Klinik Bellus har virkelig gjort et indtryk på mig! Ida er utrolig professionel og venlig. Fra det øjeblik, jeg trådte ind, følte jeg mig velkommen og godt taget hånd om. Atmosfæren er varm og indby... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Stedet ser rent og indbydende ud. Ida bød velkomment og jeg følte mig velkommen. Grundig forklaring i et sprog alle kan forstå. Ingen pres, og Ida virker ærlig og oprigtig.
La empresa ha respondido
Klinik Bellus er fra første møde en indbydende og lækker klinik. Men det aller bedste er kvinden bag klinikken - Ida. Så lyttende, forstående og empatisk. Hun skræddersyr en behandling, som passer ti... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Auxiliar técnico sanitario
- Salón de belleza
- Tienda de artículos de belleza
- Spa facial
- Clínica dermatológica
Escrito por la empresa
Eksklusiv kosmetisk klinik i hjertet af Næstved med fokus på at fremhæve DIN unikke skønhed , inviduelt tilpasset i skønne trygge rammer . Klinikken tilbyder: Botox, filler , skinbooster, Vitaran, microneedling og lækre ansigtsbehandlinger samt salg af eksklusive hudplejeprodukter fra Ekseption til overkommelige priser samt smykker fra One of a kind . God tid til dig og din behandling- dine ønsker i centrum med vejledning fra professionel kosmetisk sygeplejerske Ida Sandgaard og behandlingsansvarlig læge Allan Dawaski. Registeret ved Styrelsen for patientsikkerhed, medlem af sikkerhedsforeningen samt medlem af Kosmetika. Vi sætter sikkerhed højt Gode parkeringsforhold Tager imod Dankort / visa samt MobilePay, bankoverførsel og kontanter
Información de contacto
Kattebjerg 3, st. tv, 4700, Næstved, Dinamarca
- ida@klinikbellus.dk
- klinikbellus.dk
Ansigtsbehandling
Rigtig god service, smukke lokaler, en fantastisk ansigtsbehandling samt SUPER gode produkter. Har allerede booket ny tid. Glæder mig.

Tusind tak til Ida ❤️
Tusind tak til Ida ❤️
Jeg havde aldrig fået lavet filler eller botox og var i tvivl om hvad der ville være muligt. Ida gav sig rigtig god tid og forklarede hvad hun kunne anbefale mig. Jeg var i trygge og professionelle hænder og valgte at få lavet øjenbrynsløft, kragetæer, bekymringsrynken samt mine nedadgående mundvige med botox. Derudover fik jeg filler i den dybe fuge mellem næsen og kinden.
Jeg kunne allerede se resultatet efter nogle dage og er virkelig glad for, at det ser naturligt ud - jeg er mig bare mere frisk.
Jeg kommer helt sikker igen 😁

Respuesta de Klinik Bellus
Er virkelig glad for jeg valgte klinik…
Er virkelig glad for jeg valgte klinik Bellus.
Dejlige omgivelser og Ida forstår hvad man ønsker. Man er i absolut professionelle hænder hos hende og så er hun smadder sød.

Meget god oplevelse
Meget god oplevelse. Ida tager sig tid til at lytte og udføre behandlingerne

Professionel og hjertevarm
Hos Klinik Bellus bliver man mødt at en afslappet og smuk atmosfære. Ida er hjertevarm, professionel og helt nede på jorden.
Ida lytter til ønsker og behov, og er ærlig og grundig i sin vejledning om diverse behandlinger og muligheder.
Jeg har fuld tillid til Ida, når jeg ligger mig i stolen hos Klinik Bellus.

