Jeg kan varmt anbefale Aalborg Dyrehospital 👌👌👌👌👌 Der bliver taget hånd om både dyr og ejer, når man kommer 🥰. Det er en dyreklinik hvor der er stor faglighed og viden, samt fantastisk empati... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har benyttet mig af dyrlægerne 2 gange. Første gang var for at få aflivet nogle killinger, årsagen dertil er ligegyldig. Jeg indhentede et tilbud fra dyrlægerne inde ved storcenteret og... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har følt os super velinformerede af Michael ved vores første møde. Masser af info omkring bakterieflora, behandlingstyper mv. og Seki var helt teyg ved at komme et nyt sted hen. Så da vi ko... Ver más
La empresa ha respondido
Fagligt dygtigt, meget professionelt, nede på jorden og utroligt venligt personale. Min hund og jeg har fået den bedste behandling, både da han skulle behandles for slidgigt og knuder. Jeg er altid ve... Ver más
Vi er et team af højtuddannet dyrlæger og veterinærsygeplejersker. Vi tilbyder omsorg og ekspertise til hund, kat, kanin, marsvin, ilder og andre smådyr.
Fredrikstadvej 10, 9200, Aalborg SV, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
1286,86 kr lige ud ad vinduet!!!!
Første, eneste og sidste gang jeg sætter min ben der!!! Kom der fordi jeg for nyligt er flyttet til byen og ville undgå den lange transport til min tidligere dyrlæge.
Var forbi med min kat, som havde brug for dyrelægehjælp. Desværre kom vi ind til den mest distræte og fraværende dyrlæge. Selv ikke engang min kat kunne lide hende! Han er normalt yderst eksemplarisk hos dyrlægen og finder sig i ALT, men denne forfærdelige kvinde kunne ikke engang tage hans temperatur uden han protesterede! Derudover følte jeg ikke at hende dyrlægen reelt hørte på den problemstilling jeg præsenterede for hende. Derfor havde jeg også en underlig fornemmelse da jeg gik derfra! Blandt andet med besked om at tvangsfodre min kat, for at afhjælpe udfordringen med at få ham til at spise igen.
Som aftalt ringede samme dyrlæge dagen efter for at følge op på om den iværksatte behandling havde hjulpet. Hun startede med at fortælle, at hun haft ferie i tre uger, men nu var tilbage fra ferie og hun kunne se, at hun havde noteret, at hun skulle ringe til mig i dag. Jeg kunne så minde hende om, at det altså var dagen før vi havde været hos hende, og altså ikke før hun gik på ferie. Dyrlægen blev lettere forvirret, men sagde at hun blandede to patienter sammen, og at hun "nok ikke lige var kommet helt tilbage fra ferie endnu" (MEGET BETRYGGENDE IØVRIGT). Desuden blev jeg kun bekræftet i min oplevelse af, at hun ikke var særlig nærværende og tilstedeværende under konsultationen dagen før! Der var gået under 24 timer, og så kunne hun ikke engang huske, at vi havde været forbi dyrehospitalet dagen forinden...
Jeg kunne meddele hende, at behandlingen ikke havde hjulpet, men at jeg også havde en underlig fornemmelse da jeg gik derfra dagen før, og at jeg ikke helt følte, at hun havde lyttet til de observationer jeg havde gjort. Og at jeg derfor netop var på vej til min tidligere dyrlæge. Dertil begyndte hun at fortælle, at hun også havde observeret noget ved den ene kindtand og at min kat kan have smerter derfra og derfor ille vil spise. Ydermere fremlagde hun andre problemstillinger som også kunne være aktuelle at undersøge.
Jeg meddelte at jeg var sikker på at min vante dyrlæge også selv kunne vurdere, hvilke problemstillinger der kunne være aktuelle og at det ikke plejer at være en pengemaskine - som jeg føler besøget hos hende var.
Hun forklarede at jeg have betalt for at hun havde undersøgt min kat og skrevet journal. Og så fik hun iøvrigt også hurtigt afsluttet samtalen derefter.
Min kat modtog en helt anden behandling på det andet dyrehospital, som hurtigt hjalp og efter få dage var han helt frisk igen. Så jeg gav 1286,86 for en total ligegyldig behandling af min kat samt en yderst usympatisk og nedladende opførsel fra en distræt kvinde der ikke burde have med dyr at gøre!!!
Så hold jer væk fra Aalborg Dyrehospital - og hvis I alligevel tager derhen, så lad være med at få en tid hos Berit!!!
Jeg har benyttet mig af dyrlægerne 2 gange.
Første gang var for at få aflivet nogle killinger, årsagen dertil er ligegyldig. Jeg indhentede et tilbud fra dyrlægerne inde ved storcenteret og de ville have omkring 1100.- pr. killing.
Dyrlægerne her kunne i midlertid klare det for 1100.- cirka for begge killinger.
Udover det så har jeg haft min kat dernede for at blive steriliseret og øremærket.
Her har jeg igen sammenlignet prisen, og de er lidt billigere end de andre dyrlæger. Selve "operationen" gik forholdsvis hurtigtig, og katten er i dag ved godt mod.
Det er meget profesionelle folk der er ansat dernede og dyrlægen udviser empati både for dyr og for ejer.
De er mit go-to!

