Mit første besøg hos Henriette og jeg var fuldstændig tryg. Super dygtig, lytter til ens ønske og er meget omhyggelig og går op i at det er æstetisk. Hun er god til at fortælle hvad hun vil bruge af f... Ver más
La empresa ha respondido
Hos Henriette er man super tryg. Hun er så god til at gøre det naturligt og er ærlig og realistisk - hvilket er super rart. Er kommet hos Henriette igennem flere år nu og hun gør et fantastisk stykke... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Kosmetisk Klinik Næstved! Man bliver taget imod med et smil, og stemningen er både rolig, tryg og virkelig professionel. Det mærkes tydeligt, at der bliver la... Ver más
Rigtig god behandling.
La empresa ha respondido
God tid til din behandling • høj sikkerhed • kvalitetsprodukter • tryghed • naturlige og harmoniske, æstetiske resultater
Kirkestræde 3, 4700, Næstved , Dinamarca
ENDELIG fik jeg taget mig sammen og har i dag fået lavet læber hos Henriette og jeg ville lyve hvis jeg påstod at der IKKE blev fældet en tåre, da læberne var færdige! 😍 Resultat: 10/10!!!
Af hjertet TAK Henriette! 🫶
Henriettes evner med en nål og lidt 'tryllevæske' er out-of-this-world! 😍

Respuesta de Kosmetisk Klinik Næstved
Jeg er simpelthen så glad! Henriette er så dygtig, og behandler med ærlige æstetiske øjne. Jeg er så glad for resultatet. Jeg ser både yngre og friskere ud. Det er simpelthen så professionelt håndværk. - også har hun bare en rigtig god energi. Skønt at komme i klinikken

Respuesta de Kosmetisk Klinik Næstved
Fantastisk arbejde udført af Henriette. Jeg kunne ikke drømme om at lade andre behandle mig. Professionel, tryg og ærlig behandling.

Respuesta de Kosmetisk Klinik Næstved
Har været hos Henriette 3 gange er simpelhen så glad for resultatet..hun er meget kompetent og super sød..det ser meget naturlig nu ..elsker at komme der

Respuesta de Kosmetisk Klinik Næstved
Altid god og smilende behandling, med høj faglighed og service i højsædet. Jeg kommer altid derfra med følelsen af at være mega pæn og have fået mere end og forventet.
Kan kun komme med de bedste anbefalinger

Respuesta de Kosmetisk Klinik Næstved
Henriette er super dygtig og var meget omhyggelig med mig. Behandlingen var smertefrit og jeg følte mig tryg under hele behandlingen. Hun lyttede virkelig til mine behov og ønsker og resultatet blev mega flot! Er super tilfreds med min behandling hos hende, selvom jag skal køre 1,5 timer til Næstved ;)

Respuesta de Kosmetisk Klinik Næstved
Jeg er så glad for de behandlinger jeg får hos Henriette ☺️ Hun er god til at råde og vejlede, så man altid går derfra glad og tilfreds 🙏🏼 Og så er hun oven i købet sød og behagelig 😉

Respuesta de Kosmetisk Klinik Næstved
hver gang jeg er kommet hos Henriette, er jeg blevet mødt med smil og hjælpsomhed, fået forklaret, hvad der kunne blive lavet og hvad jeg kunne forvente. og jeg er altid gået tilfreds der fra

Respuesta de Kosmetisk Klinik Næstved
Henriette er helt fantastisk , hun er lyttende og samtidig den professionelle der fortæller hvad der kan lade sig gøre og med hvilken behandling der kommer bedst resultat ud af. Jeg har aldrig været i tvivl om den behandling/er jeg har fået er det helt rigtige til mig. Ku man bare give mere end 5 🌟

Respuesta de Kosmetisk Klinik Næstved
Kan kun give Kosmetisk Klinik og Henriette de bedste anbefalinger- Dejlig omgivelser-masser af tid til vejledning og skønnere kvinde findes ikke
Kærligst fra Linda Perz

Kan anbefales
Hurtigt og god behandling
Korrekt
Centralt beliggenhed

Respuesta de Kosmetisk Klinik Næstved
Man får den mest fantastiske og kyndige behandling hos Henriette 🌸

Respuesta de Kosmetisk Klinik Næstved
En virkelig dygtig og rar person, der ved hvad hun laver

Respuesta de Kosmetisk Klinik Næstved
Jeg har været hos Henriette nogle gange nu. Jeg oplever hver gang, at få god rådgivning og resultater som indfrier mine ønsker, samtidig med ikke at se overbehandlet ud. Kan virkelig varmt anbefale hende.

Jeg er fan!!!!
glæder mig til at komme igen i næste uge😃😃

Respuesta de Kosmetisk Klinik Næstved
Professionel, dygtig, imødekommende, perfektionistisk og behagelig oplevelse hos Henriette🌸

Respuesta de Kosmetisk Klinik Næstved
Et fantastisk sted at komme. Og jeg bliver altid perfekt vejledt, og aldrig påduttet nogen ting. Henriette får mine 5 stjerner

Respuesta de Kosmetisk Klinik Næstved
Jeg føler mig altid velkommen, set og hørt i mine ønsker, hvor der gives professionel vejledning, Den udførte behandling har altid været i top.

Respuesta de Kosmetisk Klinik Næstved
Más información sobre otros tipos de reseñas.