Respuesta de Klinik Bellus
Sød og behagelig behandler.
Sød og behagelig behandler.
Rigtig fine omgivelser hvor der både er tid og overskud 😊
Gik fra Klinik Bellus med så fine vipper og bryn.
Tak Ida ❤️👏👏

Helt igennem fantastisk!
Himmelsk klinik med drømmende resultater 😍 Det er absolut de ord jeg kan sige om Ida og hendes fantastiske lille klinik i hjertet af Næstved by.
Hun lytter virkelig til hvad man ønsker, og ser faktisk hvad man som kunde har brug for 🥰 Hun kommer med en top-kundeservice, hun gør oplevelsen så god, med en tryghed i top særklasse 🏅
Ida ser sine kunder individuelt og bruger sin tid meget omhyggeligt før- under og efter behandling.
Jeg er vild med at Ida tilstræber sig naturlige forfinet resultater hos sine kunder 👄
Nyder at besøge Klinik Bellus til en sludder for en sladder samt få de smukkeste resultater.

Respuesta de Klinik Bellus
Rigtig fin service og et behageligt…
Rigtig fin service og et behageligt sted at komme 😊

Bedste anbefalinger
Jeg er så glad for mine besøg hos Klinik Bellus. Man føler sig i trygge hænder, fra man kommer til man gå og endda efter man har forladt klinikken. Ida er så sød og naturlig en person og er netop en man har tillid til. Hun er god til at vejlede og lytte til dine ønsker. De bedste anbefalinger fra mig 🌸

Respuesta de Klinik Bellus
Kæmpe anbefaling til Klinik Bellus og…
Kæmpe anbefaling til Klinik Bellus og fantastiske Ida 🤩
Som ny kunde og aldrig have fået lavet filler eller botox, var jeg spændt på min første konsultation i klinikken. Jeg blev mødt af en sød og meget imødekommende Ida som gav mig et varmt førstehåndsindtryk og vigtig viden omkring de områder, jeg ønskede behandling på.
Idas resultater taler for sig selv og jeg er så glad for, at jeg netop valgte hende til at udføre mine behandlinger. Behandlinger som ser naturlige ud og passer til lige præcis mig og mit ansigt. 🙏
Jeg er glad for at jeg valgte Ida❤️

Super dejlig oplevelse
Super dejlig oplevelse! Ida er meget nede på jorden og det hele foregår i et dejligt roligt tempo 🌸

Lipfiller
Jeg kom ind med et ønske om, at skulle justere på min overlæbe, samt få mere fylde i mine læber.
Jeg blev mødt af Ida, og hun var simpelthen så sød, professionel og god.
Hun forstod lige præcis hvad jeg ønskede, og formåede at gøre mine læber så fine!
Jeg kan klart anbefale alle der overvejer kosmetiske forandringer, at benytte sig at Bellus klinikken, da jeg personligt syntes at de kan noget helt unikt og specielt 🥰🌷

5 stjerner fra mig!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
5 stjerner fra mig!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Ida!
Jeg ville have lavet botox i bekymringsrynken, øjenbrynsløst og måske panden, men var i tvivl. Ida er god til at fortælle og forklare hvad man kan forvente, og lyttede til mit ønske om at vente med panden. Vores samtaler har være behagelige hver gang, og jeg har følt mig lyttet til, og Ida presser bestemt ikke på med noget!
Fra start til slut følte jeg mig tryg og godt informeret.
Under selve behandlingen var jeg også tryg hele vejen igennem, og Ida er god til at lytte, observere og sørge for at man er tryg og har det godt hele vejen igennem.
Resultatet er bedre end jeg havde turde håbe på, allerede kun to dage efter min behandlingsom – naturligt og frisk uden at se overdrevet ud. Klinikken er smuk, ren og indbydende, og Ida er super professionel, venlige og imødekommende. Jeg kommer helt sikkert igen og kan varmt anbefale Ida til andre!

Respuesta de Klinik Bellus
Jeg oplever en meget kyndig og…
Jeg oplever en meget kyndig og velovervejet behandler, som til dels vejleder ift. Hvilke behandlinger, hun anbefaler, og til dels også er meget reel ift. Hvilke muligheder/begrænsninger, som der kan være ifm. Den udførte behandling. Jeg føler mig både tryg, og godt tilpas hos Ida.
Desuden går Ida op i æstetik, hvilket supplere min egen tilgang til botox, filler etc.
Tak for rolige og behagelige omgivelser, samt tiden til kundepleje.

