Klinik Bellus har virkelig gjort et indtryk på mig! Ida er utrolig professionel og venlig. Fra det øjeblik, jeg trådte ind, følte jeg mig velkommen og godt taget hånd om. Atmosfæren er varm og indby... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Stedet ser rent og indbydende ud. Ida bød velkomment og jeg følte mig velkommen. Grundig forklaring i et sprog alle kan forstå. Ingen pres, og Ida virker ærlig og oprigtig.
Jeg oplever en meget kyndig og velovervejet behandler, som til dels vejleder ift. Hvilke behandlinger, hun anbefaler, og til dels også er meget reel ift. Hvilke muligheder/begrænsninger, som der kan... Ver más
La empresa ha respondido
Klinik Bellus er fra første møde en indbydende og lækker klinik. Men det aller bedste er kvinden bag klinikken - Ida. Så lyttende, forstående og empatisk. Hun skræddersyr en behandling, som passer ti... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Auxiliar técnico sanitario
- Salón de belleza
- Tienda de artículos de belleza
- Spa facial
- Clínica dermatológica
Escrito por la empresa
Eksklusiv kosmetisk klinik i hjertet af Næstved med fokus på at fremhæve DIN unikke skønhed , inviduelt tilpasset i skønne trygge rammer . Klinikken tilbyder: Botox, filler , skinbooster, Vitaran, microneedling og lækre ansigtsbehandlinger samt salg af eksklusive hudplejeprodukter fra Ekseption til overkommelige priser samt smykker fra One of a kind . God tid til dig og din behandling- dine ønsker i centrum med vejledning fra professionel kosmetisk sygeplejerske Ida Sandgaard og behandlingsansvarlig læge Allan Dawaski. Registeret ved Styrelsen for patientsikkerhed, medlem af sikkerhedsforeningen samt medlem af Kosmetika. Vi sætter sikkerhed højt Gode parkeringsforhold Tager imod Dankort / visa samt MobilePay, bankoverførsel og kontanter
Información de contacto
Kattebjerg 3, st. tv, 4700, Næstved, Dinamarca
- ida@klinikbellus.dk
- klinikbellus.dk
Klinik Bellus er et besøg værd
Klinik Bellus er et besøg værd. Ida er utrolig rolig, lyttende og yderst kompetent.
Klinik bellus er et besøg værd, hvis du vil have den bedste behandling.
Du vil helt klart til blive anbefalet videre 🫶🏻

I gode hænder
I gode hænder!
Kære klinik bellus og skønneste Ida!
Jeg er total ny i denne verden med at få lavet skønhedsbehandlinger, botox, lip filler mm.. Men har længe gået med tanken om at få lidt i læberne, jeg har fulgt klinik bellus siden åbningsdagen og da jeg fik lip filler i gave bookede jeg med det samme en tid hos Ida, hun er så sød, så rolig og lytter til ens ønsker!
Bestemt ikke sidste gang jeg kommer hos Ida
Hun laver de flotteste resultater🙏🏼
Kæmpe kram

Trygt og rart sted.
Stor anbefaling af Klinik Bellus.
Ida er rolig og super kompetent, så man føler sig i gode hænder hos hende.
Hun lytter og giver sig god tid til at forklare om de forskellige procedure og svarer på alle spørgsmål, så evt. nervøsitet forsvinder.
Et trygt og godt sted - med flotte resultater.
Vil klart anbefale Klinik Bellus til andre.

Sødeste Ida
Sødeste Ida, det varmeste menneske man kan komme ind til. Møder altid en med et kram, man føler sig tryg og i vanvittigt gode hænder. Har kun oplevet absolut perfekte resultater! Hun lytter og vejleder og man føler sig ikke presset til at gøre noget. Klinikken har de skønneste rammer og den hyggeligste atmosfære. Man har vitterligt kun lyst til at komme igen 😍

Respuesta de Klinik Bellus
Ida er utrolig omhyggelig og tager sig…
Ida er utrolig omhyggelig og tager sig god tid til at vejlede og behandle, hun tager 100% udgangspunkt i at forfine dit ydre uden at gå på kompromis med egne træk og naturlighed, bedste anbefaling fra mig 👌🏼

