Klimbos Nederland Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb per ongeluk een fout gemaakt. Niet iemand die achteraf niet meegaat maar een kind aangeklikt voor kind terwijl die al als volwassene meerekent word. Hier niets mee gedaan. Ik vind dit dan ook r... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super mooi klimbos. Verschillende niveaus tot je beschikking, ook staat bij iedere route goed aangegeven hoeveel kracht het parcours kost (d.m.v. Spierballen symbooltjes). Een goede instructie met e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na een gedegen (verplichte) uitleg mochten de kinderen het klimbos in. Erg mooi bos, voldoende variatie in parcours en goed onderhouden. Medewerkers hielden goed toezicht. In het bos zijn picknickban... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superleuke activiteit met de kids. Iedereen was heel enthousiast. Als je als ouder mee klimt, mogen de kinderen moeilijkere routes. Ook voor de ouders heel uitdagend. Veel afwisseling in de parcours... Ver más

Información sobre la empresa

1. Circuito de cuerdas en altura

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Ga op avontuur en kies uit een groot aanbod van klimroutes en klimlocaties: Apeldoorn, Ruurlo, Lage Vuursche en Bergen op Zoom. Reserveer eenvoudig online!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Topp

Was een leuke ervaring, maar wel een beeyje jammer dat je niey je eigen muziek mocht luisteren

Met onze kinderen van 7 en 10 geweest

Met onze kinderen van 7 en 10 geweest.
Het os een supermooi klimbos. Er is voldoende ruimte voor de veiligheid.
Goede uitleg en goede controle.
Ook zit er een mooi restaurant bij. Helaas is de 50 personenregel erg lastig. Het lijkt leeg maar er zijn dan al 50 personen.

Leuke activiteit

Leuke activiteit, echt genoten van de routes die zijn gemaakt! Misschien wel handig om op sommige punten een "escape te hebben voor mensen die niet meer verder willen/durven zonder dat ze of verplicht door moeten gaan of de hele rij achter hun moeten forceren of terug te gaan of te wachten tot er hulp komt.

Heerlijke sportieve middag

Heerlijke sportieve middag gehad. Gezellige drukte maar niet te. Er was genoeg tijd voor de uitleg van het gebruik van de materialen. Hulp waar nodig. De 2 meiden (14 jaar) waren erg enthousiast. We komen zeker terug!

Alles goed geregeld

Kregen duidelijke uitleg, alles zag er netjes uit. In het bos ook genoeg mensen die je konden helpen, kortom een erg leuk uitje

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een fijn klimbos met vriendelijk…

Een fijn klimbos met vriendelijk behulpzaam personeel. Niet dat zij ze nodig had, maar dat zie je om je heen. Was er met mijn kleinkind van 12 en die heeft genoten van elke minuut. Het was even jammer dat route grijs, vrije val in revisie was, die had ze de vorige keer ook gedaan. Dit klimbos is een aanrader.
Een glimlachende 74 jarige oma die ziet dat haar kleinkind zo geniet van ons dagje uit👍

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mooi klimbos met toffe uitdagingen

Wij vonden het echt super leuk, maar we hebben een punt van aandacht: onze jongste dochter durfde halverwege het parcours Oranje 2 niet verder. Wat direct opviel was dat er geen toezicht onder de banen aanwezig was. Het duurde daardoor bijna 20 minuten voor er hulp kwam en dan alleen omdat onze oudste dochter als eerste op de baan was en daardoor snel door kon klimmen om hulp te gaan halen. Mijn man had zijn telefoon in zijn zak en heeft meerdere keren geprobeerd de locatie te bellen om om hulp te vragen. Wij vinden dat echt voor verbetering vatbaar. Nu was het slechts een kind dat niet verder kon, maar voor hetzelfde geld is er een situatie waarbij letsel is ontstaan. Dan moet er sneller iemand bereikbaar zijn. Verder echt een super toffe dag gehad!

Logotipo de Klimbos Nederland

Respuesta de Klimbos Nederland

Beste Diana, bedankt voor je review. We nemen dit zeker mee!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ontzettend leuk om te doen

Ontzettend leuk om te doen, zowel voor kinderen als ouders. Goede duidelijke uitleg, leuk parkoers, vriendelijke begeleiding.
Topdag gehad!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het is echt een leuk en uitdagend…

Het is echt een leuk en uitdagend uitje. Wij hadden de junioren route en die was voor ons als ouders ook echt nog heel leuk!
Wel een tip, mocht je met 2 ouders zijn laat het jongste kind dan tussen in lopen, want soms heeft je kind echt nog wel hulp nodig!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Erg leuke locatie om te klimmen

Erg leuke locatie om te klimmen! Wij hadden met om ze kinderen de oranje route, we hadden 2 routes te beklimmen, de 3e route word nog aan gebouwd dat was wel jammer, we waren er hierdoor snel al doorheen. Maar zeker wel een aanrader!

18 de mayo de 2021

8 consejos para escribir buenas reseñas.