Fantastisk oplevelse hos Ida! ⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg skulle have lavet læber og blev anbefalet Ida og sikke en oplevelse! Fra første konsultation blev jeg mødt med åbne arme. Ida lyttede til mine ønsker, guidede mig professionelt og forklarede præcis, hvad hun ville gøre. Jeg følte mig tryg med det samme og bookede derfor tid til filler med det samme.
I dag har jeg fået lavet mine læber, og hele forløbet har været så trygt. Ida var utrolig dygtig, tjekkede ind på mig undervejs og sørgede for, at jeg havde det godt. Da jeg opdagede en lille knude, hjalp hun straks med at modellere den ud, og resultatet er allerede fantastisk – selv med den forventede hævelse.
Jeg er så glad for mit valg og kan varmt anbefale Ida! Det er bestemt ikke sidste gang, jeg besøger hende. 🌟

Respuesta de Klinik Bellus
Professionel vejledning - man bliver hørt
Professionel vejledning. Man føler sig meget velkommen i klinikken. Ida er virkelig god til at lytte til ens ønsker, og udføre sit arbejde, så det er tilpasset de ønsker man er kommet med. Jeg havde et ønske om at bibeholde mit naturlige look og mine smile rynker, men mindske de meget dybe folder efter stort vægttab. Og det er blevet så flot og naturligt, jeg har stadig mine charmerende smile rynker, som jeg ikke ville være foruden. Man føler sig godt vejledt og lyttet til når man sætter sig i stolen hos Ida i Klinik Bellus.

Respuesta de Klinik Bellus
Skøn klinik og god behandling
Så dejlig og skøn oplevelse hos Ida. Det er tydeligt at mærke at hun ved hvad hun laver og man er i helt trygge hænder. Jeg er i hvert fald blevet en fast kunde ❤️

Tryg hele vejen igennem
Jeg kan 100 % anbefale Ida og Klinik Bellus. Der er sat rigtig god tid af til din behandling, og man føler sig tryg fra start til slut. Derudover har Ida bare en fed energi og en super flot klinik. Kigger snart forbi igen for at holde rynkerne nede ;)

Respuesta de Klinik Bellus
Jeg har fået en ”Soft Touch Peeling”…
Jeg har fået en ”Soft Touch Peeling” ansigtsbehandling af ejeren Ida. Jeg blev straks mødt hjerteligt i indgangen og tilbudt noget at drikke, i mens at vi fik oprettet mig i systemet og forventningsafstemt mine ønsker og behov. Jeg havde været så heldig at vinde en ansigtsbehandling i en konkurrence, og jeg har desværre ikke de økonomiske muligheder for at tage en fuld kur med flere behandlinger for at få det bedste resultat. Derfor var mine forventninger, at jeg ville få et afbræk fra hverdagens trummerum og slappe af og nyde at blive forkælet. Det må man også sige, at jeg blev! Da jeg lå på briksen blev der sat afslappende musik på, og jeg fik et tæppe om mig, samtidig med at alverdens lækre dufte fulgte i løbet af behandlingen. Jeg kæmper desværre med angst, og under hele sessionen lå jeg og spændte meget i min krop, hvilket Klinik Bellus jo BESTEMT IKKE kan gøre for, men på trods af at min krop ikke ”ville” slappe af, så slappede mit hoved heldigvis rigtig meget af. Det var sådan, at da behandlingen var overstået, så var jeg helt rundt på gulvet ligesom efter en lur. Det meste af den efterfølgende dag brugte jeg endda også på at sove. Da behandlingen var slut, blev jeg igen tilbudt noget at drikke, og jeg blev sendt ud af døren på en hjertelig måde, med gode råd om hvordan jeg skulle behandle min hud de næste dage, og samtidig blev jeg også forkælet med et par prøver på en creme, som ville være særlig god de næste par dage efter denne behandling. De første par dage efter behandlingen var min hud så ekstrem blød, som jeg aldrig har prøvet før. Jeg vil derfor helt klart anbefale søde Ida og Klinik Bellus, og jeg har hende helt klart i tankerne, når jeg, på et tidspunkt, får et større økonomisk råderum til at forkæle mig selv! 😊
Når man går ind et sted, som man ikke har været før, så kan man måske være tilbøjelig til at være nervøs for, om sælgeren eller i dette tilfælde behandleren ”presser” en til at købe det dyreste af det dyreste, om man bliver set ned på osv. Sådan var det SLET IKKE hos Ida. Da hun blev bekendt med, at jeg desværre er langtidssygemeldt, og hvilken økonomi det medfører, så aflæste hun hurtigt mine behov og ikke mindst muligheder, og jeg følte mig fuldt ud respekteret, som hvis jeg havde været en kunde, der havde haft mulighed for at lægge mange tusinde kroner i hendes kasse. Det er sådan, man burde blive behandlet ALLE steder! 😊
Ida er jo uddannet sygeplejerske, og indsigten fra dette erhverv er jo nok også med til, at gøre hende så sød, forstående og menneskelig. Undervejs i hele vores kommunikation inden behandlingen har hun været SÅ tålmodig, sød og forstående, som f.eks. da der skulle ske en ombookning pga. sygdom, eller f.eks. da hun hørte, at jeg desværre kæmper med psyken, så var hun rigtig god til, at bruge tid på at forklare mig, hvordan hele besøget ville komme til at fungere. Hun har endda også været utrolig hurtig til at svare på beskeder, også uden for ”normal arbejdstid”.
Alt i alt kan jeg kun takke Ida af hele mit hjerte, for al den tid og energi hun har lagt i en, som desværre endnu ikke har kunne betale hende for det.
Nu ved du der læser dette, hvilket ordentligt og sødt menneske Ida er, og jeg sender hende og Klinik Bellus de varmeste anbefalinger! 😊