Respuesta de Klinik Bellus
Det er en sand fornøjelse at komme i…
Det er en sand fornøjelse at komme i klinikken hos Ida ❤️
Jeg er ny i hele den her verden og Ida har været en kæmpe hjælp for mig, i forhold til at navigere i, hvad der vil være bedst og mest naturligt til mig. Jeg er mega spændt på resultaterne af de forløb vi har opstartet og glæder mig til at se resultaterne 🤩

Fantastisk klinik og fantastiske Ida
Fantastisk klinik og fantastiske Ida . Ida er for det første sådan et rart menneske, man føler sig velkommen og mødt og selve atmosfæren i klinikken er bare så rar, samtid er det sådan en flot
Og hyggelig Klinik .
Ida er så dygtig , hun er så kompetent og god til det hun laver - hvad enten det er botox- filler- ansigts behandling eller skinbooster - jeg har fået lavet alle dele. Det er det vildeste flotteste resultat. Jeg havde en meget trist og træt hud - det har jeg ikke længere . Man kan tydeligt se forskel uden at det er for meget , det er lige præcis som det skal være ligesom jeg ønskede det . Ida er helt fantastisk til at lytte til en og efterleve ens ønsker .
Jeg har ligeledes købt nogle fantastiske produkter - her fik jeg virkelig en meget kyndig vejledning så det hele blev tilpasset netop min hud.
Jeg vil til enhver tid vælge klinik bellus

Jeg ELSKER mit nye jeg!🥰
Jeg ELSKER mit nye jeg!🥰
Jeg har som 36-årlig været rigtigt træt af alle mine panderynker, som jeg ønskede at gøre noget ved.
Ida rådede mig til botox, for at kunne komme dem til livs🫣
Lidt nervøs før og under behandlingen, men Ida var SÅ sød! Tilbød mig en cola, og en mintpastil, samt nogle dejlige stressbolde, at holde i hånden. Hendes kærlige måde, at behandle mig på, fik min nervøsitet fjeret fuldstændigt! Det var overhovedet ikke slemt, og kunne dårligt mærkes!, men det hjalp også meget, at føle sig i så trygge hænder, som jeg gjorde hos Ida❤️
Efterfølgende har jeg været hos hende et par gange, og har blandt andet fået lavet Micro-needling i hele ansigtet, samt jeg har fået fjernet sorte render under mine øjne med vitaran-behandling.
Og HOLD NU OP en forvandling!
Min hud har glød som aldrig før, mine sorte render under mine øjne, er væk, og jeg føler mig super frisk at se på. Og så er mine panderynker kraftigt reduceret, men stadig med bevægelse, så jeg føler at jeg stadig ser naturlig ud.
Disse behandlinger har gjort en verden til forskel for mig og min selvopfattelse!
Om jeg ville komme igen?! - Det bliver et KÆMPE JA TAK herfra!!!!! ❤️

Respuesta de Klinik Bellus
Dejlig lys og moderne klinik
Dejlig lys og moderne klinik - god stemning og man føler sig meget velkommen. Skøn behandling!

Respuesta de Klinik Bellus
Professionel og yderes passionerede til…
Professionel og yderes passionerede til det hun laver👏🏻👏🏻 kan kun anbefale en tur forbi søde Ida💃🏼💃🏼 uanset om det til læber eller en af de andre fantastisk behandlinger hun tilbyder👏🏻
Jeg er så imponerede over resultatet 🤩

Respuesta de Klinik Bellus
Det er skønt at komme forbi klinikken
Det er skønt at komme forbi klinikken. Der er en fantastisk atmosfære, og Ida er virkelig sød, og jeg føler mig desuden tryg i hendes hænder.
Jeg har fået en Retin Oil luksus ansigtsbehandling samt hjemmeprodukter.
Allerede efter 1. gang med denne behandling, har jeg mærket en forskel på min hud, der er blevet mere fin. Herudover er de lækre hjemmeprodukter med til at vedligeholde huden.
Som en ekstra lille lækker bonus, fik jeg også farvet mine øjenvipper.
Jeg glæder mig allerede til min næste ansigtsbehandling.
Maria

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.