Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sara har lavet det pæneste hår på mig i dag!! Hun er virkelig dygtig. Super dejlig og behagelig salon, har booket min næste tid til touch up 😊 kan stærkt anbefales!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I had a great experience at Klemme’s and will definitely go back. I had my hair washed, cut and styled by Sabrina, one of the kindest and most professional hair stylers I’ve met. With just a few mi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Endnu en gang kan jeg kun sige gode ting om Klemmes Frisørsalon. Personalet er så venligt og professionelt, og de tager sig tid til at lytte til dine ønsker og behov. Jeg har altid følt mig tryg og af... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hos Klemme's får man altid den bedste service og en perfekt klipning. Har været stamkunde dér i flere år og kunne ikke forestille mig en bedre frisør og et skønnere team. Man føler sig altid me... Ver más

Información sobre la empresa

1. Salón de peluquería

Escrito por la empresa

Klemmes er en professionel barber og frisørsalon med sans for detaljen! Klemmes Frisør er beliggende i centrum af kbh, vi leverer alle former for moderne og innovative tjenester inden for hårpleje. Vi har arbejdet med hårpleje og hårdesign i årevis, og vi har erfaring med alle typer hår. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder en bred vifte af frisurer, behandlinger, udseende og hjælpsomme produkter, der afspejler deres individualitet og personlige smag.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super salon! Mega dygtige.

3 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som altid en god oplevelse hos Klemmes

Som altid en god oplevelse hos Klemmes, og speciel TAK til Amalie, der spot-on klipper mit hår, som jeg gerne vil have det 👍😀

16 de abril de 2025

Kære Dorte,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse – det betyder virkelig meget for os! Vi er glade rigtig for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os :), og vi sender en ekstra stor tak videre til Amalie. Hun bliver helt sikkert glad for dine ord!
Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen.

De bedste hilsner,
Team Klemmes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har efterhånden prøvet mange…

Jeg har efterhånden prøvet mange frisører, men ingen kommer i nærheden af den oplevelse, jeg får her. Hos Kristian og Irma føler man sig ikke bare som en kunde – man bliver virkelig set og lyttet til.
Der bliver lagt tid og kærlighed i hver behandling, uanset om det er farvning, klip eller styling.

3 de abril de 2025

Respuesta de Klemme’s

Tusind tak for dine fine ord!
Det betyder virkelig meget for os, at du føler dig set, lyttet til og godt behandlet – for netop det er vores største mål. Vi elsker at nørde med både farver, klip og styling, men det vigtigste for os er altid, at du går herfra med en god følelse.
Vi glæder os allerede til at se dig igen!

Kristian & Irma

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god og hyggelig frisør!☺️

26 de marzo de 2025

Tusind tak, Mie!
Hvor er det dejligt at høre, at du oplever os som både super gode og hyggelige – det betyder virkelig meget for os!
Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen.

Team Klemmes

Spot on

Jeg har fået alt, jeg ønskede mig! Balayage der falder fuldstændig naturligt i et spil af fantastiske nuancer trukket op i mit kedelig vinterhår.
Klip var spot on! TAK.

30 de enero de 2025

Bedste frisør!

Har gået flere gange til Klemmes nu og har aldrig haft en dårlig oplevelse. Super hyggelige frisører og virkelig dygtige.

22 de junio de 2023

God oplevelse

God service, behagelig atmosfære, godt håndværk, god stil.

Ingen ventetid og gennemsigtighed ift pris etc

5 de junio de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.