Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mit første besøg hos Henriette og jeg var fuldstændig tryg. Super dygtig, lytter til ens ønske og er meget omhyggelig og går op i at det er æstetisk. Hun er god til at fortælle hvad hun vil bruge af f... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hos Henriette er man super tryg. Hun er så god til at gøre det naturligt og er ærlig og realistisk - hvilket er super rart. Er kommet hos Henriette igennem flere år nu og hun gør et fantastisk stykke... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Kosmetisk Klinik Næstved! Man bliver taget imod med et smil, og stemningen er både rolig, tryg og virkelig professionel. Det mærkes tydeligt, at der bliver la... Ver más

Información sobre la empresa

1. Auxiliar técnico sanitario
  2. Salón de belleza
  3. Spa facial
  4. Clínica dermatológica

Escrito por la empresa

God tid til din behandling • høj sikkerhed • kvalitetsprodukter • tryghed • naturlige og harmoniske, æstetiske resultater

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og behandling.

Både service og behandling er fantastisk i denne klinik, vil på ingen måde benytte mig af andre kliniker eller behandler.
Henriette er åben og ærlig om behandlinger, og der er altid tid til en lille snak omkring ens ønsker. Hun er ikke kun ude efter at tjene penge og det er et plus point :-)

Tusind tak Fatine❤️❤️

Fuldt ud tilfreds !

Henriette er fuldstændig nede på jorden, super dygtig til at udøve det man nu er kommet for at få. hun er smilende og imødekommende. Under behandling ser hun heeeelt koncentreret ud, hun har en rolig hånd og man er ikke i tvivl om at hun er dybt professionel !! 😂😅 jeg kommer aldrig til at benytte mig af andre. Det er helt sikkert. 👌🏻

tak Ulla 🤍koncentration er vigtigt ☺️så du står skarpt👌👌

Tryghed og fantastisk resultat

Tusind tak for fantastisk behandling. Det er altid en fornøjelse at komme hos dig.
Smil, imødekommenhed, professionel behandling og tryghed.
Og resultater er fuldkommen fantastiske.
Du er fantastisk ❤️

Tusind tak Sigita❤️❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har flere gange besøgt klinikken.

Jeg har flere gange besøgt klinikken, først ifb. med botox behandlinger og allerede ved første besøg var jeg imponeret over den professionelle stolthed Henriette har til sine behandlinger. Man føler sig tryg, hørt og vejledt! Og det var her jeg erkendte at ingen andre skulle behandle mit ansigt igen.

Senest har jeg fået lavet min overlæbe efter en kæbeoperation, og resultatet har resulteret i glædestårer og et om noget øget selvværd.

Kan kun anbefale kostmetisk klinik Næstved!

17 de julio de 2021

1000 tak Diana 🤍det betyder alt at se hvor glad du blev

Hilsen
kosmetisk sygeplejerske og indehaver af
KOSMETISK KLINIK NÆSTVED
Henriette Peters

Du behøver ikke at tage til Kbh for at få 1. klasses behandlinger

Høj faglighed kombineret med altid smilende og venligt personale.

Henriette er super dygtig. Hun giver sig tid til at lytte og kan med sin store erfaring hurtigt fortælle, hvad der rent teknisk skal til, for at opnå det ønskede resultat.

Det er trygt, at der er styr på sikkerhed, information, der bliver fulgt op på behandlingerne og fagligheden er i top.

Hyggelige, imødekommende lokaler, hvor man altid bliver budt velkommen.

Det er nemt at komme i kontakt både via telefon, hjemmeside og SoMe.
Og her i coronatiden havde jeg selv nogle it-problemer i forhold til lægebesøget. Men disse blev hurtigt løst, og jeg havde en rigtig god oplevelse her også.

15 de mayo de 2021

Respuesta de Kosmetisk Klinik Næstved

Tak🤍🤍Det er jeg rigtig glad for du oplever for det er vigtigt for mig at dem jeg behandler føler sig trygge, godt informerede og at jeg følger op på de behandlinger jeg laver

Hilsen
kosmetisk sygeplejerske og indehaver af
KOSMETISK KLINIK NÆSTVED
Henriette Peters

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.