La empresa ha respondido
Jest to trzecia żaluzja (50mm lamelki perforowane) zrobiona na konkretny wymiar. Wszystkie realizacje wykonane dokladnie z zamówieniem oraz w terminie.
La empresa ha respondido
Dziękuję za zaangażowanie i świetną jakość w przygotowaniu zamówienia i dbałość w jego dostarczeniu w nienaruszonym stanie. Polecam serdecznie.
La empresa ha respondido
Samodzielne wykonanie przeze mnie pomiary zostały zrealizowane dokładnie. Jakość wykonania materiał jest bardzo dobrej jakości oraz cena naprawdę korzystna. Firma z miasta w którym mieszkam wyceniła... Ver más
La empresa ha respondido
sklep internetowy Knall jest bezpośrednim dystrybutorem osłon okiennych wewnętrznych i zewnętrznych pochodzących z najnowocześniejszych i renomowanych fabryk działających na terenie Unii Europejskiej. W naszej ofercie mamy rolety, żaluzje, plisy, moskitiery oraz, z zakresu osłon zewnętrznych, markizy, rolety zewnętrzne i osłony do okien dachowych. Ponadto oferta poszerzona jest o segmentowe bramy garażowe, pergole, a także akcesoria z zakresu tworzenia tzw. inteligentnego domu. Współpracujemy z marami FAKRO i VELUX. Wszystkie oferowane przez nas produkty poddawane są restrykcyjnym kontrolom jakości. Nasze doświadczenie i profesjonalizm pozwala nam pracować zgodnie z najwyższymi standardami obsługi i stale poszerzać grupę zadowolonych Klientów.
Wieluńska 3, 42-200, Częstochowa, Polonia
Ha contestado el 70% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Wszystkie realizacje wykonane dokladnie z zamówieniem oraz w terminie.

Respuesta de KNALL
After almost two months I am still waiting for the order. Almost EUR 2k paid and no clear answer from this company. Very disappointing.
Zamówienie dostarczono z uszkodzenie, ale po złożeniu reklamacji szybko przysłano nowe części i możliwa była naprawa.

Respuesta de KNALL
Bardzo dobra i profesjonalna komunikacja.
Duża wiedza osób przyjmujących zamówienie.
Szybka bezproblemowa realizacja zamówienia.

Respuesta de KNALL
Wszystko ok, udalo sie zrobic samemu pomiar wedlug instrukcji na stronie, a nastepnie montaz. Towar bardzo dobrej jakosci

Respuesta de KNALL
Bardzo szybki czas realizacji. Żaluzje wykonane zgodnie z zamówieniem. Jakość samych żaluzji również na wysokim poziomie. Bardzo polecam tego sprzedawcę.

Respuesta de KNALL
We ordered and payed up front for two Roller shutters, and the smaller one needs a remote to operate it. It was not included apparently. There was no indication that the remote had to be purchased separately. When you buy something it should be complete and ready to use when assembled. Please can you advise

Respuesta de KNALL
Postępowanie reklamacyjne jednostronne. Zwrot jest możliwy pod warunkiem że roleta nie jest otworzona i nie nosi śladow użytkowania - ciekawa interpretacja - jak można sprawdzić towar nie rozpakowując jego ?

Respuesta de KNALL
Żaluzje dobrej jakości. Przesyłka dobrze zapakowana. Drobne problemy z uchwytami rozwiązane bezproblemowo. Tak trzymać!

Respuesta de KNALL
Niestety bardzo rozczarowujące doświadczenie z reklamacją.
Zamówiona roleta antywłamaniowa dotarła wadliwa i niekompletna. Zgłosiłem reklamację, produkt został odesłany do producenta zgodnie z instrukcjami sklepu i od tego momentu sprawa praktycznie stoi w miejscu.
Minęło już ponad półtora miesiąca, a ja nadal nie otrzymałem żadnej konkretnej decyzji reklamacyjnej ani terminu rozwiązania problemu. Odpowiedzi ze strony sklepu ograniczają się do informacji, że „roleta jest na produkcji i czekają na wiadomość”.
W przypadku produktu za niemałe pieniądze oczekiwałbym znacznie sprawniejszej i bardziej profesjonalnej obsługi reklamacji. Na ten moment klient zostaje z problemem i bez realnych informacji kiedy sprawa zostanie zakończona.
Bardzo słaba obsługa posprzedażowa.

Respuesta de KNALL
Dałbym mniej gwizadek ale może jednak ktos pojdzie po rozum do głowy że próbki materiału rolet wielkosci 5x4cm to już przesada i skąpstwo.
Rolety wykonane co do milimetra według zamówienia. Terminowa dostawa i bardzo dobry kontakt. Polecam

Respuesta de KNALL
Jakość plastikowych mechanizmów do obracania żaluzji budzi wiele obaw, gdyż jedna z zamówionych żaluzji ciężko się obraca. Mam dla porównania tańsze żaluzje z lepszym wykonaniem.

Respuesta de KNALL
Miła i profesjonalna obsługa. Szybka realizacja towar zgodny z opisem. Polecam.

Respuesta de KNALL
Zamawiałam dwa razy i rolety zawsze na czas i wykonane idealnie pod wymiar

Respuesta de KNALL
Żaluzja bambusowa ładna, starannie wykonana, ale czas realizacji bardzo długi-30 dni roboczych do czasu wysyłki. Żaluzja została zgodnie z informacją przyjęta do realizacji 10.11.2025. Firma najpierw przez tydzień twierdziła że brak komponentów do produkcji, kolejny tydzień zapewniała że zostanie wysłana( oczywiście nie została) a w kolejnych mailach i po SMS-ie, że zamówienie zostało wysłane( 17.12.2025) tak na prawdę wcale nie zostało wysłane i nawet nikt już nie odpowiedział na pytanie jaki jest numer paczki i jaka firma kurierska realizuje zlecenie. W rzeczywistości zamówienie zostało nadane dopiero 22.12.2025 r.

Respuesta de KNALL
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.