Información sobre la empresa

1. Veterinario/a
  2. Hospital veterinario
  3. Servicio veterinario de emergencia

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Dyreklinik i Klarup nær Aalborg ejet af dyrlæge Birgit Nørgaard. Vaccination, tandrensning, behandling, røntgen mv. Tryghed og høj faglighed er nøgleordene.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,0

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Uprofessionel og ikke styr på deres ting!

Uprofessionel klinik. Havde bestilt en tid til sterilisation af vores hund og taget fri. Havde været i Mail korrespondence med klinikken over to dage op til og de havde selv sat tidspunktet med kort varsel. Havde sidst været i korrespondence med dem til middag dagen formanden vi skal møde med hunden kl 8.00. Da vi ankommer har de ikke os i kalenderen, de er endda så flabede at stå med åben dør ved siden af os og diskuterer hvor vidt vi ikke har svaret tilbage på
Mailen til trods for der har været korrespondence om indgrebet de sidste to dage op til, forberedelser og afhentning er aftalt. Om de havde kunnet presse os ind eller ej, så takkede vi nej. Det gav en klump i maven og en rigtig dårlig fornemmelse at de hverken havde styr på deres kalender, aftaler, mail korrespondancer eller hinanden. Man fik fornemmelsen af man var heldig hvis ens hund blev opereret for det rigtige. Vi har taget en fridag fredag igen og tager til vores vante dyreklinik. Hvor man både bliver mødt af smil og professionalisme.

17 de junio de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bestilte en tid til mine hunde

Bestilte en tid til mine hunde, blev oplyst jeg kunne komme samme dag kl 15,40,fik ikke oplyst andre tider, blev jeg spurgt om jeg ønskede en skuttid nej, sagde derfor ja tak, de lukker kl 17
Da jeg kom hjem og så regningen man får på mail, havde jeg betalt 265 kr for en akuttid, som jeg ikke havde bedt om, kunne sagtens have ventet tll dagen efter, forventer når man får en tid i åbningstiden at man ikke bliver afkrævet mere.. Føler mig snydt.. Damerne er søde og hjælpsomme, derfor 3 stjerner

2 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan kun være tilfreds med behandlingen …

Kan kun være tilfreds med behandlingen hos Klarup dyreklinik. Har fået min hund steriliseret idag, hvilket er gået rigtigt fint. God modtagelse, god afhentning med relevant information om de næste dages forløb...og nå ja, dyrlægens private mobilnummer i tilfælde at behov for dyrlægehjælp.

23 de noviembre de 2017

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.