderplezier!
Ik neem boekjes elk trimester en de kinderen zijn er gek op ! Voor deze prijs krijg je iedere keer een mooi pakketje met verschillende soorten boeken in, van werkboekjes, leesboekjes tot boeken met stickers! Bedankt Kinderplezier !!
Top!
Mijn zoontje is altijd blij als hij zo een pakje ziet!
Leuke boekjes en ook heel makkelijk omdat ik zelf nooit keuzes kan maken tussen alle boekjes welke ik zou moeten kopen.
Maandelijks lees plezier
Mijn dochter is zo blij als we elke maand een nieuw pakketje boeken aankrijgen en nu ze leert lezen kan ik ze helpen om ze zelf te leren lezen
Schandalig,oplichterij!
Schandalig,oplichterij!
Uit het niets opgebeld worden en uiteindelijk akoo
Super toffe en kwalitatieve boekjes 🤩
Leuke en kwalitatieve boeken
Ik ontvang al 4 jaar boeken via Kinderplezier, en ik ben altijd supertevreden!
Altijd leuke en kwalitatieve boeken gekregen. De klantenservice is top, vriendelijk en behulpzaam. Wat wil een mens nog meer?
Duidelijke en makkelijke aanmelding en…
Duidelijke en makkelijke aanmelding en eventuele wijzigingen via de site te doen. Geen moeilijke poespas.
Super vriendelijke communicatie
Super vriendelijke communicatie! Boekjes worden altijd super goed verpakt verzonden en altijd ruim op tijd. Echt heel fijn om hier de nijntjescollectie zo te kunnen verzamelen voor mijn zoontje.
Wij keken steeds uit naar het pakketje…
Wij keken steeds uit naar het pakketje in onze bus! Toen er eens een beschadigd boekje tussen zat werd dat zonder moeite vervangen. :-)
Leuke diverse boeken
Wij hebben 9 jaar van de boeken mogen genieten. Veel voorleesboeken en uiteindelijk boeken om zelf te lezen. Aanbod is heel divers.
Leuk initiatief
Het is een heel leuk concept om maandelijks boeken te ontvangen naar gelang de leeftijd van je kind. De klantendienst antwoord heel duidelijk en snel als je vragen hebt. De prijs is ook echt heel goed voor wat je krijgt ik ben hier zeer tevreden over.
snelle klantenservice
Ik had een opmerking omtrent een ontvangen pakket en ik stuurde ‘‘s avonds een contactformulier om hier melding van te maken. Die zelfde avond kreeg ik al een duidelijk antwoord terug. Had ik niet verwacht!
Zonder dat je het weet heb je abonnement
Zeer onduidelijk dat dit om maandelijks abonnement gaat. Zonder dat je het weet krijg je boeken toe met factuur.
Echter wordt het via platformen aangeboden als een éénmalig gratis boekenpakket.
Indien je na ontdekken wil annuleren hang je verplicht vast aan nog een maand van boeken, die je niet wenst.
Komt in de buurt van false advertising/oplichterij.
Heel fijn assortiment boekjes
Heel fijn assortiment boekjes, perfect geschikt voor de leeftijd van mijn zoontje.
Super!