Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var så heldig at snakke med ejeren af hjemmesiden og hun er det sødeste menneske! Hun anbefalede mig produkter som passede lige til mig, og efter et par uger kan jeg allerede se en kæmpe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk udvalg af produkter, til de rigtige priser. Man kan ikke ramme ved siden af med koreansk hudpleje. Indpakningen var mega cute og flot og jeg elsker den lille vareprøve jeg fik, sådan noge... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lækre produkter, men mange af dem var ikke tilgængelige, så det var en lidt skuffende oplevelse. Man kan overveje at fjerne de produkter, der "kommer snart", så man ikke hele tiden tænker "yes, den... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har handlet et par gange hos Kleanse, og kan varmt anbefale hjemmesiden, hvis man er fan af koreanske hudplejeprodukter. Jeg har brugt koreanske produkter i flere år og støtter helst de danske hjemm... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de productos de belleza
  2. Tienda de artículos de belleza
  3. Tienda de salud y belleza

Escrito por la empresa

Kleanse.dk er en dansk K-Beauty webshop, der specialiserer sig i originale og kvalitetsrige koreanske hudplejeprodukter. K-Beauty er blevet en global skønhedssensation med millioner af tilfredse brugere, og hos Kleanse gør vi det nemt for dig at få adgang til de mest populære, effektive og trend­sættende produkter direkte fra Sydkorea. Vi adskiller os ved at være mere end blot en webshop. Kleanse.dk er drevet af uddannede kosmetologer, som sikrer, at du altid får faglig vejledning og en tryg, velinformeret købsoplevelse. Vores ekspertise inden for koreansk hudpleje betyder, at vi nøje udvælger produkter, der giver dokumenterbare resultater, og som passer til alle hudtyper og hududfordringer. På Kleanse finder du nogle af verdens mest anerkendte K-Beauty brands, så du aldrig går glip af nye skønhedstrends, virale produkter eller influencer-favoritter. Vi opdaterer løbende sortimentet og lytter til vores kunder. Hvis du savner et bestemt brand eller produkt, kan du altid sende os dit ønske via vores ønskeboks – vi elsker at hjælpe dig med at finde præcis det, du leder efter. Vi prioriterer en shoppingoplevelse i topklasse med: – Lynhurtig levering i hele Danmark – Fremragende kundeservice, hvor alle henvendelser besvares personligt – Gratis prøver i hver ordre, så du kan udforske endnu flere K-Beauty favoritter Hos Kleanse.dk får du ikke kun produkter – du får kvalitet, ekspertviden og den bedste K-Beauty oplevelse i Danmark.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og hurtig levering. Alt var som det skulle være

4 de enero de 2026

Kære Rita,

Tusind tak for din anmeldelse 🤍
Det glæder os meget, at du oplevede hurtig levering, og at alt var, som det skulle være ✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte 20:35. Klokken 22:00 blev pakken indleveret i pakkeshop. Flot indpakning.

15 de enero de 2026

Kære Jakob,

Tusind tak for din anmeldelse 🤍
Vi er virkelig glade for at høre, at du oplevede både lynhurtig levering og flot indpakning – det betyder meget for os ✨

Super behagelig købsoplevelse

Super behagelig købsoplevelse. Meget konkurrencedygtige priser og kompromisløs kundebehandling.

Husk at købe hos danske butikker, når du handler online...

7 de enero de 2026

Kære Anders,

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse 🌟

Det betyder utrolig meget for os at høre, at du har haft en super købsoplevelse, og at du værdsætter både vores priser og kundeservice. Vi gør os umage hver eneste dag for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse!

Og tak fordi du også fremhæver vigtigheden af at støtte danske webshops. Det gør en reel forskel for små og passionerede virksomheder som vores.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejlig hjemmeside med gode…

Dejlig hjemmeside med gode valgmuligheder (og tilbud), samt hurtig levering ✨

11 de enero de 2026

Kære Rikke,

Tusind tak for din skønne anmeldelse ✨

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores hjemmeside, udvalg, tilbud og hurtige levering. Vi arbejder hele tiden på at gøre det nemt og inspirerende at handle hos os – så din feedback betyder virkelig meget.

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse 💙

KLEANSE.DK

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering direkte til døren

Hurtig levering direkte til døren med DAO, fin indpakning og produkterne var "friske fra produktion" - top karakter herfra

7 de enero de 2026

Kære Camilla

Tusind tak for din dejlige anmeldelse ⭐️
Det betyder meget at høre, at leveringen var hurtig og levede op til forventningerne - det er noget, vi går meget op i!

Tak for topkarakteren og for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Du er altid hjerteligt velkommen hos os igen!

Klasse

Det var nemt at finde det jeg ville have og nemt og hurtig betaling, kan anbefales

6 de enero de 2026

Kære Magnus

Tusind tak for din fine anmeldelse ⭐️
Det glæder mig virkelig at høre, at du havde en nem og hurtig oplevelse – både med at finde det, du søgte, og med betalingen.

Tak fordi du tog dig tid til at anbefale os!

Flot taske og lyn hurtig levering

Flot taske og lyn hurtig levering

28 de noviembre de 2025

Kære Kunde,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 💙 Det glæder os, at du synes om vores indpakning og leveringstid.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Intet svar fra kundeservice ift status…

Intet svar fra kundeservice ift status på sen levering…

2 de diciembre de 2025

Kære Louise,

Jeg kan se vi har sendt dig en besked samme dag. 💙 Du kan altid skrive til os, både på vores chat og email, såfremt du har nogle bekymringer. Jeg kan også se din pakke allerede er udleveret.

