Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag even langs geweest bij Hogenkamp Klompen in Doetinchem - het oudste familiebedrijf van de stad. Je merkt gelijk: vakmanschap, tijd voor een praatje en gewoon eerlijke kwaliteit. Trots dat we d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle service en prettig meedenken in het ontwerp en de mogelijkheden. De bestelling was goed verpakt en daardoor ook meteen leuk om cadeau te geven. Zeker de moeite waard om opnieuw een bestelling t... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne hulp ten alle tijden en altijd leuke ideeën, denken goed mee! Leveringen altijd snel. Uiterst tevreden en terugkerende klant ✅

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Op de website wordt een levertijd van 4 werkdagen aangegeven. Inmiddels ben ik 24 werkdagen verder en is de bestelling nog altijd niet geleverd. Wanneer ik bel voor een statusupdate dan wordt steeds a... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Klompjes.com heeft een ruim assortiment klompen, souvenirs en relatiegeschenken op voorraad. Hierdoor worden uw bestellingen op Klompjes.com snel geleverd.

Información de contacto

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Wat een slechte service,

Wat een slechte service,
Ik gaf aan dat er een gat zat van de bestelde klomp, direct vroeg men wat er precies aan de hand was. Mijn reactie was binnen 5 minuten , en vervolgens nooit meer iets gehoord SCHANDALIG.

31 de marzo de 2022

Zwaar teleurgesteld

Ik heb de bestelde klompjes gekregen maar wat zijn ze lelijk! De stickers met tulpen en molen zitten met vouwen en een sticker is zelfs doormidden geknipt en er scheef opgeplakt. Na het plakken van de stickers zijn de klompjes ook niet een gelakt dus de stickers zullen er snel van af zijn. Ik ben uitermate teleurgesteld over de kwaliteit. Eens maar niet weer bestel ik hier nog klompjes.

Up date: Rob heeft contact opgenomen via de mail en gevraagd of ik nieuwe klompjes wil. Aangegeven dat dat goed is maar we zijn nu bijna drie weken verder en heb niets meer gehoord. Ook op mijn mail met de vraag of de klompjes al onderweg zijn, wordt niet gereageerd. Wat een waardeloos bedrijf!

26 de marzo de 2022

Verschrikkelijk lelijk (slordig)…

Verschrikkelijk lelijk (slordig) handwerk. Deze site heeft dezelfde eigenaar als mijneersteklompjes.nl ... ik durf de geleverde klompjes niet cadeau te geven... en ik krijg geen reactie op mijn e-mails en telefoons... snel vergeten dit bedrijf!

17 de junio de 2020

Wat lelijk

Wat lelijk! Is het eerste wat in me opkomt. Geboortestoeltje zoals het geboortekaartje besteld. Als kado voor een vriendin. Nou.. Ik had het achteraf zelf ook kunnen maken. Met de hand geschilderd? Gewoon met stift is het erop geschreven!! Afwerking..zijn ze vergeten. Ik durf het kado niet te geven. Zo lelijk. Koop wel je iets anders.. nu maar hopen dat ik geld terug krijg.

12 de julio de 2019

Waardeloos bedrijf!!

Waardeloos bedrijf!!
In 1e instantie geven ze aan in mail dat ze de wens speciaal kunnen maken donkergroene klompen met alleen het bieswerk wat op de website staat.
Als je alles goed hebt uitgezocht en dikwijls herhaald hoe de kleur van de klompen moet zijn (donkergroen!!!) en het vervolgens besteld onder order zwarte klompen met de opmerking erbij wat erbij gezet moest worden van henzelf (let op: donkergroene klompen zoals afgesproken!, dat moest erbij gezet worden), krijg je opeens gele standaard klompen toegestuurd. En opeens geven ze aan dat ze vermeld hebben dat het allemaal niet kon zoals ik het wilde. Discussies volgen en het lag allemaal aan de klant.
Mocht de klompen retour sturen..... yeah right! Je krijgt de verzendkosten niet retour a €5 en de retourkosten van €6.95 komen ook voor eigen rekening......
Ik zet de klompen wel op marktplaats, dan heb ik in ieder geval iets van de kosten terug wat nu door toedoen van dit bedrijf zijn gemaakt.
Voor mij nooit meer klompjes.com, oplichters zijn het zoals de gang van zaken is gegaan!!

27 de mayo de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een professioneel bedrijf,ik had…

Wat een professioneel bedrijf,ik had voor de eerste keer iets besteld en niet de juiste kleur ontvangen. Het is meteen gereageerd en opgelost ik ben heel blij met de afhandeling en kan het bedrijf klompjes.com dan ook zeker aanbevelen .👌
Claudia Poelsma

11 de noviembre de 2018
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.