Jeg kan varmt anbefale Aalborg Dyrehospital 👌👌👌👌👌
Der bliver taget hånd om både dyr og ejer, når man kommer 🥰.
Det er en dyreklinik hvor der er stor faglighed og viden, samt fantastisk empatiske og dygtige ansatte, så man altid føler sig i trygge hænder, når man kommer. Vi er kommet der igennem mere end 20 år med alle vores katte og er meget tilfredse med den behandling vi har fået igennem tiden👌

Respuesta de Aalborg Dyrehospital A/S
Rigtig søde og forståelig personale
Aalborg Dyrehospital får mine varmeste anbefalinger. Magnus fik god behandling, jeg blev tydeligt informeret, og stemningen på klinikken er rolig og professionel.
Tak for en rigtig god oplevelse.

Respuesta de Aalborg Dyrehospital A/S
Vi kan kun anbefale Aalborg Dyrehospital! Vores hund blev tilset og diagnosticeret af Berit, og hun var helt enorm god til at forklare både procedure, resultater og mulige behandlinger. Hele personalet var rigtig venlige og serviceminded.
Top anbefalinger her fra!

Respuesta de Aalborg Dyrehospital A/S
Virkelig et sødt personale. Lyttende, tilstede, nærværende og dygtige.

Respuesta de Aalborg Dyrehospital A/S
Dygtige, venlige, god humor, hjælpsomme, god service og vigtigst gode til og ved dyrene.

Respuesta de Aalborg Dyrehospital A/S
Altid professionel og omsorgsfuld behandling af dyr og ejer, hos Aalborg dyrehospital. 🙏🏻❤️🐾

Respuesta de Aalborg Dyrehospital A/S
Vi har haft den fineste oplevelse med Aalborg Dyrehospital i forbindelse med sterilisering af vores hund. Kontakten til dem har været professionel; omsorgsfuld og med fokus på at klæde mig bedst muligt på, til den forestående operation. Modtagelsen, både da vi afleverede -og efterfølgende hentede Lakrids, var varm og tryg. Både for hund og mennesker. Og selve operationen er gået så fint. Blev kontaktet af dem dagen efter for at følge op på hvordan Lakrids, vores hund, havde det. Hun heler så fint op og der har ingen komplikationer været.

Respuesta de Aalborg Dyrehospital A/S
De var meget grundige og tog sig tid til at hjælpe min hund og mig

Respuesta de Aalborg Dyrehospital A/S
Magen til elendig service, kommer med syg hund, der skal have behandling for hageorm, dyrelæge nægter behandling før nye afføringsprøver, selv om hunden allerede er testet positiv, få så i dag en regning på 2500kr for prøver det burde man måske have informeret sine kunder om inden.

Respuesta de Aalborg Dyrehospital A/S
Unserem Hund ging es sehr schlecht und wir waren besorgt. Aber man hat uns sehr professionell betreut. Nicht nur auf medizinischer Weise sondern auch von der menschlichen Seite. Ein sehr liebevoller Umgang mit dem Tier. Und uns hat man trotz Sprachbarrieren sehr geduldig die Diagnose erklärt und wie es weiter geht.

Respuesta de Aalborg Dyrehospital A/S
Michael, Elaine, Dolly , Louise and the entire team at the clinic are the reason Griffin is alive and so happy!

Respuesta de Aalborg Dyrehospital A/S
Meget dygtig dyrlæge, har reddet min hund. Dygtig og super personale.
Kan kun anbefale Aalborg dyrehospital.
Det er det bedste sted at komme altid søde og i mødekommen.

Behandler dyrene med omhu
Er søde og venlige
Omhyggelige med oplysninger om dyrene

Respuesta de Aalborg Dyrehospital A/S
Professionelle mennesker. Styr på behandlinger. Opdaterede og uddannede. Nyt udstyr. Empati og omsorg for dyr og for de menneskelige følelser der er forbundet med at elske sit dyr.

Respuesta de Aalborg Dyrehospital A/S
Jeg har ALDRIG oplevet så god behandling og tilgang!!! 😍 Jeg kom med en kanin i meget kritisk tilstand, og jeg havde været hos en anden dyrlæge i Vodskov dagen før. Det viste sig, at der var mange ting, den anden dyrlæge slet ikke havde undersøgt, og min kanin ville være død, hvis jeg ikke var kommet til Aalborg Dyrehospital. 🙏
De lavede røntgenbilleder, ultralyd og målte alt, hvad de kunne, for at hjælpe ham, de har udstyr til det hele🙏 De tog ham meget seriøst og beholdt ham hele dagen. Jeg afleverede ham i næsten døende tilstand, og han kom hjem glad og som en helt anden. Han har det meget bedre nu, og jeg skal selvfølgelig fortsætte med behandlingen hjemme❤️
Og det er ikke alt! Jeg fik et opfølgende opkald dagen efter. Dyrlægen ville gerne høre, hvordan det gik, og besvarede alle mine spørgsmål med utrolig tålmodighed og en omsorgsfuld tilgang! Det var et ret langt opkald, og jeg følte mega trygt. Jeg vil ikke besøge en anden dyrlæge fremover – en KÆMPE anbefaling herfra!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
tusind tak Aalborg Dyrehospital 🙏