Kan KUN anbefale

Kan KUN anbefale
Kleanse er stedet at købe sin k-beauty produkter!
Fantastisk vejledning på hjemmesiden og super hurtig levering

26 de noviembre de 2025

Kære Daniela,

Tusind tak for din varme anmeldelse! 💙

Det er skønt at hører, du synes om vores hjemmeside, produkter og service! Dette betyder meget for os.

God personlig service

God personlig service, gode priser og hurtig levering, kan varmt anbefales.

4 de diciembre de 2025

Kære Katrin,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 💙

Det er skønt at hører, du er tilfreds med vores service, priser og levering, tusind tak for at anbefale KLEANSE!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg elsker at shoppe på kleanse!!

Jeg elsker at shoppe på kleanse!!! Altid en fornøjelse. De bedste produkter og absolut bedste rådgivning! Skræddersyet nøjagtig til din hud. Love it

Kære Malak,

Tusind tak for din varme anmeldelse! 💙

Vi er så glade for, at din oplevelse har været positiv og du nyder vores service, rådgivning og produkter! Vi er glade for at have dig som kunde.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode tilbud og hurtig ekspedition!

Kære Dorthe,

Tusind tak for din pæne anmeldelse! 💙

Vi bliver så glade at høre, at du synes vores tilbud og hurtig ekspedition!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Manglende information om leveringstid

Det er ikke ok, at der står at levering tager 1-3 dage på hjemmesiden, men når man så har lagt en ordre, får en mail hvor der står at levering kan tage op til to uger. Fair nok at der er travle perioder, men så bør det tydeliggøres inden man laver en bestilling. Jeg har lagt min første og sidste ordre hos Kleanse.

Kære Sofie,

Tak for din konstruktive anmeldelse. 🩵

Vi er kede af, at du har oplevet frustration omkring leveringstiden. Vores normale leveringstid på 1–3 hverdage er noget, vi altid bestræber os på at opretholde. Skulle der opstå ekstraordinære forhold, der gør, at vi kan overstige dette, informerer vi altid direkte i ordrebekræftelsen, på selve hjemmesiden i banneret og på mail — præcis som vi også har gjort i dit tilfælde💌

Vi vil meget gerne understrege, at vi ikke mangler nogen ordrer på nuværende tidspunkt, og at din ordre blev pakket samme dag, som du lagde den. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge, og vi gør alt for at sikre hurtig og tydelig kommunikation, især i travle perioder som BLACK WEEK.

Skulle du ikke ønske at beholde ordren, hjælper vi dig naturligvis gerne med at annullere den. Du skal blot sende os en mail, så ordner vi det straks for dig.

Vi beklager meget, hvis informationen ikke har været tydelig nok for dig i købsøjeblikket. Du er altid velkommen til at kontakte os direkte — vi hjælper hjertens gerne, og vi sætter pris på muligheden for at give dig en bedre oplevelse fremover!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En hel perfekt og nem side at handle på…

En hel perfekt og nem side at handle på bestilte der for cirka 2 dage siden, jeg anbefaler hjemmesiden fordi man kan finde billige ting inde på denne hjemmeside

Kære Annabell,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 💙

Vi arbejder målrettet på at tilbyde både populære og prisvenlige K-beauty produkter, så det gør os ekstra glade at høre, at du synes vores priser er gode!

Fint køb

Fint køb. Datteren er glad for produktet

Kære Kim,

Tusind tak for din fine anmeldelse. 💙

Det glæder os meget at høre, at din datter blev glad for produktet!

Tak fordi du valgte KLEANSE. Vi er altid her, hvis I får brug for hjælp eller ønsker anbefalinger.

Første gang bestilling

Det er min første gang, at bestille på Kleanse. Min veninde tilbud den, hvor hun sagde at priserne er tilpas, samt leveringen er rigtig hurtig. Priserne er rigtig gode og man får meget for pengene. Derudover er det nemt at få kontakt til Kleanse, hvis man har nogen spørgsmål. Jeg skrev til dem, og fik svar dagen efter. De svarede på den mest sødeste måde. Det også rigtig dejligt, at jeg endelig har fundet mig en hjemmeside, hvor jeg kan købe k-beauty produkter. Jeg ville klart anbefale at bestille fra Kleanse.

Kære Ishaal,

Tusind, tusind tak for din hjertevarme anmeldelse.💙

Det betyder meget for os, at din allerførste oplevelse hos KLEANSE har været så positiv!

Hvor er det skønt at høre, at både priserne, leveringen og vores kundeservice har gjort et godt indtryk. Vi gør os umage hver eneste dag, og det er præcis sådan, vi ønsker, at du skal føle, når du handler hos os!

Tak for at vælge KLEANSE :-)

Fantastisk kundeservice!

Fantastisk kundeservice!

27 de noviembre de 2025

Kære Bahar,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. 💙
Det betyder virkelig meget for os!

Hvor er det skønt at høre, at du er glad for vores kundeservice – det er noget, vi lægger stor vægt på, så tak for din fine validering.

Elsker deres produkter!!

Gode varer, gode tilbud og super kundeservice! Mit foretrukne sted at handle hudpleje er Kleanse ♥️

27 de noviembre de 2025

Kære Masha,

Sikke en skøn anmeldelse, det varmer! 💙

Hvor er det dejligt at hører om din positive oplevelse og at du vil dele den her! Vi er så glade for, at Kleanse er dit foretrukne sted at købe K-Beauty – det gør os stolte hver eneste dag. Tak for din støtte!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.