Respuesta de Klinik Bellus
Omsorgsfuld, knald dygtig og så professionel
Jeg har aldrig rigtig troet at den verden med kosmetiske behandlinger, var et univers jeg ville begive mig ud i. Jeg har helt ærligt nok været både uvidende og fordomsfuld omkring den. Men jeg vandt en behandling med Microneedling, og vidste ikke mere end at det er en behandling der kan friske huden lidt op, og det ville jeg da gerne lige prøve. Jeg er 44 år, har 3 børn og har været mor i over 20 år. Jeg er førtidspensionist efter en bilulykke der ødelage min krop, og jeg må ærligt indrømme at jeg overhovedet ikke har haft overskud til at give mig selv den tid til selvforkælelse, omsorg og opmærksomhed, som jeg egentlig virkelig har gået og trængt til.
Og jeg må sige at jeg er blevet mega overrasket over hvad den behandling her også har givet mig! Jeg har virkelig fået den flotteste hud og kan tydeligt se forskel, selvom jeg kun har fået en omgang Microneedling.
Min rødme om næsen er faldet drastisk, mine porer er blevet mindre, pigment forandringerne er blevet markant mindre tydelige, og huden har fået en helt anden og meget mere frisk glød. Og det kærlige, tillidsvækkende og omsorgsfulde rum som Ida i Klinik Bellus har skabt for mig, når hun kyndigt har givet sig tid til at lære mig at kende, taget mig igennem behandlingerne (som jeg bare ikke vidste noget som helst om i forvejen), forklaret mig hvad de allesammen kan, og samtidig hele tiden har haft øje på om jeg var ok i forløbet, det har virkelig givet min selvværds følelse et boost... Og ærligt, det havde jeg slet ikke forestillet mig var det jeg ville få ud af det!
Det er helt sikkert, at jeg varmt kan anbefale alle der bare er den mindste smule nysgerrige på det her univers, at tage kontakt til Ida og besøge hende i hendes virkelig flotte og indbydende klinik. Det var en kæmpe tillidssag, at lægger mig i stolen hos hende, og jeg følte mig simpelthen så tryg hele vejen. Jeg har allerede booket tid til flere behandlinger jeg vil prøve, og jeg kommer aldrig til at vælge andre en Ida i Klinik Bellus.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.