Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb niet meteen een bibliotheek in de buurt en voed mijn kind tweetalig op. Het Frans domineert vaak dus echt top dat we zo via aangepaste literatuur het Nederlands kunnen implementeren zonder zorg... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super leuke boekjes, ook als er iets is zoals een verandering in abonnement, is het snel opgelost! Ideaal voor ouders die niet goed weten welke boekjes leuk zijn want je krijgt verschillende soorten... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn zoon vond de boeken fantastisch en sommige zeer interessant . Voor nu gaan we er even mee stoppen maar we komen zeker terug . Alvast bedank en nogmaals onze excuses.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I subscribed their service as they were telling free books and they kept on sending me with each factuur getting higher and higher in amount... For me it is a total scam... Be careful.

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

4,2

Todas las opiniones

151 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Top service!

Levering is steeds op tijd en goed aangekomen. Snelle klantenservice indien er iets zou schelen aan de boeken. Betalen na ontvangst vind ik ook een pluspunt. Enkel goede ervaringen hier!

12 de septiembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Elk kwartaal een feestje in de brievenbus

Ons zoontje vond het geweldig om in de boekjes te bladeren en naar de verhaaltjes te luisteren. Elk kwartaal is het een klein moment van magie—de verhalen zijn speels, kleurrijk en perfect afgestemd op zijn leeftijd. Echt een aanrader voor jonge boekenliefhebbers!

11 de septiembre de 2025

Bedankt Kinderplezier!

Ik neem boekjes elk trimester en de kinderen zijn er gek op ! Voor deze prijs krijg je iedere keer een mooi pakketje met verschillende soorten boeken in, van werkboekjes, leesboekjes tot boeken met stickers! Bedankt Kinderplezier !!

10 de septiembre de 2025

Top!

Mijn zoontje is altijd blij als hij zo een pakje ziet!
Leuke boekjes en ook heel makkelijk omdat ik zelf nooit keuzes kan maken tussen alle boekjes welke ik zou moeten kopen.

8 de septiembre de 2025

Leuke en kwalitatieve boeken

Ik ontvang al 4 jaar boeken via Kinderplezier, en ik ben altijd supertevreden!
Altijd leuke en kwalitatieve boeken gekregen. De klantenservice is top, vriendelijk en behulpzaam. Wat wil een mens nog meer?

20 de agosto de 2025

Super vriendelijke communicatie

Super vriendelijke communicatie! Boekjes worden altijd super goed verpakt verzonden en altijd ruim op tijd. Echt heel fijn om hier de nijntjescollectie zo te kunnen verzamelen voor mijn zoontje.

13 de agosto de 2025

Leuk initiatief

Het is een heel leuk concept om maandelijks boeken te ontvangen naar gelang de leeftijd van je kind. De klantendienst antwoord heel duidelijk en snel als je vragen hebt. De prijs is ook echt heel goed voor wat je krijgt ik ben hier zeer tevreden over.

9 de agosto de 2025

snelle klantenservice

Ik had een opmerking omtrent een ontvangen pakket en ik stuurde ‘‘s avonds een contactformulier om hier melding van te maken. Die zelfde avond kreeg ik al een duidelijk antwoord terug. Had ik niet verwacht!

7 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zonder dat je het weet heb je abonnement

Zeer onduidelijk dat dit om maandelijks abonnement gaat. Zonder dat je het weet krijg je boeken toe met factuur.
Echter wordt het via platformen aangeboden als een éénmalig gratis boekenpakket.

Indien je na ontdekken wil annuleren hang je verplicht vast aan nog een maand van boeken, die je niet wenst.

Komt in de buurt van false advertising/oplichterij.

7 de agosto de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.